Sohbet- Muhabbet Faslı

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #3,121
Sefaköy sanayi sitesinde yamaçlar detailing var.Beylikdüzüne 22-23 km mesafede bulunuyor.Kasım ayına özel %10 indirimde var şuan ,birçok bilindik markanın distribütörüdür güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim, inşallah uğrayacağım.:)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhabalar detail forum ailesi ; Baş öğretmen Mustafa kemal ATATÜRK ve detaycı öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun...
Teşekkür ediyorum. Ben de başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Komşu komşunun kompresörüne muhtaçtır :gulumsemex: Tam uzun yola çıkacağım gün bir de baktım ki çok sevdiğimiz bir abimizin aracının lastiğine vida girmiş ve lastik tamamen yere oturmuş. Bu vesileyle Einhell Pressito’yu tamamen sıfır psi’ye kadar düşen bir lastiği şişirme testine tabi tutmuş olduk. Çok şükür bataryası azalmış olmasına rağmen bizi mahcup etmedi. Lastikçiye gidene kadar dayansın diye 37 psi’ye kadar şişirdik. Abimizin de duasını aldık :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Komşu komşunun kompresörüne muhtaçtır :gulumsemex: Tam uzun yola çıkacağım gün bir de baktım ki çok sevdiğimiz bir abimizin aracının lastiğine vida girmiş ve lastik tamamen yere oturmuş. Bu vesileyle Einhell Pressito’yu tamamen sıfır psi’ye kadar düşen bir lastiği şişirme testine tabi tutmuş olduk. Çok şükür bataryası azalmış olmasına rağmen bizi mahcup etmedi. Lastikçiye gidene kadar dayansın diye 37 psi’ye kadar şişirdik. Abimizin de duasını aldık :)

Nerede o eski komşular, komşun bayaa. şanslı. Sizin oraya mi taşınsak:)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
değerli detail forum ailesi. Samsun Chery Blf otomotivde işe başlamış bulunuyorum. malum atama olaylarından dolayı şimdilik öğretmenlik dışında ama yine de sevdiğim bir işi yapmaya başladım. Satış departmanındayım.

istediğiniz zaman elimden ne geliyorsa yardımcı olurum. yolunuz düşerse mutlaka beklerim. sevgiler, saygılar.

Bayi seramiği nedir onu da yaşayarak öğrenmiş oldum :D

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
değerli detail forum ailesi. Samsun Chery Blf otomotivde işe başlamış bulunuyorum. malum atama olaylarından dolayı şimdilik öğretmenlik dışında ama yine de sevdiğim bir işi yapmaya başladım. Satış departmanındayım.

istediğiniz zaman elimden ne geliyorsa yardımcı olurum. yolunuz düşerse mutlaka beklerim. sevgiler, saygılar.

Ben 2002 Samsun 19 Mayıs üniversitesi mezunuyum. Sevindim.

yalin

Çaylak Detaycı
Üye

Hayirli olsun hocam Allah utandirmasin. Chery merak ettigim bir arac ozellikle tiggo 7 :D Arac takasi yapiyorlar mi bende golf 7 var ama satis islemi ile ugrasmak istemiyorum takas daha rahat geliyor bilgi verebilirmisiniz

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hayirli olsun hocam Allah utandirmasin. Chery merak ettigim bir arac ozellikle tiggo 7 :D Arac takasi yapiyorlar mi bende golf 7 var ama satis islemi ile ugrasmak istemiyorum takas daha rahat geliyor bilgi verebilirmisiniz
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Hocam araç 100 bin km nin altındaysa eğer değerlendiriyor şirket.

tiggo 7 hiç çaktırmadan işini en iyi şekilde yapan bir araba :) 7 için favori rengim ise siyah. Bana özelden yazabilirsiniz isterseniz

Son düzenleme:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Bugün samsunda bir arkadaşıma tiggo 8 için stek dyno ppf fiyatı aldık. 120 bin tl dediler :saskinx: en düşük fiyatları ise 40 binmiş. O da b ve c sınıfı hatchback araçlar için.

Tamam ppf işi pahalı bir olay hele de suv için. Ama bana yine de bir tık pahalı geldi. Sizce? (Yarın bir gün arabamız olunca ppf yaparız diyorduk o da yalan olacak bu gidişle :D )

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bugün samsunda bir arkadaşıma tiggo 8 için stek dyno ppf fiyatı aldık. 120 bin tl dediler :saskinx: en düşük fiyatları ise 40 binmiş. O da b ve c sınıfı hatchback araçlar için.

Tamam ppf işi pahalı bir olay hele de suv için. Ama bana yine de bir tık pahalı geldi. Sizce? (Yarın bir gün arabamız olunca ppf yaparız diyorduk o da yalan olacak bu gidişle :D )
B veya C Sinifi Arac icin 40 Bin Tiggo icin 120 bin fazla fiyat olmuş.

Şahsen krediyle sinirlari zorlayip araç alan kisi 120 bine kaplama yaptiramaz.

Ben olsam düzgün bir yerde ön 3 parcaya PPF ve geri kalan kismida seramik kaplama yaptirrim.

Stek için Ultra Luks bir araç almaliyim ki paraya degsin.:)

Stek 120 bin tl fiyat cekince Bazilarina normaldir.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
B veya C Sinifi Arac icin 40 Bin Tiggo icin 120 bin fazla fiyat olmuş.

Şahsen krediyle sinirlari zorlayip araç alan kisi 120 bine kaplama yaptiramaz.

Ben olsam düzgün bir yerde ön 3 parcaya PPF ve geri kalan kismida seramik kaplama yaptirrim.

Stek için Ultra Luks bir araç almaliyim ki paraya degsin.:)

Stek 120 bin tl fiyat cekince Bazilarina normaldir.
Ben de senin gibi düşünüyorum abi. İnsanlar arabaları ne zorluklarla alıyor zaten.

Şimdi sen de böyle diyince ön 3 parça yaptırıp kalan tarafları da wax ile korumada tutmaya karar verdik.

ben de kendi aracım olsa şimdilik böyle yapardım :)

Değerli önerilerin için teşekkür ederim :)

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
K2 bora kullanıp da memnun olmayan var mı ? Forumdaki yorumlara bakarak aldım genel olarak herkes memnundu. Bugün 1:30 oranda 3 dk bekleyerek uyguladım trafik filmi büyük oranda araç üstünde kaldı maalesef.