Yine arındık

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Şu pasaklı şeye de bir el atalım

Kota katili baştan diyim

Sadece 3 kişiyle 30kmlik Sultan Sazlığı Kuş Cenneti gezisi ve sonuç. @cabay Allah yardımcın olsun. Kuş, baraj sakat iş. Alcan bir toros mis. Gelirken petrolde su tuttur yeter. :partix:

Arkaya oturanın ayaklarıda baya bir şeymiş:mad:. Neyse birde hep kolonya, dezenfektan iyice cılkı çıktı arabanın
Eski paspaslarıda attım yeminle orj alıncaya kadar halı malı yok. Temizlediğine değmez

Hemen jantlara girelim

Son iki resim kafa lambasıyla çekildi akşam olmuştu. Tuga 1:4 ve Ceviz 1:4 kullandım. Ben hala DetailForum Wooden Kitlere geçemedim:sussx:

Yıkamada b33 150ml:850ml su. Kova Banana Gloss. İlk ürünüm olan İdrolak ta artık bitti. Kurulamada Wizard blue marlin ve Sutaş+lucullan
Artık hemen her işimde kullandığım bu earbudsları pek beğendim

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@Mentalfeed Öncelikle ellerine sağlık :alkıssx::alkıssx::alkıssx::nazar:
Valla cumartesi sabah gene bir yerlere gideceğim, umarım çok sıkıntı olmaz. Arkadaşlarla gideceğiz, bildiğim bir yer değil sürpriz olacak :taraa:

Senin janttaki aynı yer bende ilk kuşa gittiğimde aynı şekilde oldu, gıcık olup değiştireyim, değiştirirken de OZ Ultraregerra alayım filana kadar gitmişti iş. Sonra bir anda kovid movid yattı o iş :terlisırıtan:

Sadece yıka/kurula mı yaptın? Birde b33 ile yıkanmış araç ama wax halen duruyor gibi, maşallah:nazar: Birde şu ön davlumbaz fotosundaki temizliğe ayrı bir maşallah:nazar:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık:alkıssx: Başta sizin araba olduğuna inanmadım sonradan plakaya falan baktım:) ama sonuç şahane olmuş, siyah arabayı güneşin altına çıkarıp foto çekmek her yiğidin harcı değil:dangeer:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, bu pasaklı hallerden kurtulmak inanılmaz yorucu olmuştur. :) Benim arabada bu kirden daha fazla bakalım hangi gün boşa çıkacağım. :D :D
Halı Paspas pişmanlık ya, bende arada bir kullanıyorum ama inanılmaz dertli. Bi ara galoşla insanları bindirmeyi düşündüm ama olmuyor. :D

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed Öncelikle ellerine sağlık :alkıssx::alkıssx::alkıssx::nazar:
Valla cumartesi sabah gene bir yerlere gideceğim, umarım çok sıkıntı olmaz. Arkadaşlarla gideceğiz, bildiğim bir yer değil sürpriz olacak :taraa:

Senin janttaki aynı yer bende ilk kuşa gittiğimde aynı şekilde oldu, gıcık olup değiştireyim, değiştirirken de OZ Ultraregerra alayım filana kadar gitmişti iş. Sonra bir anda kovid movid yattı o iş :terlisırıtan:

Sadece yıka/kurula mı yaptın? Birde b33 ile yıkanmış araç ama wax halen duruyor gibi, maşallah:nazar: Birde şu ön davlumbaz fotosundaki temizliğe ayrı bir maşallah:nazar:
:tesekkurr:Valla yıldırdı beni. Kaç gündür bu halde elim gitmedi hiç. Çok kirliydi yoruldum. Geçen haftalarda 2500 km yol yaptım bunun yarısı değildi kirimiz inan.
B33 sökemiyor mu ne:lezzetlix: yapıyor anlamadım bende en son üstünde pw vardı. Daha sonra idrolak geçtim

