Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Aracımın lastik ve davlumbazlarını temizledim.......

1--Öncelikle kullandığım malzemeler,

Tabii bu listeye Auto finesse zift temizleyici ilave edebilim,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2--Kirli resimler geliyor,

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3--Lastik ve jant temizliği gelsin,

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4--Lastik, jant ve bijon temizliği sonuç,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5--Finish,

TO BE CONTINUED..........
Maşallah ellerinize sağlık. Fast liquiald rom seramik uyguladiniz sanırım. Deneyim yorumunuz nedir ?

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Bugün biraz araca ayırdım vaktimi. Ayağım kırık olduğu için aktif çalışamıyorum(5. Haftadayız artık ufak ufak çıkabilirsin diyince doktor) arabayla ilgileneyim dedim.

Önce 6. Yıl bakımımızı yaptırdık.(75.000 km de). Ekstra olarak, bujiler , arka balatalar v kayış değişti.

Baktım çamurluklara ve kaputa biraz yağlı el değmiş , direksiyon da parlamıştı biraz, geçen sene ekim ayında arabama seramik uygulamasını yapan arkadaşıma doğru gittim(kendim yıkayamıyoruk bu süreçte :) )

Yıkamamızı yaptık, Autoglym Polar Seal geçtik. Seramiğin durumunun iyi olduğunu söyledi ( e okadar dikkatli yıkıyoruz :) )
Direksiyon temizlemesini yaptık.
Mtv sini yatırdım.
Bu hafta beni duman etti resmen :)

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Bugün biraz araca ayırdım vaktimi. Ayağım kırık olduğu için aktif çalışamıyorum(5. Haftadayız artık ufak ufak çıkabilirsin diyince doktor) arabayla ilgileneyim dedim.

Önce 6. Yıl bakımımızı yaptırdık.(75.000 km de). Ekstra olarak, bujiler , arka balatalar v kayış değişti.

Baktım çamurluklara ve kaputa biraz yağlı el değmiş , direksiyon da parlamıştı biraz, geçen sene ekim ayında arabama seramik uygulamasını yapan arkadaşıma doğru gittim(kendim yıkayamıyoruk bu süreçte :) )

Yıkamamızı yaptık, Autoglym Polar Seal geçtik. Seramiğin durumunun iyi olduğunu söyledi ( e okadar dikkatli yıkıyoruz :) )
Direksiyon temizlemesini yaptık.
Mtv sini yatırdım.
Bu hafta beni duman etti resmen :)

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Aracınızı götürdüğünüz servis hangisi? tanıdık geldi epey gözüme,

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Aracınızı götürdüğünüz servis hangisi? tanıdık geldi epey gözüme,
Teşekkür ederim sağolun. Yeni Başkent Sanayi de İntergral Mercedes Servis(Eski adı Ak Mercedes Servisti) Mehmet Usta-Merdan Usta. 204 üm varken tanışmıştım 3 yıl önce, cla da hep yetkiliye gidiyordu, artık yetkiliden çıkarmanın vakti dedik :) Oldukça memnunum kendilerinden senelerdir

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
En son 12 aralıkta yıkayıp elixir uygulamıştım. Kış gelmesine rağmen Fusso'ya geçememiştim, arada kar, yağmur, çamur, tuz gibi her türlü kire girip çıktığından bol bol kir vardı.

1/10 Magifoam ile ön yıkama, mükemmel iş çıkardı.

Kova yıkama sonrası R10 ile demir tozu temizliği

Kil eldiveni sonrası kurulayıp içeri aldım. Sağ farda sararma olduğundan temizlik amaçlı 400+ 2500 geçtim.
Öncesi

Sonrası

Normalde farları söküp komple kuru zımpara ile detaylı bir aşındırma yapmak gerekli ancak şimdilik kötü durmasın yeterli. :sussx:
Camlara G5, ön ve arka camlarda silecek çalıştığı için 2 kat uyguladım.

Boyaya Fusso, plastiklere PSS, davlumbazlara Barebones ve lastiklere de Magic Dressing uygulandıktan sonra,
Finaller