Yeni Detay Ürünleri

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Neyse, üründen umduğumu bulamazsam da artık kendi kendime attığım ilk kazık olur :D:D
Abi gelirse şöyle bir poşete bir gr kadar sürüp yolla da koklayalım bari :) ben gördüm içim gitti hatta videosunu paylaştım daha dün :) şeytan diyor öğren şu işi kendi waxını yap geliştir :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi gelirse şöyle bir poşete bir gr kadar sürüp yolla da koklayalım bari :) ben gördüm içim gitti hatta videosunu paylaştım daha dün :) şeytan diyor öğren şu işi kendi waxını yap geliştir :)
Hele bir hayırlısı ile gelsin de, elimden geleni yapmaya çalışırım. Olmadı dibinde bırakır kutusu ile gönderirim :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@SubaruOutback, hakanım hayırlısı olsun. yakışır. çok güzel bir test bizi bekliyor ilerleyen zamanda desene.
ürün videoları düşmeye başlamış biraz baktım başarılı görünüyor. sende ''tr'de ilk'' diye başlık atarak yayınlarsın. gülücük.
bakalım görelim hele bi gelsinde izleriz en güzelinden bi video.

iyi detaylar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, hakanım hayırlısı olsun. yakışır. çok güzel bir test bizi bekliyor ilerleyen zamanda desene.
ürün videoları düşmeye başlamış biraz baktım başarılı görünüyor. sende ''tr'de ilk'' diye başlık atarak yayınlarsın. gülücük.
bakalım görelim hele bi gelsinde izleriz en güzelinden bi video.

iyi detaylar.
Sağolasın Ege :) Tutamadım kendimi :) Sanki hiç cila yokmuş gibi sanki hiç ürün almayacağım demedim gibi siparişi verdim. Hele bir ürün İngiltere'deki adrese ulaşsın hele birde ürüne de kavuşayım ilk işim ürünü foruma anlatmak, tanıtmak olacak :) Akabinde de mıncıklamasını yaparım :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Traffic film removerı dikkatimi çekti 1:20 ve üzeri wax, seramik güvenli diyor Benzinlikte kwazar foamer ile uğraşmaktan sıkıldım sprey şişe ile uygulamak daha pratik geliyor

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Traffic film removerı dikkatimi çekti 1:20 ve üzeri wax, seramik güvenli diyor Benzinlikte kwazar foamer ile uğraşmaktan sıkıldım sprey şişe ile uygulamak daha pratik geliyor
500 ml 102 tl biraz tuzlu . klasik ingiliz .

litresi 86 tl daha makul olarak şu degerlendirilebilir. klasik polanyalı. gülücük.

şöyle bir videosunuda ekleyeyim faydası olacaktır karar aşamasında.
sarfiyatta 50 ml 1000ml demişler.

Sabah parlatanadamlar sitesinde gördüm :)
sende insta yok ya ondandır. gülücük.

Neon jant temizleyicisi merak konusu
benimde ilgimi çekmedi degil. gözden bir yerin kaçmasını engeller.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
500 ml 102 tl biraz tuzlu . klasik ingiliz .

litresi 86 tl daha makul olarak şu degerlendirilebilir. klasik polanyalı. gülücük.

şöyle bir videosunuda ekleyeyim faydası olacaktır karar aşamasında.
sarfiyatta 50 ml 1000ml demişler.

sende insta yok ya ondandır. gülücük.

benimde ilgimi çekmedi degil. gözden bir yerin kaçmasını engeller.
Shiny pre wash ı biraz araştırdım waxlar ile pek dost olmadığını gördüm?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Shiny pre wash ı biraz araştırdım waxlar ile pek dost olmadığını gördüm?

dogrudur. ürünü kullanmadım. açıkçası test videolarına hiç güvenmem. ( +/- ) hiç farketmeksizin kendim denemeden kesin bir kanaat bildirmemde.
klasik söylem firma '' Yüzeydeki korumalara zarar vermez. '' ibaresini eklemiş ürün tanıtım - açıklama yazısına, lakin bu artık dillere pelesenk olmuş bir söylem.
kaldı ki koruma yada wax adı altında yüzeyde bulunan ürünün içerigi dayanım karekteri kullanılma uygulama süresi bu süreden sonra nekadar zaman yüzeyde kaldıgı neyle nasıl yıkandıgı hangi şartlarda park zamanı geçirdigi önemli .
bunların dışında zati yag çözücü bir içerik barındıran ön yıkamanın bu başarıyı sergilemesi için korumadan götürmemesi asıl şaşılacak bir durum olur.
bunu gözle gözlemlemek ölçmek çok çok zor.
her ön yıkama ne kadar başarılıysa okadarda koruma düşmanıdır. az olur çok olur ama ömründen çalar. maskeler, eller gibi terimlerle açıkladıgım sonuç ortaya illaki çıkar.
burda bakılması gereken korumadan çok araç birleşenlerine verelebilecek zarardan kaçınmak kanımca.
plastik, vernik solması gibi etkiler gözlenmemeli.
artık ürün tanıtımlarında neredeyse redüksiyon yapacagı iddaları yer alacak.

