Hocam teşekkürler bu üründe benim karşıma çıkmıştı ancak özellikle kömürsüz teknolojide ürünlerden birini ve yaşadığım yerde servisi olsun istiyordum.
İki tane almakla iyi etmişsiniz zamanla fiyatları anlamsızca yükseliyor ve en azından ikiside farklı yerlerden bozulursa iki makineden bir makine yapılabilir. Yedek parça niyetine.
Teşekkürler Koray abi sağ ol
Hocam hayırlı olsun aynı fırçadan bende sipariş verdim, ilk izlenim nasıl ?
Arkadaşlar kokular hayırlı olsun

@Pro admin bey bizimkileri ne zaman alabiliriz Trakya ekibi için buluşmamızdan önce gelirse güzel olabilir buluşmada dağıtırız.
Hocam Koch GS yi doğru sulandırma ile her alanda kullanabilirsiniz yalnız sıktığınız yerde bekletmeniz yada agresif bir karışım (az sulandırmak gibi) hazırlananız halinde uyguladığınız yüzeye zarar verebilir & beyazlatabilir, arabanın içinde daha güvenli bir ürün olarak Pol Starı tercih etmeniz daha doğru olabilir.
Sadece koltuk kumaş vs için bir ürün arıyorsanız Valet Pro Carpet Cleanerın üstüne yok.
Siz çorludaydınız galiba çerkezköye yolunuz düşerse Valet Pro APC hariç üç üründe bende mevcut deneymlemeniz için bir miktar destek olabilirim.