Hızlı Soru - Cevap

Zehir41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #25,641
Evet bu arayışım sonucunda MJJC ile irtibata geçtim.

Kendilerinden cevap olarak Türkiye'de bir depolarının olduğu ve site üzerinden verilen siparişlerde Türkiye deposundan gönderim yapıldığı bilgisi ulaştı.

Yani bu demek oluyor ki MJJC'nin kendi sitesi üzerinden verilen siparişlerde artık gümrük vergisi ödenmeyecek.

Bilgilerinize sunarım.
hocam siz sipariş verdiniz mi?

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
mjjc nin fiyatları almış başını gitmiş.
Youtube a video çekiyorum diyene bedava göndere göndere reklam yaptılar yaptıkçada zam yaptılar . Almak isteyen şansını denesin derim 2 tane araba yıkama videosu çekip ücretsiz istesin

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Youtube a video çekiyorum diyene bedava göndere göndere reklam yaptılar yaptıkçada zam yaptılar . Almak isteyen şansını denesin derim 2 tane araba yıkama videosu çekip ücretsiz istesin

Bu ürün neden bu kadar Abartildi anlamadim her video ceken bedava verince öve öve biteremediler haliyle normal suan satis fiyati 90 Dolar + %60 Gumruk vergisi : 3281+1968₺ : 5248₺ yahu bu paraya Autobrite Foam Lance+5 Lt Adbl Yeti Sampuan + 4 Adet Klin Wash Pad almak mantikli :)

Her zaman şunu diyorum testler bagimsiz ve realist olmali.

Yaptigim her test ürünü parasiyla aldim az cok Distributor arkadaslar %10/15 indirim yaparak aldim yaptim.Eksisi ve artisi ile neyi var neyi yok söyledim ki forumda bircok kisi bana guvenerek binlerce urun aldi 1 kiside cikip hocam sen su urunu test ettin ama dedigin gibi cikmadi demedi neyse odur.

Bedava ürüne karsiyim ya kullan gercegi soyle yada kullan gercegi kendin bil.
Distributör Arkadaşlar verdiginiz hediyeleri karsi tarafa gercekci bir yorumlar yapmasini isteyiniz.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Bu ürün neden bu kadar Abartildi anlamadim her video ceken bedava verince öve öve biteremediler haliyle normal suan satis fiyati 90 Dolar + %60 Gumruk vergisi : 3281+1968₺ : 5248₺ yahu bu paraya Autobrite Foam Lance+5 Lt Adbl Yeti Sampuan + 4 Adet Klin Wash Pad almak mantikli :)

Yaptigim her test ürünü parasiyla aldim az cok Distributor arkadaslar %10/15 indirim yaparak aldim yaptim.Eksisi ve artisi ile neyi var neyi yok söyledim ki forumda bircok kisi bana guvenerek binlerce urun aldi 1 kiside cikip hocam sen su urunu test ettin ama dedigin gibi cikmadi demedi neyse odur.

Distributör Arkadaşlar verdiginiz hediyeleri karsi tarafa gercekci bir yorumlar yapmasini isteyiniz.
Kesinlikle katılıyorum her cümlesine. Bu kadar pahalı olduğunuda bilmiyordum maliyetinin . Yurtiçinde erişilebilir seçeneklerle aynı sanıyordum. Manuel pompa ile atarım köpüğü yinede almam bu fiyata :smilex::smilex:

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
mjjc yi bilip kullanalı 10 seneden fazla olmuştur.
aldığımızda bedava rakamlardaydı
malesef 110 dolar - 90 dolar gibi rakamlara foam lance çok iddaalı

şu kalitede yarı parasına ürün varken mjjc bu paraları hayatta vermem

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Çok doğru söylüyorsun abi belki malzeme kaliteli ama attığı köpük hemen hemen aynı.
Seninde tavsiyenle zamanında Dancing Boar almıştım vallahi köpük performansı o kadar güzelki mjjc den bence bi farkı yok ve mjjc 4000 tl iken ben 700 tl ye almıştım. Mjjc belki daha ergonomik belki malzeme kalitesi farkı vardır ama o fiyatlara Yıkama makinesi + kısa tetik tabanca + foam lance alınıyor :)

