Hızlı Soru - Cevap

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Öne çıkan konu #1,861
Bidondan siselere apc sampuan vs koyarken kenarlarada dokuyorum urun ziyan oluyor bu is icin uretilmis bir aparat ariyorum var midir acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bidondan siselere apc sampuan vs koyarken kenarlarada dokuyorum urun ziyan oluyor bu is icin uretilmis bir aparat ariyorum var midir acaba

Ben huni kullanıyorum
Milyoncudan 3-5 tl gibi bir rakama aldım
Gayet memnunum
Bence tam f:p ürünü :p

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Huni bende de var ama bidonun agzindan siziyor bu sorunu tek ben yasiyorum anlasilan

Pardon hocam yanlış anlamışım
Yok sadece siz yaşamıyorsunuz,bende de oluyor
Onun için de ürünleri bidondan 1 lt lik şişelere dolduruyorum
Sprey şişelere doldururken 1 lt likleri kullanıyorum
Tam çözüm olmasa da en azından bidon ağzından akma olayı maksimum 5 kez oluyor

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@[U]green_spell[/U]
hocam cevabınız için çok teşekkür ederim sechofx2 makul bir fiyatla uygun duruyor benim için HB bir araç için beni yormadan temizlik için yeterli ön köpüğü yapabilirim değil mi? Aracı benzinlikte yıkamak zorundayım yerim yok ve doğru bir çözüm bulmalıyım bu sebeple sorularımla buradaki arkadaşları rahatsız ediyorum kusura bakmayın

Ve gerek yıkama gerekse ön yıkama için hangi şampuanları öneriyorsunuz
Hocam şu forumda 500 kişi varsa 20 kişide basınçlı pompa anca vardır herkesin özel yeri yada kapalı müstakil garajı yok bende yıllardır benzinlikte araba yıkıyorum iki tane köpük atan pompam var biri kwazar öteki alta 2000 ikiside işini tam yapan ürünler.. bana burda kimse basınçlı pompayla arabaya köpük atıp hiç üstünden sünger yada bezle geçmeden tertemiz yaptım diyemez yıkamacilarin bile bol kostikli köpüğü orta derece kirleri sokemiyor onlar bile süngerle geçiyor sonuçta basınçlı pompa yada manuel olsun mutlaka köpük atınca tekrar üstünden geçilmesi lazım..

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Merhaba bu sorun için size nacizane bir önerim olacak. Hiç bir aparat ürün kullanmanıza gerek yok.
Ürün almasının sebebi sıvı çıkışı sırasında içerideki bidon içerisindeki havanın kaldırım eyme sebebiyle alt bölümde toplanması ve bunun bir miktar sıvı çıkışı olduktan sonra basınç yapıp bir sonraki hava alımında dışa dogru ürünü itmesi. Şöyle guluk guluk diye birses çıkar. Ürün çıkışı sizin kontrolünden çıkar ve belli bir oranda geri çekseniz bile susıbtı olur.
Çözüm pldıkça basittir. Eger hava girişini düzenleyebilirseniz eskiden büyük bir bidonlarxa gazının hemen tam ters ücunda bir delik açılırdı bunun için hiç akmaz. Siz bunu nasıl yapabirsiniz konusunda bidonu dik degilde yan yüzeyinden egerseniz döküm için ve yavaş haraket ederseniz hiç akmaz.
İsterseniz bir resim aratarun. Zaten bu sorun ilk dolu full halinde olur.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

Ugurr

Çaylak Detaycı
Üye
Dostlar slopes ürünlerinden kullanan var mı? Üçlü bir kombinasyon yapmak istiyorum yardım !!

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
bir başka önerim daha var. bukadar para vermeyin boşuna. bir metrelik bi hortum alın .( akvaryum hortumu olur mesela.) bir ucu bidoba bir uçunuda agzınızla hızlıca ürünü çekip gelmeden huniye koyun hiç sızıntı olmaz .
size bir video da çektim. instagram da.. siz izleyince kendini imha edecek.

Son düzenleme: