Apartman hardiyesini sonunda bölme kararı alındı. Eşyaları toparlarken de hardiyede olmak zorunda kalan ürünlerin ne kadar kaldığını bir kontrol edeyim istedim. Cam şişelerdeki vp dragons breathe. CG signature series whee cleaner ın ve Dr beasleys plastic sealant ın devamı yok bakalım yerlerine hangi ürünleri seçicez
Elimdeki valet pro fırça bir arkadaşın çeyizini almamdan dolayı bendeydi ve biraz yıpranmaya başlamıştı. Bu sefer work stuff denemek istedim. Sarılardan gitmişken kwazarın sarı rengi yoktu, hadi dedim o da oluversin
Müşterim olan arabalara Gyeon Wet Coat'ımı kullanmaya kıyamıyordum. Protector Wax'ı ekonomik ve performansı iyi olduğu yönünde tavsiyeler üzere aldım, onunla birlikte çeyizimin eksiklerinden olan Upcare davlumbaz fırçamı da almış bulundum.
Subliminal içeren fotoğraf
@TemizlikMadeni ne özenli paketleme, hediyeler ve hızlı teslimat için teşekkür ederim.
hayırlı olsun hocam bende cg ördek şişe almayı düşünüyorum. cg cleaner gel kullandınız mı ? elimde auto finesse imperial var bitmek üzere, cg whell, rım cleaner gel güzelse bende sipariş edeyim. 4 litrelik versiyonu vardı onun, sanırım o inceltilmiyor
Müşterim olan arabalara Gyeon Wet Coat'ımı kullanmaya kıyamıyordum. Protector Wax'ı ekonomik ve performansı iyi olduğu yönünde tavsiyeler üzere aldım, onunla birlikte çeyizimin eksiklerinden olan Upcare davlumbaz fırçamı da almış bulundum.
Subliminal içeren fotoğraf
@TemizlikMadeni ne özenli paketleme, hediyeler ve hızlı teslimat için teşekkür ederim.