Bagajdaki bu tarz çanta vs sabitlemek için ne kullanıyorsunuz var mıdır pratik bir yol? Bagaj havuzu öncesi cırt cırtlar işe yarıyordu ama bagaj havuzu sonrası çok sağa sola kayıyor
Bagajdaki bu tarz çanta vs sabitlemek için ne kullanıyorsunuz var mıdır pratik bir yol? Bagaj havuzu öncesi cırt cırtlar işe yarıyordu ama bagaj havuzu sonrası çok sağa sola kayıyor
Hocam bu şekilde sabitleme bandı işinizi görür. Bagaj havuzu bende de var ben çanta kova vs koltuk arkasına bu bantlarla sabitliyorum kutusundan 3 çeşit uzunlukta çıkıyor
Öncelikle iyi geceler iç plastik ve dış plastik aksamlar için parlatıcı almayı düşünüyorum ama pek karar veremedim önereceğinniz ürün var mı ?
Koch Chemie TS ile Koch Chemie PSS arasındaki farkı öğrenebilir miyim ?
Öncelikle iyi geceler iç plastik ve dış plastik aksamlar için parlatıcı almayı düşünüyorum ama pek karar veremedim önereceğinniz ürün var mı ?
İç kısımlarda tam mat sonax matt effect kullanıyorum. Yarı mat seviyorsan koch chemie ts olur autobrite pink shine olur. Dış kısımlar için koch pss yi tavsiye ederim.
İç kısımlarda tam mat sonax matt effect kullanıyorum. Yarı mat seviyorsan koch chemie ts olur autobrite pink shine olur. Dış kısımlar için koch pss yi tavsiye ederim.
Ben dükkanı ilaçlamak için almıştım. Köpüğün çıkacağı bölüm çok minik. Gerçektek işe yarayacak mı? Bir de hangi prewash şampuan almalıyım? Benzinlikte yıkayacağım. Tşk ederim
Ben dükkanı ilaçlamak için almıştım. Köpüğün çıkacağı bölüm çok minik. Gerçektek işe yarayacak mı? Bir de hangi prewash şampuan almalıyım? Benzinlikte yıkayacağım. Tşk ederim
aynı arayış bende de var, alma arafesindeyim secho fx2 ye valet pro foamula1 veya flowey ev13 e niyetliyim. koruma uygulamıyorsanız biraz daha agresif olan flowey b33 öneriliyor. aslında şunlardan 5 litrelik almadan önce 1 er litre alıp denemek lazım, keşke ortak alım olsa yine
evdeki 2-3 çeşit kova şampuanımda yoğunluk kaybı oldu sanki, sulandı, daha bir sıvılaştı gibi duruyor. sizin de başınıza geldi mi? performans kaybı var mıdır yada kullanmakta bir sıkıntı olur mu?
evdeki 2-3 çeşit kova şampuanımda yoğunluk kaybı oldu sanki, sulandı, daha bir sıvılaştı gibi duruyor. sizin de başınıza geldi mi? performans kaybı var mıdır yada kullanmakta bir sıkıntı olur mu?
5 litresi 80 tl olan bir şampuanda yaşamıştım benzer sorunu. Yoğunluğu azalmıştı, fakat etkisinde bir fark yoktu. Onun dışında ben de gözlemlemedim böyle bir sorun.
sonax extrem mavi şampuanım vardı su gibi oldu, auto brite kırmızı şampuan ve vp concantrated da sanki biraz sıvılaştı gibi geliyor bana. şampuanlar 3 yıllık falan vardır odada dolap içinde serin ortamda saklanıyor. sırayla deneyeyim bakalım yıkamalarda performans durumları nasıl diye