Sohbet- Muhabbet Faslı

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Öne çıkan konu #4,321
Ön cam Llumar Air80
Kalan camlar Llumar IRX 15 serisi
olarak cam filmlerini yeniledik :)

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın :)
Aynı kombini düşünüyorduk bu sıralar. Sizin aracın ön cam bi tık 0.5 gibi koyu çıkmış acaba güneşte nasıl durduğunu çekmeniz mümkün mü rica etsem bir kaç açıdan :)
Son olarak Pazartesi fiyat almıştık
Ön cam Air80 7.500 TL
5 cam IRX 15.000 TL şeklinde sizde nasıl oldu fiyatlar :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı kombini düşünüyorduk bu sıralar. Sizin aracın ön cam bi tık 0.5 gibi koyu çıkmış acaba güneşte nasıl durduğunu çekmeniz mümkün mü rica etsem bir kaç açıdan :)
Ön cam Air80 7.500 TL
Teşekkür ederim, sağolun
Ön cam ışık açısından dolayı o şekilde çıkmış, güneşli bir günde tekrar çeker gönderirim tabii. Bir de sunroof perdeleri de kapalıydı.
her aracımda yaptırdığım filmdir ön cama air80.
bu arada aldığınız fiyat çok iyi ırx için.
hangi il semt bilmiyorum ama güzel rakam :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ön cam Air80 7.500 TL
Leon aracımda güneşteki halini ekliyim şimdiden

free image hosting photo sharing

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Teşekkür ederim, sağolun
Ön cam ışık açısından dolayı o şekilde çıkmış, güneşli bir günde tekrar çeker gönderirim tabii. Bir de sunroof perdeleri de kapalıydı.
her aracımda yaptırdığım filmdir ön cama air80.
bu arada aldığınız fiyat çok iyi ırx için.
hangi il semt bilmiyorum ama güzel rakam :)

Ön camda hafif bi ton istiyorum o sebeple güzel durmuş Air80ler de hafif bi mavilik oluyor ama sizin gölge de siyah renk ile 0,5 gibi göstermiş kendisini :)
Bugüne kadar ön cam da 3M CS logolu, Solargard HP Charcoal kullandık. Diğer taraftan yan camlarda LLumar ATC , ATR serilerini denedim film konusu biraz keyfi hastalık oldu :D IRX ve ön camda Air80 de merak ediyorum bakalım inşallah nasip olur :)
Fiyatı Vintage Detailing Ankara da aldım ön cama Air80 bile yapmaktan çekiniyorlar Ankarada polisler son dönemde bir hayli sıkıntı çıkartmışlar.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık üstadım, bu ürünün üzerine herhangi bir ürün uyguluyor musunuz? Uv koruması mevcut mu bu ürünün?
Ürün antistatik bıraktığı matlıkta hoşuma gidiyor ama ayrıca bir koruyucu ürün kullanmadım ben hocam ama aynı markanın bakım sütü uygulanabilir koruyuculuk anlamında yada farklı ürünler

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
İzmir'de su kesintileri olacak günde 12 saat diyorlar naneyi yedik :)
Bizim İş yerine bilgisi 15 gün kadar önce gelmişti. Sokakta araba, halı, kilim vb. yıkama filanda yasak olacak. Bahçe sulamaları filan yasaklanacak park bahçe sulama abonelikleri iptal edilecek. Maalesef çok geç önlemler alınıyor. Yumurta kapıya dayanınca alınan önlemlerde olan yine bize oluyor.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bizim İş yerine bilgisi 15 gün kadar önce gelmişti. Sokakta araba, halı, kilim vb. yıkama filanda yasak olacak. Bahçe sulamaları filan yasaklanacak park bahçe sulama abonelikleri iptal edilecek. Maalesef çok geç önlemler alınıyor. Yumurta kapıya dayanınca alınan önlemlerde olan yine bize oluyor.
Bireysel olarakta çok bilinçsiziz kamusal alanlarda mutlaka dikkatimi çeker herkes muslukları sonuna kadar açıp el yıkıyor bir miktar açsa yine yetecek ama kullanırken bile israf ediyoruz kullanmadan akan suyu söylemiyorum bile…

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bireysel olarakta çok bilinçsiziz kamusal alanlarda mutlaka dikkatimi çeker herkes muslukları sonuna kadar açıp el yıkıyor bir miktar açsa yine yetecek ama kullanırken bile israf ediyoruz kullanmadan akan suyu söylemiyorum bile…
İzmirde türkiyenin en pahalı suyunu kullanıyoruz biz. Buna rağmen israf hat safhada.

Şahsım adına evdeki banyo ve el yıkama musluklarının su seviyesini çok çok uzun yıllardır %40 azaltmış şekilde kullanıyorum.

Araba yıkama suyu olarakta arıtmadaki atık suyu kullanmayı düşünüyordum ancak görenlere laf anlatma niyetimde yok insanlarla laf dalaşına girince çok sinirleniyorum.

Bu sebeple susuzluk problemi düzelene dek kapı önünde musluk suyu ile araba yıkamaya son veriyorum.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İzmirde türkiyenin en pahalı suyunu kullanıyoruz biz. Buna rağmen israf hat safhada.

Şahsım adına evdeki banyo ve el yıkama musluklarının su seviyesini çok çok uzun yıllardır %40 azaltmış şekilde kullanıyorum.

Araba yıkama suyu olarakta arıtmadaki atık suyu kullanmayı düşünüyordum ancak görenlere laf anlatma niyetimde yok insanlarla laf dalaşına girince çok sinirleniyorum.

Bu sebeple susuzluk problemi düzelene dek kapı önünde musluk suyu ile araba yıkamaya son veriyorum.
En doğrusu olur hocam iyi düşünmüşsün

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Bilt Hamber Surfex HD 1:10 olarak kullanmayı düşünüyorum, öneriniz var mıdır?

özellikle lastiklerde, bazen jantlarda

Uzun zamandır kullanıyorum. Koch GS ile birlikte en sevdiğim ağır-genel temizleyicidir. Genelde ikisinide 1:15 kullanıyorum ve memnunum.

Hatta bazen , dış trim - logo kenarları - sis far çerçeve gibi yerlerde 1:20 kullanıyorum ve yetiyor temizliği

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Ön camda hafif bi ton istiyorum o sebeple güzel durmuş Air80ler de hafif bi mavilik oluyor ama sizin gölge de siyah renk ile 0,5 gibi göstermiş kendisini :)
Bugüne kadar ön cam da 3M CS logolu, Solargard HP Charcoal kullandık. Diğer taraftan yan camlarda LLumar ATC , ATR serilerini denedim film konusu biraz keyfi hastalık oldu :D IRX ve ön camda Air80 de merak ediyorum bakalım inşallah nasip olur :)
Fiyatı Vintage Detailing Ankara da aldım ön cama Air80 bile yapmaktan çekiniyorlar Ankarada polisler son dönemde bir hayli sıkıntı çıkartmışlar.
Air80 şeffafa yakın olduğu halde mi sıkıntı çıkarmaya başlamış polisler?

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.

Uzun zamandır araç içi koku arayışım vardı. Areonların kalıcılığı az olması ve yoğun şeker kokusu rahatsız ediyordu. Mr Dıy'da şans eseri aldım, yaklaşık 1 haftadır aracımda asılı.
Koku hassasiyeti olanlar için birebir soft vanilya kokusu klima açtıkça ferahlatıyor. Forumda bazı arkadaşlarında koku arayışı olduğunu görmüştüm kesinlikle şans verebilirler.
Bir dahaki uğradığımda stok yapacağım.
ahşap areonları denemenizi tavsiye ederim sıcak yaz aylarında dahil 1 ay gidiyor aracın içinde sürekli koku veriyor benim favorim fotoğraftakiler