AB01

Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana

Hocam sanırım Türkiye deposu olduğu için ekstra vergi ödenmiyor ama bu hali bile bence yüksek.
Hoş globalde bakıyorsunuz 30-40 € olan ürünler bile Türkiye de 2500tl+ ye satılıyor.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam sanırım Türkiye deposu olduğu için ekstra vergi ödenmiyor ama bu hali bile bence yüksek.
Hoş globalde bakıyorsunuz 30-40 € olan ürünler bile Türkiye de 2500tl+ ye satılıyor.
Mjjc normalde yurt dışından geliyor olsa kesinlikle çok pahalı ve o fiyatlara gereksiz maalesef. Ama şuan Türkiye depolarında v2 pro ve v3 s var 3300 Tl ye geliyor aşağı yukarı. Auto Brite vb. O kalitede ki foam lanceler de zaten şuan en kötü 3000 TL . Bende almayı düşünüyorum ama o fiyatlara çıkınca hangisini alsam diye kararsız kalıyorum tabiki.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnsallah hocam uygun fiyata olur ama o.paralara cikinca alternatifte cogaliyor,Autobrite,Sams,Maxshine,vs bunlarda guzel ürünler.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
neden herkesin düşüncesinde bi autobrite var? ,en iyisi midir?
tercih sebebini belirtir misiniz.
Yıllar önce farklı markalarda bu kadar foam lance yoktu ve eski nesil auto brite foam lance in performansı fazlasıyla iyidi . Zaten yurtiçinde hiçbir marka yoktu hatta o kadar yoktu ki yurt dışından getirebilenler bavulla auto brite fl getirip neredeyse bugünün rakamlarına satıyorlardı ve neredeyse karaborsaydı rica minnet alınabiliyordu . Hatta Ab İlk geldiğinde ben bidaha gelmez belki diye 2 tane almıştım. Ayrıca ürün italyada bu işlerle ilgilenen iyi bir markanın ürettiği bir üründü adını unuttum ve fazlasıyla kaliteliydi .

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
açıkcası hep foam lance vardı. gümrük mevzuatı gereği bireysel kullanıcının alım limiti düştükten sonra ürün getirmek zorlaştı o ayrı ama foam lance hep vardı.,
foam lance in ilk popüler olduğu zamanlarda mjjc cok iyi bir alternatifti.ülkemizede geliyordu.sonrasında firmalarda getirmeye başladı.
bana kalsa tüm foam lance ler çinde üretiliyor. hatta birçoğunu mjjc bile yapıyor olabilir.
sistem hepsinde aynı. materyal farkları mevcut.
sitede marka fanatikliği görüyorum sürekli aynı ürünler öneriliyor.
bana kalsa herkesin bütçesi farklı. birisi şampuana 5bin ödeyebiliyorken diğeri 500tl ödemek isteyebilir.
ab foam lance rakamına çıkabiliyorsak en az 5 çeşit alternatif var.
paslanmaz mı prinç. mi abs mi bakalit mi karşılaştırmak gerek diye düşünüyorum

onr02

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adıyaman
Merhaba, aranızda fraber bersolux kullanan var mı? Ürünü dmrboya satıcısından aldım. Gelen üründe koruma folyosu vs yoktu. Kıvamı hafif yoğun, su gibi değil. Kokusu çok garibime gitti. Bildiğiniz bulaşık deterjanı gibi bir kokusu var. Kafama takıldı.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Benim bahsettiğim dönem 2020 ve öncesi dönem . Limit daha yeni bu sene düşürüldü . Tüm foam lanceler çinde üretilmiyor ve kesinlikle aralarında fark var hangisinin çinde üretildiği de çok net anlayabiliyorum. Dediğim gibi önceki nesil auto brite italyan markaydı üzerinde logosuda vardı hatta . Bilmeyenler için basınçlı pompa vs işlerinin anavatanı italya denebilir çoğu yıkama makinesinin altında made in italy yazar . Ha benim Elimde globalde de kendini kanıtlamış farklı markaların foam lanceleri var o yüzden bunları söyleyebiliyorum ama hiç bilmem ne bear bilmem ne banks şeklinde çinli marka almadım zamanında mjjc de böyleydi onuda almadım max shine da almadım bence pahalı .

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
hafif havalar daha da düzelsinde foam lance lerin farklarına bakabileceğimiz bir ortam oluşturalım.
italya tarım sebebiyle pompa sulama zirai alanda evet iyidir ama çoğu firma mecburen çinde ürün ürettiriyorç özellikle ingilizler.

AB01

Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana
Açıkçası yurtdışındaki karşılaştırmalar gibi Türkiye’de de sizler gibi deneyimli insanların böyle bir karşılaştırma yapması ya da buraya karşılaştırma postları atılması çok faydalı olur.
Açıkçası k5 için foam cannon ve kısa tetik alacağım ama kaybolmuş durumdayım. Eminim ki benim gibi birçok kişi vardır forumdan.