Sohbet- Muhabbet Faslı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #1,881
@Shirb13 İbrahim abi forumun hızlı resimini baya beğendim. :) En son ki konum örnek, fotoğraflarda geç yüklenme problemi yok ve ben düzenlemeden kendisi aynı satıra fotoğrafları diziyor. @Pro teşekkürler Ahmet abi. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Cavraoğlu Alpraslan abi valla mükemmel olur. :) Abi konuyu baltalamamak adına bir daha ki seferler de beni buraya etiketleyip sohbete çağır mısın. :) Böyle yapınca kuralları çiğnememiş oluyoruz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Shirb13 İbrahim abi forumun hızlı resimini baya beğendim. :) En son ki konum örnek, fotoğraflarda geç yüklenme problemi yok ve ben düzenlemeden kendisi aynı satıra fotoğrafları diziyor. @Pro teşekkürler Ahmet abi. :)
Forum hızlı resmi benim de çok hoşuma gitti ya. Önceden telefonda Tapatalk üzerinden tek tek tam kalite atmasını bekliyordum. Artık yeni yöntem gelince pc den kolaylıkla yapıyorum. @Pro teşekkürler eline koluna sağlık :)

@Cavraoğlu tonyin konusunda sizden de gönderi rica ediyorum :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Forum hızlı resmi benim de çok hoşuma gitti ya. Önceden telefonda Tapatalk üzerinden tek tek tam kalite atmasını bekliyordum. Artık yeni yöntem gelince pc den kolaylıkla yapıyorum. @Pro teşekkürler eline koluna sağlık :)

@Cavraoğlu tonyin konusunda sizden de gönderi rica ediyorum :)
Forum da durum takibini sürekli paylaşıcam. Bende en az siz kadar merak ediyorum.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@cagatay burdan cevap vereyim. Bu ürünleri alıp kullanan var. Bende daha denemedim ama ömer agabey gecen aylarda almışı bende ondan görüp siparis verdim ki ömer agabey fiyatına göre iyi iş cıkartıyor demisti.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@cagatay burdan cevap vereyim. Bu ürünleri alıp kullanan var. Bende daha denemedim ama ömer agabey gecen aylarda almışı bende ondan görüp siparis verdim ki ömer agabey fiyatına göre iyi iş cıkartıyor demisti.
TR de ki ürünlere göre bence de iyi. Eskiden UFS yün eldiven 50 Tlydi keşke daha fazla alsaydım diyorum.

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tamamdir anladım teşekkür ederim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi