Öne çıkan konu
#10,281
Herkese merhaba hayırlı günler. Gecen sene Ağustos ayında motorla kaza yapmıştım o zamandan beri yatıyordu yavaştan sezonu açayım dedim. Öncelikle motora akü ve lastik söyledim onlari taktirdim eski lastikler baya baya kötüydü lastikçi bunlarla kaza yapmama ihtimalin yok zaten dedi. Sonra sol ayna kırılmıştı alüminyum kaynak yaptırdım ama tekrar kırıldı tekrar kaynak yaptırdım ama çok içime sinmedi aynalar.
Bugunde yıkamasini yaptım. Motor çok kirliydi resimleri çekmeyi unuttum.
Liquid elements one4 apc yi 1/40 sulandırıp motorun bütün plastik yerlerini firlacayip scrup ped ile temizledim. Sonra pompaya deturner foam koyup onunla heryerini temizleyip duruladim. Kuruladim hava tuttum eve geldim. Gecen senelerden kalma k2 gravon seramik vardı onu motorun heryerine bol bol sürdüm arap misali
seleye de meguiars deri koruyucu uyguladım yaklaşık 2 saatimi aldi bunlar. Evet tehlikeli ama bir o kadarda keyifli
Bugunde yıkamasini yaptım. Motor çok kirliydi resimleri çekmeyi unuttum.
Liquid elements one4 apc yi 1/40 sulandırıp motorun bütün plastik yerlerini firlacayip scrup ped ile temizledim. Sonra pompaya deturner foam koyup onunla heryerini temizleyip duruladim. Kuruladim hava tuttum eve geldim. Gecen senelerden kalma k2 gravon seramik vardı onu motorun heryerine bol bol sürdüm arap misali