Şu satırları şu saatte yazarken, bekar olduğum için o kadar mutluyum ki anlatamam. Evli arkadaşlar şu işi görünce kıskançlıktan çatlıyor olabilirler ama iş işten geçti artık kusuruma bakmasınlar

İlk defa halen bekar olduğum için kendimi şanslı hissediyorum

Yapmak isteyen evli arkadaşlar uygulamayı yapan kişinin evli 1 çocuklu ve 2.nin de yolda olduğundan girecek şekilde bak adam evde neler yapmış diye ikna edici bir konuşma gerçekleştirebilirler ise belki ulan ne manyaklar var ha benimki gene iyiymiş diyerek daha soft çalışmaları bundan sonra daha hoş karşılayabilirler
Evet konumuza geri dönelim
Bu haftayı aracın detaylı mı detaylı iç temizliğine ayırdım. Pazartesinden beri günde en az 2-3 saat uğraşarak tavan, taban, koltuk kanepe, halı paspas, plastik paspas, Allah ne verdiyse söktüm ılık suyla yıkaya yıkaya temizliyorum. Kullandığım tek malzeme ise a101' den alınma bir asprin ancak sulandırma oranını o kadar düşük tutmama rağmen öyle kir çıktı ki akıllara zarar. Sulandırma oranı olarak 1/5 yazsa da (evde de kullanılan bir ürün ancak direk şişeden kumaşa sıkınca renk açıyor aman dikkat, o yüzden fısfıs şişede dahi olsa ürünü başka şişede tekrar sulandırın) ben 1/10 kullanarak güvenli sularda yüzmeyi tercih ettim. Bu oranı bildiğiniz küvette hazırladım. Bir küvet dolusu, şaka değil gerçek

Ön koltuklar, arka koltuk, kafalıklar pandizot ve taban halısını burada bir güzel üstlerine çıkıp çiğneye çiğneye yıkadım. Keşke bir video çekenim olsaydı da şamatayı görseydiniz

Şu dikkatimi çekti, koltuklardaki esas şekli veren sünger su emmiyor, döşeme ile sünger arasında ince bir sünger var bu sünger bildiğiniz sünger ve döşeme ile sünger arasında kalan bu bahsettiğim sünger döşemeden arta kalan bütün kiri tutmuş. Zaten esas sünger su çekseydi tövbe bunların hiç birisi yerinden falan kalkmazdı. Ayrıca kusmaya sebep olan sünger o döşemenin hemen altında bulunan ince süngerin ta kendisi oluyor. Çok konuştum gene, artık birazda fotoğraflar konuşmalı

Bu işlemleri 1 haftaya yaymama rağmen fazla bir fotoğraf çekemedim her zamanki gibi.
Not: Bakmayın bekarım diye evlilere sataştığıma

Evlilik belkide dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi, benim evli arkadaşlara sataşma sebebim şu; çoğumuzun bir garajı yok ve eşlerinin büyük çoğunluğunun ev içinde bu tip bir faaliyete kolay kolay izin vermeyeceğini tahmin ettiğimden dolayı yaptığım bir mizahtan ibaret. Yanlış anlaşılmak istemem, yoksa koltuk temizliğini küvette yapmak çok matah bir olay değil halı yıkama makinem olmadığı için küvete soktum zaten
Herkesin ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim