Continental the best. Önceki aracımda Bridgestone vardı 3 yaşında çatlaklar olmuştu yolu tutmuyordu. Michelin ile aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yoktur Continental in. Conti hem daha uzun ömürlü olur hemde fp güzel lastik.
Evet öyle hocam ama araç polisaj istiyor teslim alırken bile hareliydi sıfır olsa dahi yıkadıkları fırça çok sertti o yüzden fusso coat varken polisaj yapmak ne kadar doğru bilemedim onun sökülmesi lazım benim gözüm kesmedi pek ppf ciye söylerim fusso coat olduğunu o kendi söker artık
Arkadaşlar merhaba elimde blower vardı ama buhün çalışmadı bu beni üzdü en sevdiğim ekipmanların aralarındaydı. Yerine muadil ne bakabiliriz? Bi elektrikçiye göstericem olur olmaz bilmiyorum ama
Arkadaşlar merhaba elimde blower vardı ama buhün çalışmadı bu beni üzdü en sevdiğim ekipmanların aralarındaydı. Yerine muadil ne bakabiliriz? Bi elektrikçiye göstericem olur olmaz bilmiyorum ama
Selamlar herkese. Davlumbazları nasıl mat hale getiririm çok Beyaz duruyor. Lastik parlatıcı tarzı sprey sıkınca da çok toz topluyor hatta çamur kıvamına geliyor. Ben mat ama toz tutmayacak şekilde yapmak istiyorum.
Ayrıca piyasada bildiğiniz ulaşılabilir mat lastik parlatıcı hangisidir.
Bende de vardı seramik için söktüm. Tek yapmanız gereken bir fısfıs şişeye 1:10 gs ve biraz temaslı yıkamaya uygun şampuan ekleyip, bu karışımla kil uygulaması yapmak. Eser kalmıyor.
Hocam bi kısmını götürdü ama yinede vardı kireç lekesi o yüzden spotless ile müdahale etmek zorunda kaldım ilk defa kullandım ve etkisi güzeldi bence ön cam hariç diğer camlarda ve kaportada kullandım şuan sıfır kireç lekesi
Eyvallah hocam evet demir tozu kil polisaj ne gelirse aklınıza yapılacak o sökerse sorun yok ben söylerim sadeve ellerinde ürün varsa kendileri halletsinler