içerik verilerine ulaşıp bu etkinin neden hangi kimyasaldan kaynaklandıgına bakmak gerek. yine bilinen ;
aslında ismi biraz ipucu veriyor. turunç ( citrus) gilerde sitrik asit içerigi yag çözümünde ve metal parlatmada kullanılır. bunun oransal degeri ve karıştırılmış kimyasal tepkimesi ne sonuçlar gösterir eminim ki firma tarafından araştırılarak piyasaya sürülmüştür.
yagı çözüyor ama bir sentetik yapıda wax içerigindeki yag oranından nekadar çalıyor bu wax birleşenlerinden içerik bilgisiyle bile anlaşılamaz.

bireysel test ve ürün çogaltmasıyla test gerekli .
demek istemem korumanın içerigide önemli .

iyi detaylar.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
dogrudur. ürünü kullanmadım. açıkçası test videolarına hiç güvenmem. ( +/- ) hiç farketmeksizin kendim denemeden kesin bir kanaat bildirmemde.
klasik söylem firma '' Yüzeydeki korumalara zarar vermez. '' ibaresini eklemiş ürün tanıtım - açıklama yazısına, lakin bu artık dillere pelesenk olmuş bir söylem.
kaldı ki koruma yada wax adı altında yüzeyde bulunan ürünün içerigi dayanım karekteri kullanılma uygulama süresi bu süreden sonra nekadar zaman yüzeyde kaldıgı neyle nasıl yıkandıgı hangi şartlarda park zamanı geçirdigi önemli .
bunların dışında zati yag çözücü bir içerik barındıran ön yıkamanın bu başarıyı sergilemesi için korumadan götürmemesi asıl şaşılacak bir durum olur.
bunu gözle gözlemlemek ölçmek çok çok zor.
her ön yıkama nekadar başarılıysa okadarda koruma düşmanıdır. az olur çok olur ama ömründen çalar. maskeler eller gibi terimlerle açıkladıgım sonuç ortaya illaki çıkar.
burda bakılması gereken korumadan çok araç birleşenlerine verelebilecek zarardan kaçınmak kanımca.
plastik, vernik solması gibi etkiler gözlenmemeli.
artık ürün tanıtımlarında neredeyse redüksiyon yapacagı iddaları yer alacak.

içerik verilerine ulaşıp bu etkinin neden hangi kimyasaldan kaynaklandıgına bakmak gerek. yine bilinen ;
aslında ismi biraz ipucu veriyor. turunç ( citrus) gilerde sitrik asit içerigi yag çözümünde ve metal parlatmada kullanılır. bunun oransal degeri ve karşıtırılmış kimyasal tepkimesi ne sonuçlar gösterir eminim ki firma tarafından araştırılarak piyasaya sürülmüştür.
yagı çözüyor ama bir sentetik yapıda wax içerigindeki yag oranından nekadar çalıyor bu wax birleşenlerinden içerik bilgisiyele bile anlaşılamaz.

bireysel test ve ürün çogaltmasıyla test gerekli .
demek istemem korumanın içerigide önemli .

iyi detaylar.
Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim ben de sizinle aynı fikirdeyim esasında. Hem test videolarında hem kullanıcı yorumlarında waxlar için güvenli olmadığı söylenmiş ben de onların yalancısıyım

Ama yinede ürünün ekonomikliği gayet başarılı

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yalnız tasarımda baya bir ilham var ama illustratoru öttürmüşler:D
İlhamda biraz aşırıya kaçmışlar, inşallah bu aşırı benzeme etiketten çok ürün içerikleri içinde geçerlidir. Sonra dışı seni içi beni yakmasın
Denemek lazım ama, bizim memlekette gördüğüm en iddialı girişi yapmışlar, kaliteli duruyor en azından.