Hocam kilden sonra koruma yapmak zorunlu tarzında bişey okudum böyle bişey yok değil mi? Ayrıca sonax xtreme bsd veya hızlı cila yapmalı mıyım sizce? Siz Ne önerirsiniz?
İşte onu ben de bilmiyorum hocam, sonax xtreme bsd öneriliyordu sanırım.
Hocam kilden sonra koruma yapmak zorunlu tarzında bişey okudum böyle bişey yok değil mi? Ayrıca sonax xtreme bsd veya hızlı cila yapmalı mıyım sizce? Siz Ne önerirsiniz?
Kilden sonra böyle bir şart diye birşey yok ama araçta koruma olması her zaman iyidir adı üstünde aracı dış etkenlerden korumuş olursunuz. Bahsetmiş olduğunuz ürünlerde bir şekilde koruma sağlayacaktır.
Lastik parlatıcı olarak nasıl sevdiğiniz de önemli.. Parlak seviyorsanız meguiars endurance, yeni görünüm veren ve benim de kullanmaktan memnun olduğum nanolex tire tercih edebilirsiniz.
Cam içinde meguiars perfect clarity glass cleaner en iyisidir diyebiliriz. Fiyat pahalı gelirse 1:10 sulandırma oranı olan flowey S3 alabilirsiniz.
Metal, krom konusunda ne yazıkki bir tecrübem yok. Üstadlar yarımcı olacaktır.
Lastik parlatıcı olarak nasıl sevdiğiniz de önemli.. Parlak seviyorsanız meguiars endurance, yeni görünüm veren ve benim de kullanmaktan memnun olduğum nanolex tire tercih edebilirsiniz.
Cam içinde meguiars perfect clarity glass cleaner en iyisidir diyebiliriz. Fiyat pahalı gelirse 1:10 sulandırma oranı olan flowey S3 alabilirsiniz.
Metal, krom konusunda ne yazıkki bir tecrübem yok. Üstadlar yarımcı olacaktır.
Endurance ilk alırken bana da pahalı gelmişti ama düşük sarfiyatı sonrası 1. Sene sonunda yarısını bir arkadaşla bölüştük şu an hala 100 ml kadar ürün var mesela sık sık lastik parlatıcı dğeiştirmem derseniz tavsiye ederim
Hocam şöyle bir entrynizi gördüm, bişey sormak istiyorum. Kil eldiven tek kullanımlık değil mi? Hamur gibi yoğurma şansımız yok çünkü. Eldiven yüzeyine yapışan taneleri başka tarafa eviremiyoruz. Defalarca nasıl kullanılıyor acaba? Şimdiden teşekkür ederim
Aynen öyle, hani endurance alayım da zaten 470 ml falan hemen biter sevmezsem başka bişi alırım demek çok zor dediğim gibi yarısını bile bitiremedim bol bol sürmeme rağmen. Jel olması önemli. Fiyata göre en güçlü rakip magic dressing davlumbazlara falan da sürülüyor.
Aynen öyle, hani endurance alayım da zaten 470 ml falan hemen biter sevmezsem başka bişi alırım demek çok zor dediğim gibi yarısını bile bitiremedim bol bol sürmeme rağmen. Jel olması önemli. Fiyata göre en güçlü rakip magic dressing davlumbazlara falan da sürülüyor.
Dediğiniz gibi aslında çok ekonomik. Boncuklanması dayanımı da iyi, koruma özelliği var. Parlaklık olarak mat değil, aşırı parlak da değil, tam kıvamında. Lastik parlatıcı arayışında olan arkadaşlara duyrulur
Mat sevseydim kesinlikle nanolex tire tercih ederdim.
Magic dressing solvent içerikli. Lastikte ne bileyim, ben tercih etmem. Edene de bir şey diyemem tabi..
Hocam şöyle bir entrynizi gördüm, bişey sormak istiyorum. Kil eldiven tek kullanımlık değil mi? Hamur gibi yoğurma şansımız yok çünkü. Eldiven yüzeyine yapışan taneleri başka tarafa eviremiyoruz. Defalarca nasıl kullanılıyor acaba? Şimdiden teşekkür ederim
Tek kullanımlık değil, genellikle polisaj ve çizik giderme işlemleri sonrasında ara bakımlarda kullanılıyor kil eldiven bu yüzden yüzeyde partikül olmasi daha az bir ihtimal. Ayrıca kil eldiveni her panelde sampuanli kovaya daldirip kullanmanız gerekmekte. Eldiveni ile işiniz bitince ılık suyla temizleyip bir sonraki kullanıma hazır etmeniz yeterlidir.