Stokları Serelim

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Hayırlı olsun., en soldaki kırmızı şişeler, en sağdaki siyah şişe ve en alttaki ürün nedir.? yazılar flu çıkmış okunmuyorda..
Benim kameranın sıkıntısı :). Soldakiler zift temizleyici. En sağdaki trim yenileyici. Alttaki ise konsantre cam suyu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun Onur abi. Aerosol şeklinde mi bu ürün?
Evet kardeşim.
Yorumları merak ediyoruz abi, koruma olarak güzel yorumları vardı hep. Hayırlı olsun :) Bir yıkama gelir o zaman bu ara civic bayadır gözükmüyor :sarki:
Bugün yıkamayı düşünüyordum, sıtf bu ürünü alayım öyle yıkarım dedim. Çok kirlendi. Araba boncuklanmıyor artık yani. Ama yarın yine yağmur geliyor:mad: Elim ayağım titriyor artık.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Evet kardeşim.

Bugün yıkamayı düşünüyordum, sıtf bu ürünü alayım öyle yıkarım dedim. Çok kirlendi. Araba boncuklanmıyor artık yani. Ama yarın yine yağmur geliyor:mad: Elim ayağım titriyor artık.

O zaman eli kulağında desene abi güzel bir uygulama gelecek :mutlu: sen yinede sinirlerini çok yıpratma abi :sarki:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3D Carnauba wax ı da çeyize eklemiş olduk.
Forumda pek adı geçmeyen bir ürün. fiyatı çok makuldü, sadece 39.99 idi, hemen aldım :para:
Şimdi madem öyle neden bize de haber vermedin diyenler olabilir, ürünü satın aldıktan sonra bilgi vermek için tekrar siteye girdiğimde fiyat 100 tl olarak güncellendi :oops:
Fiyatı belki tekrar düşer diye aşağıya linki bırakıyorum :)

3d Carnauba Paste Wax & Pasta Cila 425 Ml. - n11.com

20190212_094203.jpg

20190212_094101.jpg

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Forumda pek adı geçmeyen bir ürün. fiyatı çok makuldü, sadece 39.99 idi, hemen aldım :para:
Şimdi madem öyle neden bize de haber vermedin diyenler olabilir, ürünü satın aldıktan sonra bilgi vermek için tekrar siteye girdiğimde fiyat 100 tl olarak güncellendi :oops:

Ekli dosyayı görüntüle 5685

Ekli dosyayı görüntüle 5686
Güzel denk gelmiş gerçekten. Bir panelde dahi olsa incelemeyi bekliyorum :).

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel denk gelmiş gerçekten. Bir panelde dahi olsa incelemeyi bekliyorum :).
Hocam içindeki carnauba oranını sen hepimizden daha iyi bilirsin ama renginden anladığım kadarı ile sanırım yüksek :)
Testini yapmak istediğim çok ürün var ama İstanbul ad hava hep yağışlı. Bugünden itibaren de pazar gününe kadar yağış bekleniyor yine :oops:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam içindeki carnauba oranını sen hepimizden daha iyi bilirsin ama renginden anladığım kadarı ile sanırım yüksek :)
Testini yapmak istediğim çok ürün var ama İstanbul ad hava hep yağışlı. Bugünden itibaren de pazar gününe kadar yağış bekleniyor yine :oops:
Yorumlar fena değildi baktığımda. Ne olsa 39 liranın karşılığını verir diye tahmin ediyorum. Takipteyim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Ekli dosyayı görüntüle 5685

Ekli dosyayı görüntüle 5686
Hayırlı olsun. İyi günlerde parlatmak dileğiyle diyeyim ama sıcak fırsatlarda görmek isterdik :(