Yeni Detay Ürünleri

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Daha yeni V07yle karıştırıp toz problemini çözen karışımı beğenmiştim. Elimde fazladan açılmamış 1 şişe daha vardı. Neyse artık kapı içi janta falan nereyi bulsak süreriz. :D
Bende 2 şişe var :(
Birini Outback'in bagaj zemininde unutmuşum. Diğeri de depoda. Ben ne halt etsem acaba. :( Bende bol bulamaç her yere sürerim artık.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bende 2 şişe var :(
Birini Outback'in bagaj zemininde unutmuşum. Diğeri de depoda. Ben ne halt etsem acaba. :( Bende bol bulamaç her yere sürerim artık.
Neyse abi artık ürün bitirmekte profesyonelleştin bakalım kaç uygulamada bitireceksin. :D Şampuan gibi de değil ki bol dökeyim bitsin diyelim, fazla sıksak yine bize zarar.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Acele etmeseymişler bir 5-6 yıl daha bekleselermiş :D:D
Nihayet biz ne yaptık diye sorgulamışlar :D
Millet graphene'e geçti, gerçi içerik en fazla %10 ve beklentiyi de karşılamadı ya neyse. Bunlar da daha yeni seramik içerikli hızlı zımbırtı çıkarıyor.
Haklısın abi ama adam zaten bsd’den memnun olmayan profiline PNS alsın diyor. O bsd’de kullanılan cüzi miktardaki polimer yapının %100 saf hali diyor. PNS kullananlar aşırı memnun ben de aldım bakalım bir deneyeceğim. :)

@Dragstar süleyman abi kullanmış test etmiş ve beğenmiş.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Haklısın abi ama adam zaten bsd’den memnun olmayan profiline PNS alsın diyor. O bsd’de kullanılan cüzi miktardaki polimer yapının %100 saf hali diyor. PNS kullananlar aşırı memnun ben de aldım bakalım bir deneyeceğim. :)

@Dragstar süleyman abi kullanmış test etmiş ve beğenmiş.
Pns candır bsd de boncuk ve su iticilik olarak neredeyse rakipsiz ama senin dediğin gibi eksik kalan özellikleri vardı kayganlık hissi gibi onlar da tamamlanırsa ortaya çok iyi bir ürün çıkabilir.

DENİZLİ

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

En ustteki grup bu ay cikti hocam turkiye ye anca seneye haziran Ekim gibi anca gelir.

Ultimate Wax hali hazirda Tr de var ancak Kati olan in fiyati 400 lerde o parayi Ultimate ye kimse vermez urun guzel dayanimi zayif malesef muadil cok guzel urunler var suan kampanya yapmislar 600 tl uzeri alisveris yapana Canta hediye diye :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yukarıda paylaştığım Carpro Blackout ürününün özellikleri

CQUARTZ BlackOut utilizes polysiloxane technology merged with a water-based acrylic resin to create an incredibly durable and stunning natural satin-like appearance for tyres, rubber, and unpainted resin materials. The coating is far more durable than traditional tire dressings while its water base allows it to be very gentle on tyres with no sticky side effects of silicone-based products. This unique formula also inhibits the deterioration of rubber and protects from UV rays. BlackOut even restores the depth, and luster of unpainted resin parts that have deteriorated over time.
Features & Benefits
  • Self-cleaning, Hydrophobic, Salt & chemical resistance
  • UV resistance
  • Preserves black satin appearance
  • No VOC
Applications
  • Tires
  • Rubber
  • Unpainted Resin Materials
How To Use
Wash tyres thoroughly with MultiX. Dry very well!
  • Shake well. Pour a line of BlackOut on the tyre applicator sponge.
  • Work in the coat over the tyre walls surface.
  • Let the coating dry for: 1h at 25 degrees C or 2h at 15 degrees C. We advise to use a fan or air movement to speed up curing time (particularly in cooler application temperatures)
  • To apply a second layer, repeat the steps above.
Touch-dry time: 4 hours
Full drying time: 12 hours.
Avoid soaps and chemicals during first 3 days.
Recommended Application temperature: 15- 30 degrees C (59-86 degrees F).
Expected Durability : 6 months +/-
Üründen beklenilen kalıcılık 6 ay'a kadar veya 6 aydan fazla olabilir. +/- yazmışlar. Lastiklere süreyim 6 ay dayanım sergilesin, sonra ne sürdüğümü unutayım, olur mu ya öyle şey :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

