Ya bişey sorcam. Tama interior cleaner. Araç içi temizlik için birebir. Kiminin parfümü elmalı kimisi ne bileyim ananas kokulu, çilekli tavuklu neyse ne. parlak veya mat yüzeylerde uygulama dışında bir fark var mı ki? neyse ne işte hepsi aynı işi yapıyor sonuçta. Çok mu basite indirgedim bilmiyorum ama f/p ürünü alıp fazla da kafayı takmamak lazım değil mi?
Değil belki bilmiyorum, bilmediğimden soruyorum
Simdi şöyle düz mantik evet hepsi ayni işi yapiyor,yaptigi iş temizlik
1 Herkezin koku hassasiyeti farklidir.Kimisi Cilek sevmez kimisi Ananas.
2 Herkez in zevki farklidir,Kimisi Mat sever kimisi parlak sever.
3 Bazi.ürünleri her arabada kullanamazsin yeni nesi çogu araclarin iç kisimlari deri ve yumusak mat plastik,Metal Trim Parçalari,Piano Black veya alcantra kapli kullanilacak ürün bu kriterlere mutlaka uymali.
4 Genel de biz ilk defa detay isine girecek.olan arkadaşlarimiza F/P ürünleri veya Kampanyadan uyguna temin edebildigimiz ürünleri öneriyoruz ki Kullanici deneyimledikce kendisine farkli ürünler almaya başliyor.
Detay isi gercekten zordur,araba yikamak kolay iş degildir,Bircogumuz Aracina deger verip elinden geldigince temiz tutup deger kayip etmesini engellemek ilkgün ki gibi kalmasini sağlamak temiz boyali ve de ici de temiz araba her zaman albenisi olandir.
Detay ürünler gercekten pahali günümüz şartlarinda bunun bir alternatif yolu malesef yok.
Saygilar.