Sıçratma olayını leflef sünger çözdü hocam, fırçayla sürünce lastikde fazlalık kalmasın diye temiz fırçayla üstünden 1 tur daha geçip üstüne birde bezle hafif silmeme rağmen yinede sıçratma oluyordu. Leflef sünger derdime derman oldu

Kimisinde de tam tersi olmuş bende anlayamadım
Valla yıllardır fanatik leflefciydim

forumda da epey kişiye önerdim. Ürün sarfiyatı anlamında süperdir, ürünü emmez ve olduğu gibi yüzeye aktarır. Temizlenmesi de kolay oluyor ürün emmediği için(hiç gerek duymadım ama aynı süngerle farklı parlatıcı sürenler için kritik bi konu).
Markette şöyle 10 liraya ufak sünger bulunca alıp deneyeyim dedim ve sıçratma falan kesilince bundan diye düşündüm. Sonraki yıkamada bi leflef e dönüp aynı şekilde sürüp deneyeyim.
bb yachting
sorununun çözülmesine sevindim abi, daha öncede konuşmuştuk bagajda ufak bir ölçü kabı şart

ben hem ürün sarfiyatı hem doğru oranlama adına ölçü kabı olmadan karışım yapmıyorum.
Berke kardeşim ben de baya sevindim, gençleştik resmen, bu kadar mı farkeder
Bi tane 30ml ölçü Kapaklı HDPE şurup şişesi buldum. Magifoamı doldurdum ona. Hepsine onu ölçüp koyuyorum. Göz kararını bıraktım

apc, jant temizleyici falan için göz kararına devam ama onda da ölçüye geçeceğim