Elinize sağlık:alkıssx: Başta sizin araba olduğuna inanmadım sonradan plakaya falan baktım:) ama sonuç şahane olmuş, siyah arabayı güneşin altına çıkarıp foto çekmek her yiğidin harcı değil:dangeer:
:tesekkurr:Eyvallah hacım bu kadar kirlenmesini bende istemezdim ama yavaş gittim bilmem ne yaptım ama baktım yolbitecek değil yapıştırdım stablize yolda sonuç bu :(
:sussx: söyleme öyle bizde az örümcekli :kovboyyx:

Abi ellerine sağlık, bu pasaklı hallerden kurtulmak inanılmaz yorucu olmuştur. :) Benim arabada bu kirden daha fazla bakalım hangi gün boşa çıkacağım. :D:D
Halı Paspas pişmanlık ya, bende arada bir kullanıyorum ama inanılmaz dertli. Bi ara galoşla insanları bindirmeyi düşündüm ama olmuyor. :D
:tesekkurr:Çok seviyorum özellikle mini uzun yol yapacağım zaman ayakkabıları çıkarıp temiz halıya basmak gibisi yok.:sevilenx:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Abi ellerine sağlık, gözümüz alışmış her zaman simsiyah jilet gibi görmeye pasaklı hali epey garip geldi Bu arada janta çok üzüldüm, el emeği göz nuruydu yazık olmuş.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi ellerine sağlık, gözümüz alışmış her zaman simsiyah jilet gibi görmeye pasaklı hali epey garip geldi Bu arada janta çok üzüldüm, el emeği göz nuruydu yazık olmuş.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç sorma yahu içim gitti ama ne yaparsın olacak oluyor işte:gozudolx:
:tesekkurr: bu jilette benim gözümde senin emeğin, yerin büyük işin rastgelsin

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Güzel kirlenmiş kereta . Maşallah ellerine sağlık. Malzeme ve kablolar olay olmuş.
Jant için de üzüldüm geçmiş olsun.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
O ince ince kum tanelerinin tüm aracı kaplaması :( üflesen hemen temizlenecekmiş hissi ama asla kendiliğinden temizlenmeyen kumlar :D ben de her köye gidip gelmemizde yaşıyorum. Ne kadar sürat de yapılsa rüzgar da olsa gitmiyor arabanın üzerinden :D elinize sağlık, güneş altı pozlarında bile şahane duruyor. Jant içinn de geçmiş olsun :(

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık hurşit maşallah miss gibi olmuş.

DENİZLİ
O ince ince kum tanelerinin tüm aracı kaplaması :( üflesen hemen temizlenecekmiş hissi ama asla kendiliğinden temizlenmeyen kumlar :D ben de her köye gidip gelmemizde yaşıyorum. Ne kadar sürat de yapılsa rüzgar da olsa gitmiyor arabanın üzerinden :D elinize sağlık, güneş altı pozlarında bile şahane duruyor. Jant içinn de geçmiş olsun :(
:tesekkurr:yok gitmezler bende sutaşla biraz üflettim öyle verdim foamı:sarki:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Hurşit. Dibine kadar pisletip mis gibi temizlemişsin. Maşallah. :nazar:

Bu arada janta üzüldüm gerçekten. Çok takma kafaya geçmiş olsun.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık Hurşit. Dibine kadar pisletip mis gibi temizlemişsin. Maşallah. :nazar:

Bu arada janta üzüldüm gerçekten. Çok takma kafaya geçmiş olsun.
:tesekkurr: abi dünya malı dünyada kalır taksan ne fayda. Bak akşam baktığım drone sabah kalktığımda 430₺ zam :of: hepsi dünya malı işte

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tekrardan selamlar artık mevsim yıkaması konusuna dönüyor burası canlı tutmak lazım. Kusura bakmayın hemen canlandıralım:D

Pis püsür halleri pek yok genel olarak bir konu olacak. Finallerimiz pek gözel amma emmoolu.

