Öne çıkan konu
#9,381
Geçenlerde bende mecburen bir akaryakıt istasyonunda gtechniq W4 ile ön yıkama yaptım. Aldığımdan beri ne zaman kullandıysam hiç yüzümü güldürmedi. Denemediğim dozaj kalmadı. 2 defa otomobil üzerine (ve hatta biraz da sıcak su kullanarak) sıktım. Önce araç kuru ve kirliyken sıktım biraz bekledim ve basınçlı su tuttum. Ne olur ne olmaz diyerek bir tur da ıslak yüzeye ürünü sıktım ve yine basınçlı su tuttum. Arkama döndüğümde 5 otomobil ve sabırsız sürücüleri bana bakıyordu. Bende olay çıkmasın diye sakince elimdekileri bıraktım ve paşa paşa otomobile binip olay yerini terk ettim. Ofise geldiğimde bir baktım ki, bütün trafik filmi otomobil üzerinde bana göz kırpıyordu. Gardaş o şampuan bizim canımızı yakmaz demeye getirdiler. Hay senin gibi şampuana ve dandik basınçlı suya dedim. 8 yaşındaki otomobilde dairesel çizik olmaz mı olur tabi. Bende başlarım böyle işe diyerek soft99 fukupika spray advance ve bol miktarda bez ile otomobili sildim. Evet yaptım. Dairesel çiziklere belki biraz daha çizikler katılmıştır. Eski çizikler yeni gelen çiziklere ortamı anlatır artık 
Niye böyle bir şey yaptım, çünkü uzun süredir ayağımda ödem var, bu sebepten ötürü de eğilip bükülmem ve saatlerce otomobil ile mücadele etmem mümkün olmuyor. (pek yakında ortopedi doktoru ile ayağımı ve ödemi tanıştıracağım, zira sıkıldım bu durumdan)
Neyse ki soft99 satın almışım. Bu zamana kadar zaman zaman susuz temizleyiciler kullandım. Açık ara soft99 diğerlerine ellerini öptürür o kadar diyeyim. Ürün hem leke yapmıyor, hem naz yapmıyor, hem yüzey seçmiyor hem de bir güzel yüzeyi cilalıyor. Aynısını arexonsda yapıyor ama bu abiler bence birkaç gömlek ilerideler.
İşin özeti, W4 ile ilgili bir video hazırlamadım ama soft99 ve başka ürünlerle ilgili epey video birikti. Pek yakında burayı bombalarsam şaşırmayın. Ama önce şu doktora bir gözükeyim.
Niye böyle bir şey yaptım, çünkü uzun süredir ayağımda ödem var, bu sebepten ötürü de eğilip bükülmem ve saatlerce otomobil ile mücadele etmem mümkün olmuyor. (pek yakında ortopedi doktoru ile ayağımı ve ödemi tanıştıracağım, zira sıkıldım bu durumdan)
Neyse ki soft99 satın almışım. Bu zamana kadar zaman zaman susuz temizleyiciler kullandım. Açık ara soft99 diğerlerine ellerini öptürür o kadar diyeyim. Ürün hem leke yapmıyor, hem naz yapmıyor, hem yüzey seçmiyor hem de bir güzel yüzeyi cilalıyor. Aynısını arexonsda yapıyor ama bu abiler bence birkaç gömlek ilerideler.
İşin özeti, W4 ile ilgili bir video hazırlamadım ama soft99 ve başka ürünlerle ilgili epey video birikti. Pek yakında burayı bombalarsam şaşırmayın. Ama önce şu doktora bir gözükeyim.