Hızlı Soru - Cevap

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #29,541
Aracıma fusso coat uyguladım ancak araç ppf kaplanıcak bunu yüzeyden geri nasıl sökeriz acaba bilgisi olan varmı yoksa bırakayım ppf ci mi söksün

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Kodiaq aracıma yazlık lastik alıcam. Aşağıdaki 3 lastikten deneyimlediğiniz var mı?

1. continental premium contact 7
2. Michelin primacy 5
3. Bridgestone turanza 6

Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri yazarsanz memnun olurum
Continental the best. Önceki aracımda Bridgestone vardı 3 yaşında çatlaklar olmuştu yolu tutmuyordu. Michelin ile aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yoktur Continental in. Conti hem daha uzun ömürlü olur hemde fp güzel lastik.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Aracıma fusso coat uyguladım ancak araç ppf kaplanıcak bunu yüzeyden geri nasıl sökeriz acaba bilgisi olan varmı yoksa bırakayım ppf ci mi söksün
Freebal waxoff kullanabilirsin. Çokdefa kullandım fusso coat sökmek için. Yalnız piyano black lere değdirme matlaştırır. Polisaj atmak zorunda kalırsın

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet wax uyguluyorlar ama örneğin kaputun kenarlarına uygulamıyorlar, çünkü ppf in kaputa tutunması gerekiyor .
Evet öyle hocam ama araç polisaj istiyor teslim alırken bile hareliydi sıfır olsa dahi yıkadıkları fırça çok sertti o yüzden fusso coat varken polisaj yapmak ne kadar doğru bilemedim onun sökülmesi lazım benim gözüm kesmedi pek ppf ciye söylerim fusso coat olduğunu o kendi söker artık

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Arkadaşlar merhaba elimde blower vardı ama buhün çalışmadı bu beni üzdü en sevdiğim ekipmanların aralarındaydı. Yerine muadil ne bakabiliriz? Bi elektrikçiye göstericem olur olmaz bilmiyorum ama

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba elimde blower vardı ama buhün çalışmadı bu beni üzdü en sevdiğim ekipmanların aralarındaydı. Yerine muadil ne bakabiliriz? Bi elektrikçiye göstericem olur olmaz bilmiyorum ama
Elektirkciler çözer hocam.motor saglamsa baska bisey yok zaten icinde zaten.icindeki Jet Motor önemli

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Selamlar herkese. Davlumbazları nasıl mat hale getiririm çok Beyaz duruyor. Lastik parlatıcı tarzı sprey sıkınca da çok toz topluyor hatta çamur kıvamına geliyor. Ben mat ama toz tutmayacak şekilde yapmak istiyorum.
Ayrıca piyasada bildiğiniz ulaşılabilir mat lastik parlatıcı hangisidir.
Alkali ürünler + fırçalama ile sonuç alabilirsiniz.

alivasvialpp

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Bende de vardı seramik için söktüm. Tek yapmanız gereken bir fısfıs şişeye 1:10 gs ve biraz temaslı yıkamaya uygun şampuan ekleyip, bu karışımla kil uygulaması yapmak. Eser kalmıyor.

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Kireç lekeleri için carpro descale yeterli olmadı mı, temaslı yıkamada da kullansanız yetmiyor mu? Spotless 2.0 performansından memnun musunuz?
Hocam bi kısmını götürdü ama yinede vardı kireç lekesi o yüzden spotless ile müdahale etmek zorunda kaldım ilk defa kullandım ve etkisi güzeldi bence ön cam hariç diğer camlarda ve kaportada kullandım şuan sıfır kireç lekesi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Turbo fan almıştım yerine. Blower 90.000 rpm idi ama blower daha iyi üflüyordu sanki. Fiyat anlamında yeni bir bloower ve turbo fanı kıyaslamak lazım