Tekrar merhaba arkadaşlar. Henüz yeni bir uygulama yapamadım, ancak planını projesini hazırladım ve inşallah yakın zamanda yapmaya başlayacağım.
İhtiyacımız olduğu için eve yeni bir dolap aldım. Yarısı hanımın eşyaları için, kalan yarısı da benim eşyalar için olacak şekilde dolabı kurduk ve içini yerleştirdim. Yerleştirme aşamasında stoklarda ne var ne yok tekrardan
güncelleyip, izninizle paylaşmak istiyorum. Bol fotoğraf olacağı için şimdiden kusura bakmayın
Bu cihazı seneler önce rc modellerim için almıştım. Her türlü batarya ve aküyü şarj edebiliyor. Ben de zayıflayan aküleri şarj etmeye başladım
Kess cihazı, ecudan dosya çekmeye ve dosya yüklemeye yarıyor. Aracımdaki ecudan dosyayı çektim ancak kurcalamak için gereken programı henüz bulamadım, şimdilik duruyor
Bu da Carprog, araç üzerindeki envai çeşit parçanın güvenlik kodunu almaya, kilometre değiştirme, airbag patlama kaydını sıfırlama gibi işlevleri var. Kısaca eeprom okuyup değiştiriyor. Ben ise sadece çıkma parça takarken kullanıyorum.
Hep almak istediğim Opel'in yetkili servis cihazı olan MDI. Bununla 1994-2019 arası tüm Opel ve Chevrolet araçlara fısıldayabilirsiniz. Araçtaki donanımlara kodlama yapar, kalibrasyon yapar, arıza taraması yapar, yapar da yapar. Universal arıza cihazlarından en büyük farkı da, GM araçlara özel olduğu için nokta atışı arıza tespiti yapmak bununla çocuk oyuncağı olması
Einhell marka dremel, gravür ya da vızvız diyebiliriz. Kullanım alanı hayal gücü ile orantılı. Kutudan çeşitli parçalar çıkıyor gördüğünüz üzere ama bana lazım olan parçalar yolda ve gelmek üzere
Havalı ve normal havyam. Çeşitli plastik kaynağı için gereken hammalzemelerim. Bir boş zamanda tampondaki kırık tırnakları tamir etmeyi düşünüyorum.
Elektrik ile ilgili malzemelerim ve bunların saklama kutusu.
Eskiden tek bir alet çantam vardı ve en ufak işte bile koca çantayı taşımak, çanta içinde aradığımı bulmak zor geldiği için ayırmaya karar verdim. Lokmalar anahtarlar ve tornavidalar bir kutuda, elektrik malzemeleri bir kutuda, ıvır zıvır ayrı bir kutuda olacak şekilde ayırdım.
Aliexpressden aldığım iş feneri. 2 adet 2200mah 18650 pil ile çalışıyor. Powerbank olarak da kullanılıyor ancak kapasite az olduğu için %15 %20 civarı şarj ediyor. 2 modu var birisi parlak diğeri sönük. Parlak modda şarj bir fenere göre çabuk bitiyor ancak aydınlatması efsane. Uzun süreli kullanım süresi içi. için pilleri daha kapasiteli olanlarla değiştirmek şart. Ayağı da mıknatıslı olduğu için istediğiniz metal yüzeye tutturabilir, isterseniz de askı aparatı ile asabilirsiniz.
Dayanamadım, Çinli seramikten tekrar aldım
Corsa B nin ön ve arka camında silecek izleri hat safhada. Onları gidermek için de seryumoksit aldım.
Corsa D' nin havalandırma çerçeveleri Colour Editionlarda gövde rengi ile aynı olup OPC' lerde eğer muzullar kırılıp değişmedi ise mavi renklidir. Ben de bu çerçeveleri mavi ile boyamaya karar verdim.
Dolabımda genel manzara bu şekilde
Asperox Sarı Güç' ü mutfak için almıştık ancak oraya nasıl girdi hiç bir fikrim yok fotoğrafları koyarken fark ettim
Burada bezler var.
En alt rafta kriko, jack stand, tork anahtarları boyalar vs gibi şeyleri koydum.
Eşim, neden bu işleri yaparken video çekmiyorsun, millet neler neler çekiyor da binlerce izlenme sayısı alıyor dedi. Bilmem, kim çekecek ki gibi bir muhabbet sırasında kameramanımın dibimde olduğunu fark ettim. Becerebilirsem bundan sonra her ne iş yaparsam yapayım bir şekilde o işi yaparken video çekip YouTube' ye yüklemeyi hedefliyorum. Umarım becerebilirim. Yabancı memlekette market yada oto pazarı gezmek kadar ilgi çekeceğini düşünmüyorum ancak, denemekten zarar gelmez.
Okuduğunuz için teşekkür eder iyi geceler dilerim