hocam konuyla biraz bağlantılı fakat farklı bir sorum olacaktı.
@emirhaneness sağ olsun önerilerde bulundu fakat yine de aklımda soru işaretleri var. sizin de tavsiyelerinizi almak isterim:
- cilalı şampuan kullanmak araç boyasına zarar verir mi?
- en iyi boya sağlığı için ph nötr şampuan mı kullanmalıyız?
- su kaydırıcı özelliği olan; boya sağlığını ve ömrünü bozmayacak, en sağlıklı, parlaklığı maksimum verebilecek şekilde tavsiye edebileceğiniz yıkama köpüğü nedir?
- Apc yanında dış plastik aksamlar (dodik, çamurluk vs.) için önereceğiniz ürünler neler olur?
teşekkürler...
Merhabalar
:Cilali sampuanlar.araciniza zarar vermez.
:Eger Aracinizda boya koruyucu ürün kullaniyorsaniz Ph nötr Ön yikama şampuani ve Kova şampuani kullanmalisiniz.Biz Yogun Agresif yüksek Alkali ürünler önermiyoruz.
:Bu sekilde sampuan aramak yerine Boyayi koruyan Güzel bir Spray Cila wax alip maksimum parlakliga ulaşip uzun süre boyayi korumak daha mantiklidir.
:APC yi dış plaktiklerde neden kullaniyorsunuz?Plastik Aksamlar icin çok fazla.çesit ürünler mevcut.
Aracininizi marka model belirtin müsait oldukça sorularinizi ben cevaplayamasamda arkadaşlar cevaplayabilir,yorumlayabilir.
NOT:APC çılginligini birakin dostlar kime sorsam ozellikle ilk defa malzeme alacak kisiye soruyorum nelerin var 10 kisiden 8 inde Koch GS var ve genelide Deri Koltuklu araba sifir ve bu ürünün sizde ne işi var?Bireysel Kullanicisiniz daha hafif interior alip kullanin foruma ilk gelen arkadaşlar gelin buradan sorularinizi sorun forumda yüzlerce tecrübeli arkadaşlarimiz var yardim alin sormaktan hiç cekinmeyin.