Hızlı Soru - Cevap

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #5,961
Arkadaşlar Tapatalk uygulamasından fotoğraf paylaşamıyorum hata veriyor üyelik mi istiyor sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bagajdaki bu tarz çanta vs sabitlemek için ne kullanıyorsunuz var mıdır pratik bir yol? Bagaj havuzu öncesi cırt cırtlar işe yarıyordu ama bagaj havuzu sonrası çok sağa sola kayıyor

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Bagajdaki bu tarz çanta vs sabitlemek için ne kullanıyorsunuz var mıdır pratik bir yol? Bagaj havuzu öncesi cırt cırtlar işe yarıyordu ama bagaj havuzu sonrası çok sağa sola kayıyor

Hocam bu şekilde sabitleme bandı işinizi görür. Bagaj havuzu bende de var ben çanta kova vs koltuk arkasına bu bantlarla sabitliyorum kutusundan 3 çeşit uzunlukta çıkıyor

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öncelikle iyi geceler iç plastik ve dış plastik aksamlar için parlatıcı almayı düşünüyorum ama pek karar veremedim önereceğinniz ürün var mı ?
Koch Chemie TS ile Koch Chemie PSS arasındaki farkı öğrenebilir miyim ?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öncelikle iyi geceler iç plastik ve dış plastik aksamlar için parlatıcı almayı düşünüyorum ama pek karar veremedim önereceğinniz ürün var mı ?
Koch Chemie TS ile Koch Chemie PSS arasındaki farkı öğrenebilir miyim ?
İç kısımlarda tam mat sonax matt effect kullanıyorum. Yarı mat seviyorsan koch chemie ts olur autobrite pink shine olur. Dış kısımlar için koch pss yi tavsiye ederim.

DENİZLİ

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İç kısımlarda tam mat sonax matt effect kullanıyorum. Yarı mat seviyorsan koch chemie ts olur autobrite pink shine olur. Dış kısımlar için koch pss yi tavsiye ederim.

DENİZLİ
Dediğiniz gibi ürünleri alıcam.

Belki sana yardımı olur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sağolun tam istediğim videoydu zaten amacım parlatmak ve korumak.

Celal

Uzman Detaycı
Üye

Ben bagaj havuzu aldıktan sonra çantanın sırtına da altındaki çırtlardan diktirdim..arka koltuk kısmana denk gelip çpkta güzel sabitleniyor

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ben bagaj havuzu aldıktan sonra çantanın sırtına da altındaki çırtlardan diktirdim..arka koltuk kısmana denk gelip çpkta güzel sabitleniyor
Aynı sistemi ben de yaptım taş gibi oldu. Çift çırt baya sağlam tuttu :)

Pre wash için bu ürün uygun mu? Elimde var.
İlaçlama Pompası Püskürtücü Uzman K-61 2 Lt Basınçlı Metal Uç - n11.com

Eğer bu ürün olmazsa benzinlikte ki köpük ön yıkama için kullanılır mı?
Olur ama o fiyata secho fx2 bakın bence.
Benzinlinlikteki köpüğü tercih etmiyoruz.
Düzenleme:elinizde varmış şimdi gördüm. Kullanılabilir :)

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Aynı sistemi ben de yaptım taş gibi oldu. Çift çırt baya sağlam tuttu :)

Olur ama o fiyata secho fx2 bakın bence.
Benzinlinlikteki köpüğü tercih etmiyoruz.
Düzenleme:elinizde varmış şimdi gördüm. Kullanılabilir :)
Ben dükkanı ilaçlamak için almıştım. Köpüğün çıkacağı bölüm çok minik. Gerçektek işe yarayacak mı? Bir de hangi prewash şampuan almalıyım? Benzinlikte yıkayacağım. Tşk ederim<3:):tesellii:

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Ben dükkanı ilaçlamak için almıştım. Köpüğün çıkacağı bölüm çok minik. Gerçektek işe yarayacak mı? Bir de hangi prewash şampuan almalıyım? Benzinlikte yıkayacağım. Tşk ederim<3:):tesellii:
aynı arayış bende de var, alma arafesindeyim:) secho fx2 ye valet pro foamula1 veya flowey ev13 e niyetliyim. koruma uygulamıyorsanız biraz daha agresif olan flowey b33 öneriliyor. aslında şunlardan 5 litrelik almadan önce 1 er litre alıp denemek lazım, keşke ortak alım olsa yine:)

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
evdeki 2-3 çeşit kova şampuanımda yoğunluk kaybı oldu sanki, sulandı, daha bir sıvılaştı gibi duruyor. sizin de başınıza geldi mi? performans kaybı var mıdır yada kullanmakta bir sıkıntı olur mu?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
evdeki 2-3 çeşit kova şampuanımda yoğunluk kaybı oldu sanki, sulandı, daha bir sıvılaştı gibi duruyor. sizin de başınıza geldi mi? performans kaybı var mıdır yada kullanmakta bir sıkıntı olur mu?
Şimdiye kadar böyle bir durum ile karşılaşmadım. Şampuanların marka ve modeli nedir? Nasıl bir ortamda duruyorlar?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
5 litresi 80 tl olan bir şampuanda yaşamıştım benzer sorunu. Yoğunluğu azalmıştı, fakat etkisinde bir fark yoktu. Onun dışında ben de gözlemlemedim böyle bir sorun.

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Şimdiye kadar böyle bir durum ile karşılaşmadım. Şampuanların marka ve modeli nedir? Nasıl bir ortamda duruyorlar?
sonax extrem mavi şampuanım vardı su gibi oldu, auto brite kırmızı şampuan ve vp concantrated da sanki biraz sıvılaştı gibi geliyor bana. şampuanlar 3 yıllık falan vardır odada dolap içinde serin ortamda saklanıyor. sırayla deneyeyim bakalım yıkamalarda performans durumları nasıl diye