Öne çıkan konu
#1,081
Selamlar
Can sikintisina evde duramadim.
Onceki b6 uygulamasinda on cama uygulamamam gerektigini sonradan duydugum cinli seramigi uygulamistim. 1 ay gibi kisa surede leke gibi, cizgi seklinde, boyle sacma sacma izler ortaya cikmaya basladi sanki iyi silinmemis gibiydi ve o izlerde toz bariz birikiyordu neyse cikarayim ben bunu dedim ve aldim elime 2500 ve 3000 zimparayi
biraz prili indim asagiya ugrasa ugrasa soktum seramigi hic bisi kalmadi 
AMA!
Bir baktim sabah cam ciklerle dolu bariz belli ayrica
ama sukur ki hepsi kilcal. Cizilen on cama polisaj yapayim dedim. Seryum, ceriglas ve rayon ped bakinirken dedim ki eldeki malzemeleri bir deneyelim olmazsa aliriz diyerekten yukledim valize malzemeleri, merak ettigim bir yikamaci vardi oraya gidip soyleyimm belki ellerinde seryum falan vardir, yoksa ben malzemelerle yaparim dedim.
Yikamaciya vardim dedimki
- on cama polisaj yapilacak sizde rayon ped seryum falan var mi?
-error, error, cama polisaj olmaz ki abey
-olur olur yapiliyor siz normal polisaj yapmiyor musunuz?
-yapiyoruz
-hangi markalari kullaniyorsunuz?
-error, megrusu abey

Gerisi tam tahmin ettigim ve ettiginiz gibi. Kesin bunun turevi olaylari yasamissinizdir.
Derken isi bagladim cektim kabloyu basladim operasyona
Onceki hali
ufs orbital kece ustune h8
Befar sert ustune 2500
(Bunu cekmeyi unutmustumyikadiktan sonra pwden onceki ipali hali, bezin izleri)
Ikisinide tek kat gectim aralarda fairy ile yikadim sonuc beni cook mutlu etti.
Ipayla silip sulandirmadan makyaj pamugu ile koch pw
Sonuc.
Bu malzemelerle hic beklemezken baya baya beni mutlu etti sonuc, camin icinin pisligi ortaya cikti.
Toplamda 40dk calistim polisajla makina baya ter atti b6 yi yaparken bu kadar isinmamisti. Disarisi 43° tu artik icerisi kac bilmiyorm. Baskininda etkisi var tabi. Koseleri isirmayalim diye sert tabla kullanmiyordum ama artik kullanmam gerektigi sonucuna vardim
Selametle
Can sikintisina evde duramadim.
Onceki b6 uygulamasinda on cama uygulamamam gerektigini sonradan duydugum cinli seramigi uygulamistim. 1 ay gibi kisa surede leke gibi, cizgi seklinde, boyle sacma sacma izler ortaya cikmaya basladi sanki iyi silinmemis gibiydi ve o izlerde toz bariz birikiyordu neyse cikarayim ben bunu dedim ve aldim elime 2500 ve 3000 zimparayi
AMA!

Bir baktim sabah cam ciklerle dolu bariz belli ayrica
ama sukur ki hepsi kilcal. Cizilen on cama polisaj yapayim dedim. Seryum, ceriglas ve rayon ped bakinirken dedim ki eldeki malzemeleri bir deneyelim olmazsa aliriz diyerekten yukledim valize malzemeleri, merak ettigim bir yikamaci vardi oraya gidip soyleyimm belki ellerinde seryum falan vardir, yoksa ben malzemelerle yaparim dedim.Yikamaciya vardim dedimki
- on cama polisaj yapilacak sizde rayon ped seryum falan var mi?
-error, error, cama polisaj olmaz ki abey
-olur olur yapiliyor siz normal polisaj yapmiyor musunuz?
-yapiyoruz
-hangi markalari kullaniyorsunuz?
-error, megrusu abey

Gerisi tam tahmin ettigim ve ettiginiz gibi. Kesin bunun turevi olaylari yasamissinizdir.
Derken isi bagladim cektim kabloyu basladim operasyona
Onceki hali
ufs orbital kece ustune h8
Befar sert ustune 2500
(Bunu cekmeyi unutmustumyikadiktan sonra pwden onceki ipali hali, bezin izleri)
Ikisinide tek kat gectim aralarda fairy ile yikadim sonuc beni cook mutlu etti.

Ipayla silip sulandirmadan makyaj pamugu ile koch pw
Sonuc.
Bu malzemelerle hic beklemezken baya baya beni mutlu etti sonuc, camin icinin pisligi ortaya cikti.

Toplamda 40dk calistim polisajla makina baya ter atti b6 yi yaparken bu kadar isinmamisti. Disarisi 43° tu artik icerisi kac bilmiyorm. Baskininda etkisi var tabi. Koseleri isirmayalim diye sert tabla kullanmiyordum ama artik kullanmam gerektigi sonucuna vardim
Selametle

Ya Ege abi genciz falan ama makam arabasıyla uğraşıyoruz
teşekkür ettim abi