ben takozla sürüyorum ama bazen çok sürdüğümde jantlara akabiliyo çizik jant gibi oluyo oranını iyi ayarlamak lazım yada sünger daha mı iyidir süngeride ele bulaşıyor diye sevmiyorum
Abi nasiol'ün lastik parlatıcısı da fiyat performans olarak iyi diye biliyorum.Kullanmadım ancak sfworkz denemişti.Fiyatına göre gayet uzun dayanımı var diye biliyorum.Elimde şuan aşırı ucuz bir parlatıcı var, bitirdiğimde buna geçmeyi düşünüyorum.Iyi aksamlar
Enraco Şarjlı Otomatik Köpük Pompası 2 Litre Yüksek Basınçlı Araç Yıkama Köpük Püskürtücü El Pompası https://app.hb.biz/lOOCpOjtOPyx
Hiç kullanan var mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracı yıkıyorum, güzelce kurutup açık otoparka park ediyorum ertesi gün arabanın üstünde bi ton toz oluyor bu tozları neyle silsem minimum çizerim aracı, üstünde soft99 kwami var
Aracı yıkıyorum, güzelce kurutup açık otoparka park ediyorum ertesi gün arabanın üstünde bi ton toz oluyor bu tozları neyle silsem minimum çizerim aracı, üstünde soft99 kwami var
Kullandığınız wax çok toz çekiyor olabilir, kıwami hiç kullanmadım ama vonixx blend spray wax, meguiars xpress wax, adbl syhnetic wax da toz çekme sorunu yaşamadım.
Kullandığınız wax çok toz çekiyor olabilir, kıwami hiç kullanmadım ama vonixx blend spray wax, meguiars xpress wax, adbl syhnetic wax da toz çekme sorunu yaşamadım.
Abi nasiol'ün lastik parlatıcısı da fiyat performans olarak iyi diye biliyorum.Kullanmadım ancak sfworkz denemişti.Fiyatına göre gayet uzun dayanımı var diye biliyorum.Elimde şuan aşırı ucuz bir parlatıcı var, bitirdiğimde buna geçmeyi düşünüyorum.Iyi aksamlar
Bence yıkamaktan başka çare yok Quick detailer ve kaliteli mikrofiber bez ile yapılan uygulamalar var bir zamanlar araştırmıştım ancak ben kesinlikle çizilmediğine inanmam.
Katı wax bu zamana kadar sadece birkaç defa meguiars paste wax kullanmıştım, onun harici birşey kullanmadım ne desem yalan olur
Kaliteli spray wax dayanım olarak yeterli geliyor bana
Hocam iş waxta değil sanırım çünkü adbl sentetik wax da kullanıyorum, otoparkta ağaç çok ve toz fazla, evimin dibindeki benzinlikte basınçlı hava var sanırım onu bir deneyeceğim tozları ne kadar aldığına bakıcam
Adbl İnterior Cleaner, Koch Po, 2 Scrup Ped 2 Detay fırçası ve bir mini sünger ile temizliği yapıp Koch TS ile korumaya aldım. Adbl İnterior QD ile ayak basılan yerleri bezle geçip hızlıca korumaya aldım. Ekranın üstündeki fabrikasyon jelatini çıkartıp yerine internetten aldığım ekran koruyucuyu taktım. En son camları Adbl Glass Cleaner Holo ile temizleyip pianoblackleri K2 Lcd ve Carbon bezle geçtim. Adbl in Sandal kokusunu sıkıp bitirdim
Emirhan daha önce sordum mu bilmiyorum kağıt paspasları nereden aldın, hazır bölünmüşmü yoksa kendin mi kesiyorsun. Birde kalınlığı nasıl az bişi ıslanınca paramparça oluyormu
ben de aynı sorundan muzdaribim. katı wax, meq quik wax, adbl sentetik wax hepsini denedim. yıkama sonrası hemen toz oluyor. bence ankara çok tozlu bir şehir.
Emirhan daha önce sordum mu bilmiyorum kağıt paspasları nereden aldın, hazır bölünmüşmü yoksa kendin mi kesiyorsun. Birde kalınlığı nasıl az bişi ıslanınca paramparça oluyormu
Abi merhaba. Yok sormadın Kraft 130 gr paspas kağıdı diye geçiyor. Islanınca parçalanma yapmıyor yağmurlu havalarda sadece uzun süre kullanınca ortadan bölünüyor ama parçalanma olmuyor
ben de aynı sorundan muzdaribim. katı wax, meq quik wax, adbl sentetik wax hepsini denedim. yıkama sonrası hemen toz oluyor. bence ankara çok tozlu bir şehir.
Tozlu ve Kalabalik bir şehir gecenlerde arabayi yikadim ertesi gün yanimdaki arabanin camlari tozlanmis benimkinde bisey yoktu çok fazla.toz olmuyor boyanin minimum toz cekmesi için yüzeyin mutlaka çok.iyi olmasi.lazim özellikle seramik kaplamada varsa buyuk etken oynuyor.onun haricinde Carnauba Sivi ve Kati Waxlar zaten tozu çekebiliyor bazi yogun Sİ02 lerde çekebiliyor.