Hızlı Soru - Cevap

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Öne çıkan konu #22,721
Merhaba, klima bombası denilen ürünler ya da k2 klima doktor gibi ürünler ne zaman kullanılmalı ? mesela benim araç 10 senelik ama çok temiz kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor, 68000'de, herhangi bir koku falan da yok. Bu durumda yapmam gerekiyor mu ?

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar selam. 3 ürün arasında kaldım. Araçta Fireball Butterfly var. Hafiften 3 yıkamada bir destekleyeceğim
1-) fireball pirouette
2-)Gyeon ceramic detailer
3-)Vonixx sio2 Pro

fiyatı çok kafaya takmıyorum. Seramiği hem desteklesin hem de daha da parlaklık vermesi için kullanacağım. Dayanımı çok kafaya takmıyorum hali hazırda seramik var zaten araçta. Aracın yüzeyi kusursuza yakın durumda.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar selam. 3 ürün arasında kaldım. Araçta Fireball Butterfly var. Hafiften 3 yıkamada bir destekleyeceğim
1-) fireball pirouette
2-)Gyeon ceramic detailer
3-)Vonixx sio2 Pro

fiyatı çok kafaya takmıyorum. Seramiği hem desteklesin hem de daha da parlaklık vermesi için kullanacağım. Dayanımı çok kafaya takmıyorum hali hazırda seramik var zaten araçta. Aracın yüzeyi kusursuza yakın durumda.
Fireball Pirouette ile devam et hocam :)
Yada K2 Gravon Reload ikisinden birini tercih edin.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Uygulayabilirsiniz hocam K2 Reload da Uygulama Pedi ve Bez çikiyor kutu içinden bilginiz olsun.
Sefa hocam. Fireball Pirouette siparişini geçtim tavsiyen üzerine çok teşekkür ederim. Bu ürüne aplikatöre sıktıktan sonra seramik gibi yatay hareketlerle mi sürülmesi gerekiyor? Bekleme süresi var mı yoksa direkt olarak parlatma yapılmalı mı. Ürün gelsede hemen denesek. Hanım benden meraklı uygulamayalı kendi yapmak istiyor :terlisırıtan:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam. Fireball Pirouette siparişini geçtim tavsiyen üzerine çok teşekkür ederim. Bu ürüne aplikatöre sıktıktan sonra seramik gibi yatay hareketlerle mi sürülmesi gerekiyor? Bekleme süresi var mı yoksa direkt olarak parlatma yapılmalı mı. Ürün gelsede hemen denesek. Hanım benden meraklı uygulamayalı kendi yapmak istiyor :terlisırıtan:
Hocam sık sil.şeklindede yapabilirsin ben oyle yapiyorum :) ped le.uygulamasi zaman alabilir.

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Çoook şanslısın, eşiniz sizinle aynı heyecanı yaşıyor.... Kıymetini bilmeli... Tebrik ederim

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Fireball easy coat kullanıyorum, markadan ben de memnunum...

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhaba,

Sıfır bir araç aldım. Jant dışında tüm yüzeylere koruma uyguladım. (Araç boyası, deriler, plastikler, motor vs. )

Jantlara seramik koruma uygulaması yapmak istiyorum. Fiyat&Performans uygulama kolaylığı açısından uygun ürün için fikir verebilir misiniz?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, klima bombası denilen ürünler ya da k2 klima doktor gibi ürünler ne zaman kullanılmalı ? mesela benim araç 10 senelik ama çok temiz kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor, 68000'de, herhangi bir koku falan da yok. Bu durumda yapmam gerekiyor mu ?
Merhaba, ben aracımı ikinci el aldığımda klima menfezlerinden toz üflüyordu, kabin (polen) filtresi değişimi esnasında K2 Klima Doktor kullandım, sorun çözüldü, toz veya kötü koku kalmadı. Bu seneki bakımda da koku vs şikayetim olmadığı halde yıllık bakım amacıyla kullandım. Yani durum sizin keyfinize ve düşüncenize bağlı. Klima bombasına gelince daha önce K2'nin yaban mersini kokulu olanını kullanmış ve faydasını görmüştüm. Bu sefer limon kokulu olanı kullandım ama pek memnun kalmadım. Bu yüzden benim görüşüm klima bombaları 150- 200 tl verilecek ürünler değil. Ama köpük formundaki kaliteli klima temizleyiciler (bahsi geçen K2 Klima Doktor harici başka markaların ürünleri de mevcut tabi) doğru kullanımla gerçekten işe yarıyor.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli :)
Ben Einhell'in eski seri akülü süpürgesini kullanıyorum ve memnunum. Einhell ekosistemi aynı bataryayı kullandığı ve bende markanın 3 farklı ürünü mevcut olduğu için gayet memnun biçimde kullanıyorum.

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Açıkçası bunu bende uzun zamandır merak ediyorum. Kullandığımız alkali jant temizleyicilere dayanıklı, aynı zamanda yüzeyde iyi kir iticilikle birlikte koruma sağlayan jant seramiği hangisidir? Kullanan arkadaşlar artı eksi yönleriyle ürünlerini değerlendirilerse seviniriz. Bize de ürün tercihi konusunda kılavuz olur, teşekkürler.

drmstfky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba,

Kısa namlu olarak şu ürünü aldım. TEMU

Bu namluyu Bosch Aquatak 135 cihazın hortumuna bağlamak için şu M22 adaptör olur mu? Karcher ve Boschun hortum uçları farklı mı? -> Adaptör

Adaptörde karcher yazıyor ama hortumlarda farklı mı emin olamadım. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba,

Kısa namlu olarak şu ürünü aldım. TEMU

Bu namluyu Bosch Aquatak 135 cihazın hortumuna bağlamak için şu M22 adaptör olur mu? Karcher ve Boschun hortum uçları farklı mı? -> Adaptör

Adaptörde karcher yazıyor ama hortumlarda farklı mı emin olamadım. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
Bosch hortumuna özel olan aparatı almalısınız.