Şu pasaklı şeye de bir el atalım
Kota katili baştan diyim
Sadece 3 kişiyle 30kmlik Sultan Sazlığı Kuş Cenneti gezisi ve sonuç. @cabay Allah yardımcın olsun. Kuş, baraj sakat iş. Alcan bir toros mis. Gelirken petrolde su tuttur yeter.
Arkaya oturanın ayaklarıda baya bir şeymiş
. Neyse birde hep kolonya, dezenfektan iyice cılkı çıktı arabanın
Eski paspaslarıda attım yeminle orj alıncaya kadar halı malı yok. Temizlediğine değmez
Hemen jantlara girelim
Son iki resim kafa lambasıyla çekildi akşam olmuştu. Tuga 1:4 ve Ceviz 1:4 kullandım. Ben hala DetailForum Wooden Kitlere geçemedim
Yıkamada b33 150ml:850ml su. Kova Banana Gloss. İlk ürünüm olan İdrolak ta artık bitti. Kurulamada Wizard blue marlin ve Sutaş+lucullan
Artık hemen her işimde kullandığım bu earbudsları pek beğendim
Kota katili baştan diyim
Sadece 3 kişiyle 30kmlik Sultan Sazlığı Kuş Cenneti gezisi ve sonuç. @cabay Allah yardımcın olsun. Kuş, baraj sakat iş. Alcan bir toros mis. Gelirken petrolde su tuttur yeter.
Arkaya oturanın ayaklarıda baya bir şeymiş
Eski paspaslarıda attım yeminle orj alıncaya kadar halı malı yok. Temizlediğine değmez
Hemen jantlara girelim
Son iki resim kafa lambasıyla çekildi akşam olmuştu. Tuga 1:4 ve Ceviz 1:4 kullandım. Ben hala DetailForum Wooden Kitlere geçemedim
Yıkamada b33 150ml:850ml su. Kova Banana Gloss. İlk ürünüm olan İdrolak ta artık bitti. Kurulamada Wizard blue marlin ve Sutaş+lucullan
Artık hemen her işimde kullandığım bu earbudsları pek beğendim

Valla yıldırdı beni. Kaç gündür bu halde elim gitmedi hiç. Çok kirliydi yoruldum. Geçen haftalarda 2500 km yol yaptım bunun yarısı değildi kirimiz inan.
Bu arada janta çok üzüldüm, el emeği göz nuruydu yazık olmuş.
. Maşallah ellerine sağlık. Malzeme ve kablolar olay olmuş.

hepsi dünya malı işte