Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Efsanelikten öte, farklı bir ürün. Yani sık-sil bir ciladan farklı olarak kürleşme yapması , çok iyi kaygan bir yüzey bırakması, arabaya kattığı o "gloss" denilen parlamadan ziyade derin bir ışıltı vermesi, altındaki korumayı ellemeden ekstra bir katman gibi oluşu güzel yönleri. Ürünün dayanım süresi hakkında bir bilgi edinebilirsek hoş olacak.

Ki şunu da eklemek isterim, wet coat böyle bir ürünün yanında çok hafif kalır.

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ürün bu yapısıyla waxları seramikler karşısında tekrar favori ürün de yapabilir, nitekim korumaya zarar vermeden üstünde oluşturacağı katman sayesinde waxların ömrünü oldukça fazla uzatabilir diye düşünüyorum.
''şu haliylede waxlar benim favori ürünüm:)''
Kesinlikle abi. 2 çeşit seramik denemiş biri olarak çok rahat söyleyebilirim ki "Waxlar hala benim favorim"

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bu ürünü bir süredir Autogeek ve DW'de görüyordum ben de. Youtube haricinde incelemesini yapan yok. Orada da piyasadaki ürünlerle karşılaştırması bulunmuyor. Yani game changer iddiasını gerçekten merak etim. Çünkü mesele boncuksa BSD'de yapıyor. BSD'yi V07 ile veya Adam's ile karıştırınca boncuk ve yüzey kayganlığı bir arada elde edilebilir. Veya Gyeon, Wolfgang, Carpro, Mckee's, Sonax, Nanolex gibi firmaların sprey sealant ürünleri ile tüm bunlar daha kolay da yapılır. Umarım hakikaten 'game changer' bir üründür ama bana nedense Amerikalıların abartması gibi geldi.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu ürünü bir süredir Autogeek ve DW'de görüyordum ben de. Youtube haricinde incelemesini yapan yok. Orada da piyasadaki ürünlerle karşılaştırması bulunmuyor. Yani game changer iddiasını gerçekten merak etim. Çünkü mesele boncuksa BSD'de yapıyor. BSD'yi V07 ile veya Adam's ile karıştırınca boncuk ve yüzey kayganlığı bir arada elde edilebilir. Veya Gyeon, Wolfgang, Carpro, Mckee's, Sonax, Nanolex gibi firmaların sprey sealant ürünleri ile tüm bunlar daha kolay da yapılır. Umarım hakikaten 'game changer' bir üründür ama bana nedense Amerikalıların abartması gibi geldi.
Olabilir ama meg. i ezmiş gibi. Özellikle parlaklık olarak çok fark var.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Olabilir ama meg. i ezmiş gibi. Özellikle parlaklık olarak çok fark var.
Abi ezmiş de adam videoda öyle bir anlatıyor ki (game changer da aynı minvalde bir söylem) piyasadaki hiçbir ürünün erişemeyeceği bir seviye gibi. Kıyasladığı meguiarsı kullanmadım ama alanında piyasanın en iyi ürünü olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir yerde öyle bir incelemesine de rastlamadım. Neyse dediğim gibi umarım hakikaten dedikleri gibi bir üründür de katman üstüne katman koruma uygulama imkanımız olur.

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Doğru olabilir, henüz yeteri kadar bilgi, karşılaştırma yok yani game changer sadece bir iddia. Ama kürleşmesi bu ürünü farklı yapan nokta bana göre. Youtuberlara göre en fark yaratan nokta yüzeydeki kayganlık. Yani boş da olabilir, gerçekten iyi de olabilir.

Dayanımı hakkında bilgi edinebilen var mıdır acaba ?

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu Japonların çok fazla cicili karakter ve renk kullanması neden acaba :D

Bu arada paylaşım güzel @onurçiko abi. Gelirse alırız birer tane ;)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi bu ürün zaten mevcut. Nipponshine'a yeni geliyor. Bilmiyorum türkiyede satışa sunuldu mu ama vardı diye biliyorum :)
Buna benzer ürünleri var, bende var şampuanları fakat bu derece boncuk yapanını görmedim. @SubaruOutback bilir fakat daha görmedi sanırım konuyu. En azından Türkiye de yok. Yani bizim için yine yeni yine coming soon:)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ekli dosyayı görüntüle 3172
Ekli dosyayı görüntüle 3173
Ekli dosyayı görüntüle 3174
Japonca olduğu için hiçbirşey anlamadım fakat videosuna bakılırsa bu ürün çok tutar. Coming soon diyor ama ne zaman gelir bilmem. @SubaruOutback bize çevirir bunu.
Güzel ürünmüş beğendim ben. Water Block Shampoo diye geçiyormuş. Aynı serinin waxı vardı önceden sanırım şampuanı yeni çıkarmışlar. Benzer ürünleri olan Soft99 Extra Gold Shampoo'dan bile daha düzgün duruyor boncuklanma işi. Ne farkları var acaba merak ettim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Güzel ürünmüş beğendim ben. Water Block Shampoo diye geçiyormuş. Aynı serinin waxı vardı önceden sanırım şampuanı yeni çıkarmışlar. Benzer ürünleri olan Soft99 Extra Gold Shampoo'dan bile daha düzgün duruyor boncuklanma işi. Ne farkları var acaba merak ettim.
Gerçekten başarılı ürün, @Kimyasal Adamlar bu şampuandan isterük.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bathe+ bakaren Gyeon'un lastik temizleme ürününe denk geldim. Islak lastiğe sıkıp orta yumuşaklıkta bir fırça ile temizlenmesi öneriliyor. Ancak lastik başına sarfiyatına 20 ml demiş. Orası biraz düşündürücü.

TireCleaner - Gyeon Quartz

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Extra Gold sadece coating sınıfındaki ürünler üzerinde iş görüyor. Hiç koruma olmayan yüzeylerde çalışmıyor. Neyse şimdi çok detay vermeyeyim bende water block şampuandan var ama kullanmaya fırsatım olmadı :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
süngere dök uygula şeklinde değildir umarım önceki şampuanlar gibi.
Süngere döküp uygulanıyor. Birkaç şampuanları hariç hepsi süngere dökerek uygulanıyor. Scratch Clear Wax Shampoo kovada işe ayramıyor ayrışıyor heryer küçük küçük beyaz parçalar haline geliyor.
Az sabredin ben vakit ayırıp hepinizi soft99 manyağı yapacam :D :D (sanki ürünleri ben getiriyorum, sanki sponsor oldular, sanki marka elçisiyim, ıııh hiçbiri, ben japonları seviyorum. Öldüğümde mümkünse beni kyoto'ya yeşilliklere bakan bir yere gömsünler ya da yaksınlar külleri oraya savursunlar...)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Süngere döküp uygulanıyor. Birkaç şampuanları hariç hepsi süngere dökerek uygulanıyor. Scratch Clear Wax Shampoo kovada işe ayramıyor ayrışıyor heryer küçük küçük beyaz parçalar haline geliyor.
Az sabredin ben vakit ayırıp hepinizi soft99 manyağı yapacam :D:D (sanki ürünleri ben getiriyorum, sanki sponsor oldular, sanki marka elçisiyim, ıııh hiçbiri, ben japonları seviyorum. Öldüğümde mümkünse beni kyoto'ya yeşilliklere bakan bir yere gömsünler ya da yaksınlar külleri oraya savursunlar...)
Japonya m² başına düşen toprak fiyatı en pahalı ülke hocam, dediğin yerde bir mekan bulmak pahalıya patlayabilir :D
Şaka bir yana, incelemelerinizi beğeni ile izliyor ve takip ediyorum,
Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...