To celebrate the end of the decade and ten years of CQUARTZ, we are proud to introduce the next evolution. After intense research, development and testing, CQUARTZ SiC is ready to continue where TiO2 left off. As the name suggests, this new formula also includes SiC (Silicon Carbide) for additional resistance against chemicals. We have also greatly improved ease of use, resistance to water spotting and even amped up the gloss! Finally, the slickness will leave you thrilled with the finished product.
Features
  • Acid and alkyl chemical resistance from 2 – 13 pH
  • Better water spots and minerals resistance
  • Highly smooth feeling
  • Deep gloss
  • Very easy application in any temperature
Tech Specifications
  • Sliding angle: 10 degrees
  • Water contact angle: 110 degrees
  • Heat tolerance: 200 C
  • Application temp. range: 10 – 35 C
  • Surface finish: High smoothness
  • Chemical resistance: 2 – 13 pH
  • Minerals resistance: High (easy to remove)
  • Gloss: mirror shine like
  • Salt resistance: medium

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

We are proud to announce CQUARTZ Leather 2.0, which is a natural evolution of the world-renowned leather and vinyl coating – CQ Leather. The new formula is water-based and therefore safe to use on all types of leather, including Nappa leather. The new Leather 2.0 not only improves on the hydrophobic, self-cleaning properties, as well as resistance to UV, denim dye coloring, abrasion and stains.
Features
  • Self-cleaning, Hydrophobic
  • UV resistant, denim dye coloring resistant
  • Resistant to stains and markers
  • Resists light abrasion
  • Preserves leather color, No VOC
Composition
  • Water-based acrylic resin merged with polysiloxanes
Applications
  • Any leather type Including Nappa leather
How To Use
  • Thoroughly clean all dirt, moisture, and oils from leather with CARPRO Inside, which leaves no sealant or dressing. Wipe with a damp towel to remove residue if needed.
  • Shake well. Pour a line of Leather 2.0 on the applicator sponge.
  • Work CQUARTZ Leather 2.0 into the leather including all creases and pores.
  • Gently wipe off any excess within 2-3 minutes.
  • Let the coating dry for: 1h at 25 degrees C or 2h at 15 degrees C. We strongly advise using a fan as a drying aid, especially at lower temps.
  • Apply a second layer after: 30 min (with fan); 1h (at 25 degrees C); 2h (at 15 degrees C).
Touch-dry time: 4 hours
Full drying time: 12 hours.
Do not clean the leather during first 3 days.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yukarıda paylaştığım Carpro Blackout ürününün özellikleri

Üründen beklenilen kalıcılık 6 ay'a kadar veya 6 aydan fazla olabilir. +/- yazmışlar. Lastiklere süreyim 6 ay dayanım sergilesin, sonra ne sürdüğümü unutayım, olur mu ya öyle şey :D
Bu çok iyiymiş 50 ml ürün kaç lastik yapar acaba birde fiyat baya uçuk.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu çok iyiymiş 50 ml ürün kaç lastik yapar acaba birde fiyat baya uçuk.

DENİZLİ
50ml ile herhalde en fazla 2 set çıkar :( Benim bol kullanımım ile 4 lastik :D

Senelerdir Japonlar'da da 6 ay dayanım sergilediğini iddia ettikleri krem tipi ürün var. Keşke gözümü karartıp alsaydım.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
50ml ile herhalde en fazla 2 set çıkar :( Benim bol kullanımım ile 4 lastik :D

Senelerdir Japonlar'da da 6 ay dayanım sergilediğini iddia ettikleri krem tipi ürün var. Keşke gözümü karartıp alsaydım.
Gözü karartıp alalım

DENİZLİ