Önceden Maşallahları alalım. Tekerimize taş değiyor sonra:nazar:

İzlemeyen varsa izleyin izletin Gönül dağı dizisini. Şu zamanda kadının, cinselliğin, ahlaksızlığın, çok eşliliğin, ihanetin, intikamın ve şiddetin menba sayıldığı tv sektöründe kesinlikle kendimizden bişiler bulabileceğimiz yarı lirik, yarı pastoral konuların doğal mizahla harmanı kıraçta geçen bir dizi. Son zamandaki Dercesine şarkısınıda ayrıca tavsiye ederim:D

Hadi başlayalım lastikler ve davlumbazla

Jant kapaklarına r10 lastiklere 1:10 gs

Durulamadan 1:3 Ceviz

Duruladıktan sonra bilthammer foam

Şu fırçalarla temaslı.
Bi tuff shinem bile yok @MoonDance anlıyor musun?

Üstüne mavi tospa

Pabuçlar temiz elbisesi kirli halleri

Ver ha ettim cevizi

Duruladıktan sonra minik bir işim çıktı geri geldim heryer benek benek tuz ve kireç. Bastım bilthammer foamı

Kirler süzülürkene:cicek:

Temaslı yıkamamız Koch nms ile, foam ile uygulayıp tek kova giriştim.

Aman diyim zaten korumasız olan bir araçta en az iki ön yıkama ve iki durulama yapmadan böyle bişiye kalkışmayın sonuçları sizi bağlar!

Sirkeyle sulandırılmış pw

Altını da yıkamaya çalışalım

Kurulamamız wizard ve sutaş

Lastiklere emektar fırçayla sarp bey fazlalığını silmezseniz 40km/h de bile kaportaya sıçrar haberiniz olsun:atess:

Gayri finaller emmolu:taraa:

Maşallahı :nazar: unutamadığınız ve takip ettiğiniz için teşekkürler:opucukx:

Şu son resimle 50-50 yapmasam olmazdı:nazar:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tekrardan selamlar artık mevsim yıkaması konusuna dönüyor burası canlı tutmak lazım. Kusura bakmayın hemen canlandıralım:D

Pis püsür halleri pek yok genel olarak bir konu olacak. Finallerimiz pek gözel amma emmoolu.

Önceden Maşallahları alalım. Tekerimize taş değiyor sonra:nazar:

İzlemeyen varsa izleyin izletin Gönül dağı dizisini. Şu zamanda kadının, cinselliğin, ahlaksızlığın, çok eşliliğin, ihanetin, intikamın ve şiddetin menba sayıldığı tv sektöründe kesinlikle kendimizden bişiler bulabileceğimiz yarı lirik, yarı pastoral konuların doğal mizahla harmanı kıraçta geçen bir dizi. Son zamandaki Dercesine şarkısınıda ayrıca tavsiye ederim:D

Hadi başlayalım lastikler ve davlumbazla

Jant kapaklarına r10 lastiklere 1:10 gs

Durulamadan 1:3 Ceviz

Duruladıktan sonra bilthammer foam

Şu fırçalarla temaslı.
Bi tuff shinem bile yok @MoonDance anlıyor musun?

Üstüne mavi tospa

Pabuçlar temiz elbisesi kirli halleri

Ver ha ettim cevizi

Duruladıktan sonra minik bir işim çıktı geri geldim heryer benek benek tuz ve kireç. Bastım bilthammer foamı

Kirler süzülürkene:cicek:

Temaslı yıkamamız Koch nms ile, foam ile uygulayıp tek kova giriştim.

Aman diyim zaten korumasız olan bir araçta en az iki ön yıkama ve iki durulama yapmadan böyle bişiye kalkışmayın sonuçları sizi bağlar!

Sirkeyle sulandırılmış pw

Altını da yıkamaya çalışalım

Kurulamamız wizard ve sutaş

Lastiklere emektar fırçayla sarp bey fazlalığını silmezseniz 40km/h de bile kaportaya sıçrar haberiniz olsun:atess:

Gayri finaller emmolu:taraa:

Maşallahı :nazar: unutamadığınız ve takip ettiğiniz için teşekkürler:opucukx:

Şu son resimle 50-50 yapmasam olmazdı:nazar:

Su Kargo.Adresini hemen yolla Aninda Tuff Shine yi yollayayim sana :) Guzel.Temizlik olmus bu arada eline saglik

Son düzenleme: