Selamlar,
Bugun fusso, extreme, ceramic spray coating ve seal n shine su ve kayganlik testi yaptim fakan videolar inanilmaz basarisiz olmus. Bu nedenle yuklemedim. Yenisini cekecegim.
Kislik kaucuk paspaslardan yazlik hali paspaslara gectim. Altina ve ustune tela paspas koydum.
Cocukluk arkadasimla ayni sitede yasiyormusuz, o da geldi yanima sonradan ve onun arabasini yikayip uzerine ceramic spray coating gectik. Zemin hazirligi yapmadik, araba bol cizik ve hareli bmw 320. Bakalim dayanim ne olacak.
Derken yine siteden 2 kisinin daha arabasini yikadik. Detayla ilgisi olmayan kisiler. Ama arabalarina bakmayi seviyorlar.
Bu nedenle alta ile kopuk sıkıp ardindan tek eldivenle kiri alip 5 litrelik ilposan pompa ile durulama yaptik. Bu bile onlari sevindirmeye yetti. Benim icin de terapi oldu acikcadi boyle araba yikamak

cizme derdi yok rutini takip derdi yok mis gibi
Bmw nin fotografi yok heyecandan atlamisiz. Rengi mora calan mavi mukemmel bir renk.
Cooperin koltuklarini uzerinden bir temizledik. Direksiyonu parlak ve kirli. Onu da elden gecirecegiz
Karantinada eglenceli bir gundu. Hem cocukluk arkadasimi tekrar bulmam hem de site kapali otoparkinda boyle bir etkinlik rahatlatti
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi