Merhabalar detail forum ailesi.
Hafta içi yağmurlu havadan sonra terapi şart oldu

. Cumartesi mesaisi bitince akşam 19.00 gibi terapiye başladım.

.
İç mekan temizliğinde flowey İ2, koruma olarak torpido da koch chemi TS, diğer plastik aksamları meguiars suprema kullandım. Paspaslari koch chemi gs ile temizledim.
Davlumbazlari, jantları, lastikleri flowey R1, koch chemi gs, az miktarda kalmış olan flowey ev17 ile ( floweyi 2 litrelik el basınçlı ilaçlama pompası da hazırladım) cartainer lastik fırçası, sgcb 45 jant fırçası, detay fırçası ve üç harfli marketlerde satılan mikrofiber bez yardımıyla yıkadım.
Ön yıkama da flowey ev13 (40 ml) alta foam ile kol kası geliştirme de yaparak

aracı köpükledim. Sonra çift kova yıkamaya geçtim. Şampuan olarak meguiars deep crystal 35 ml kadar ekledim ( kova 5 litre) . Soft bir detay fırçası ile özellikle fitilleri ,yan aynaları gibi yerleri tekrar geçtim. Yikama eldiveni olarak prustar polar white wash mite ile aracın kaporta yüzeyini, başka bir eldiven ile de plastik aksamı ve davlumbazlari, lastikleri, jantları yıkadım. Şampuan parasını hak ediyor. Fakat sürekli kullanmam ( bitmesin diye

).
Aracı wirtues twisted duble plus ile kuruladim. Ara bez( bjr ara bim in sattığı bir bez ile) ile de kapi aralarını kuruladim.
Bu hafta hızlı cila olarak meguiars X-press kullandım. Dış plastik aksamda ve davlumbazlarda koruma olarak meguiars 40 kullandım. Camları K2 nuta ile geçtim. Fotoğraflarda kova yıkama sonrası durulama aşamasından kare var, fusso coat soft99 uygulamıştim en son ( hatta son 4 yıkamada fusso kullandım) . Final fotoğraflarını sabah çektim.