Perwoll deterjan ile ve yumuşatıcı gözüne koyacağınız beyaz sirke ile temizleyebilirsiniz mikrofiber bezleri. Bunun haricinde mikrofiber deterjanlar kullanabilirsiniz.
araç yıkama eldiveni şu an F/P olarak Euphrate (225 TL) ve Slopes (250 TL) var benim gördüklerim.
yıkama köpüğü (boyaya zarar vermeyecek, maksimum parlaklığı sağlayabilecek) için önerileriniz ne olur?
plastik aksamlar için (dodik, çamurluk vs.) temizlik ürünü önerileriniz nedir?
kurulama havlusu için öneriniz ne olur?
yıkama köpüğü (boyaya zarar vermeyecek, maksimum parlaklığı sağlayabilecek) için önerileriniz ne olur?
plastik aksamlar için (dodik, çamurluk vs.) temizlik ürünü önerileriniz nedir?
kurulama havlusu için öneriniz ne olur?
Merhabalar. Sanırım cilalı sampuandan bahsediyorsunuz kullandıklarımdan en iyisi Meguiars Sarı şampuandı.
Apc ve detay fırçası ile fırçalıyorum.
Liquif elements black hole
Ya sonradan simsek etkili zenon mu nedir onlar harbiden uzun yolda sehir icinde karsi tarafin gozunu aliyor araba arkamda ama sanki benim iceriyi aydinlatiyor gibi onlara adam akilli zaten far ayarida yapilmiyor daha düzgün olanina denk gelmedim farklarin biri kenya ya biri konyaya bakiyor helede ticariler daha da kötü,muayeneden de gecmiyor ama iste orjinalden yanayim ben her zaman.Fabrika cikisi led veya Zenon farlar gayet güzel.
Bende benzer bir kararın eşiğindeydim. Konuştuğum birkaç kişinin hepsi karcher k5’i önerdiler. Bende aldım fakat daha deneme şansım olmadı. O gelene kadar da güzel bir foam lance alma arifesindeyim.
Şu an Marolex 3000’i modifiye ettim ve onun ile ön yıkama yapıyorum. Kolay mı hayır değil. Zaten tüm görüşler de foam lance aldıktan sonra hem kolaylık hem de keyifin artacağı yönünde.
Arkadaşlar herkese selamlar. Ppf kaplı bir araç kullanıyorum birçok bilgiyi forum sayesinde araştırarak öğrendim bu sebeple çok teşekkür ederim öncelikle. Ancak bir soruma yanıt bulamadım;
Aracımda ph nötr şampuan (Advanced Posedion) ve ph nötr ön yıkama (Foamula 1) ürünleri kullanıyorum. İkisi de ValetPro. Kaplamacım bu markayı önerdiğinden ValetPro’dan henüz şaşmadım. Ancak aracım çabuk tozlanıyor ve bunun önüne geçmek için bir wax veya hızlı cila kullanmak istiyorum. Ppf için ayrı özellikte ürünler mi kullanmalıyım yoksa herhangi bir hızlı cila ya da wax işimi görür mü? Ürün önerilerinize açığım. Koch Chemi PW ürününü ppf kaplı araçta kullanan varsa yorumlarını da duymayı çok isterim.