Merhabalar detail forum ailesi.
Yine bir terapi ile başbaşayız.
Evdekilerin günü olunca, banada yaklaşık 6 hafta önce ki terapiyi tekrarlamak düştü

.
İlk olarak aracın içini süpürdüm. Sonra iç plastik aksamı ve torpidoyu flowey i2 (1/20) ile bez ve fırça kullanarak temizledim. Koltukların minderlerini K2 lotar (1/10) ve bez ile geçtim. Torpidoyu koch chemi TS ile diğer plastik aksamı meguiars supreme ile koruma altına aldım. Paspaslari detay fırçası ve bez ve koch chemi gs (1/15) ile temizleyip meguiars 40 ile korumaya aldım.
Lastiklere, jantlara ve davlumbazlara koch chemi gs, flowey R1 (1/10) , polham şarjlı pompaya 30 ml magifoam koyup , cartenier lastik fırçası, detay fırçası, kumaş jant fırçası ve bez ile lastik-jant-davlumbaz temizliği yaptim.
Ön yıkamada modifiyeli alta foama 30 ml magifoam ekledim. Biraz bekleyip su tuttuktan sonra polham şarjlıda kalan şampuanli su ve detay fırçası yardımıyla yan ayna çevreleri, cam çevreleri, stop lamba çevreleri, silecek lastikleri, far çevreleri, ön ve arka tamponda detay gerektiren yerleri fırçaladım.
Sonra çift kova yıkamaya geçtim. Kova şampuanı olarak meguiars deep crystal'ı kullandım (50 ml) , bol köpüklü olsun diye. Yıkama eldiveni olarak prustar polar white wash mite, diğer eldiven ilede tamponları geçtim. Kaportada kurulama havlusu olarak virtues twisted duble plus, kapı aralarını, dış plastik aksamda başka bez( en ucuzundan)

kullandım. Camları K2 nuta ile geçtim. Sonra nasiol glass shield yağmur kaydırıcı uyguladım( ön cam hariç) silecekte atlama yaptığını okudum bir yerde. Riske girmeye gerek duymadım

.
Kaputa fusso coat soft99 uyguladım, nasiol cila bezi ile geçtim üzerinden. Dış plastik aksama ve davlumbazlara meguiars 40 kullanıp üstünden bez ile geçtim. Lastiklerde lef lef sünger ile sonax ekstrem jel kullandım. En son koku olarak hafta içi aldığım kahveyi bıraktım. Herkese iyi detaylar dilerim.
En sonki yıkamada kullandığım gyeon q2 wax'ın parlaklığı ve hidrofobisi iyi bence fakat toz tutuyor, o da carnabua içerikli olmasından diye düşünüyorum.