Stokları Serelim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #8,621
Hayırlı olsun hocam.Şişe 750ml olsaymış tadından yenmezdi 1 lt olunca biraz hantal kalıyor ve devrilebiliyor bazen, fakat başlığı efsane kıytırık 5-10 liralık canyon başlıklardan değil :) Canyon vaar canyon var dimi
1 litreden küçük şişe var mı? diye sormuştum ancak yokmuş. :(

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Sisenin atimi cok guzel bende bugun araci yikarken 1/10 b33 koydum on yikama icin ama aracin yarisinda bitti. Bi tane 2 ltlik pompa almam lazim. Ama atimi ve kalitesi cok guzel.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eibachlarda hata yaptığım icin uzun uğraşlar sonucu kendime göre bir spor yay buldum

Vogtland 3cm

Cuma günü montaj yapılacak yine video cekecegim detail35 uygulamarinda paylasirim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun ama k5 satım bunu almakda ne bileyim :(
Tam anlamiyla attan inip esege binmek :)

K5i simdi olsa satmazdim, boyle bir imkan olabilecegini asla tahmin edemezdim o zaman. Simdi ise ufak pratik ve daha az su harcayan bir model ihtiyacima yanit verecek gibi bakalim. Hiç yoktan iyidir tabi

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

K5i simdi olsa satmazdim, boyle bir imkan olabilecegini asla tahmin edemezdim o zaman. Simdi ise ufak pratik ve daha az su harcayan bir model ihtiyacima yanit verecek gibi bakalim. Hiç yoktan iyidir tabi

su sorununu çözdünmü eğer öyleyse sevinirim
Bende bir tane k5 buldum bir aksilik olmazsa cuma alıcam bakalım

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Ben dedim sana satma diye :of: hayırlı olsun, en azından işini görür, foam lance falan kullanırsın hiç olmazsa.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
su sorununu çözdünmü eğer öyleyse sevinirim
Bende bir tane k5 buldum bir aksilik olmazsa cuma alıcam bakalım
Elektrik tamam ama su en buyuk sikinti. Buyuk tekerlekli cop kovasi planim var bakalim ama asil dert giderin suyu tahliye edememesi. Egim yanlis yonde sular baska yere akiyor. Bakalim
Ben dedim sana satma diye :of: hayırlı olsun, en azından işini görür, foam lance falan kullanırsın hiç olmazsa.
Abi buyuk sozu dinlememenin zararlari iste... bir foam lance alirim buna simdilik alta foam:)

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Bosch aqt 11-33 2 yıl kullandım, 6 MT. Uzatma hortumu şart, basıncı beklentiye göre değişir. Tabanca ucu ve basınçlı hortumun ekseni etrafında dönmesi karchere göre artıları

mrtsvml

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Eibachlarda hata yaptığım icin uzun uğraşlar sonucu kendime göre bir spor yay buldum

Vogtland 3cm

Cuma günü montaj yapılacak yine video cekecegim detail35 uygulamarinda paylasirim :)

Hayırlı Olsun. Yayları aldığınız yerin iletişim bilgisini alabilir miyim? Ben de aracıma arıyorum fakat stok yok hiçbir yerde.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.

Bir zamanlar merak ettiğim cihazdı, düşünen arkadaşlar için incelemelerini ve yorumlarını dört gözle bekliyoruz :)
Teşekkür ederim.

Ya benim baldız Büyükçekmece Albatros tarafında müstakil evde yaşıyor, yazın hafta sonları gidiyoruz sıklıkla yanına, ben de yazlık diyorum bu nedenle oraya. Bunu yazlığa git gel yanımda taşırım diye aldım ufak tefek diye. Performans beklentim yok, K2 de kullandım K5 de kullandım, aradaki farkı anlıyorum yani. Ama ilk izlenimim K5 dahil, bunun malzeme kalitesi karcher'ın üzerinde. Performansını, dayanıklılığını falan kıyaslayamam ama dokunma hissi, tokluk şu giriş seviyesindeki üründe bile üst seviyede, beğendim.

Bosch aqt 11-33 2 yıl kullandım, 6 MT. Uzatma hortumu şart, basıncı beklentiye göre değişir. Tabanca ucu ve basınçlı hortumun ekseni etrafında dönmesi karchere göre artıları
Evet kendi basınç hortumu 5 metre, ben de 6 metrelik bir uzatma siparişi vereceğim. Tabancanın kendi ekseni etrafında döndüğünü fark ettim ama diğerini henüz tecrübe edememiştim, evet küçük ama güzel ayrıntılar bunlar. Basınç konusu zaten tamamen görece, hep söylerim biz zaten kova yıkaması yapmadan bırakmayan insanlarız bu nedenle basınç bizim için sadece foam lance performansı ile ilgili. Kendi düşüncem tabi bu, insanoğlu 145 barlık makinesi olsa 170'lik ister 170 olsa 200 ister bu uzar gider.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Yeni siparişlerim geldi. :alisveris:

Kampanyalarda emekleri olanlara tekrar teşekkürler. Bu arada mikrotexin cam bezinin dokusunu çok beğendim ama bezin bir yanı ipliklerine ayrıldı ve dökülüyor.

Divortex lastik fırçasını çok beğendim. İnşallah gözüktüğü kadar kullanışlıdır. Kırmızı saplı fırçamla sizleri tanıştırayım. Kendisi benim davlumbaz fırçam olur :D. Mothersları kaçırdık bari bunu alıyım dedim. Belki bir nebze işimi görür.

Arabam daha 4 aylık olduğu için torpido ve plastik aksamı genelde nemli bezle siliyorum. Kirlendiğini düşündüğümde Sonax'ı uyguluyorum. Ürün biraz toz tutuyor gibi geldi. Aslında toz tutuyor demeyeyimde tozlanmayı engelleyemiyor diyeyim.

Saygılarımı sunarım. İyi günler.

Maşallah maşallah :)

Fabric cleani sirf sisesi icin aldim. Parlatan adamlarin bu bolunmus siseleri efsane. Siseler chemical guys marka. Yaklasik 1 senedir icinde b33 var bana misin demedi. 5litrelikten dokmek zor diye litrelik bunda muhafaza ediyorum. Aklinizda olsun 10 liralik urunle almistim ki sise normalde daha pahalidir.

Eldiven de geldi :)

Aslında dün gelmişlerdi ama işten geç çıktığım için paketi dahi açamadım. @Endotown Enes hocam hakkını helal et. Ben bir tane kargo için dahi firmaya gitmeye üşenirken. Hem paketleme, hem hesap kontrolü, herkesin adreslerini yazma, bazı kişilerin kargosu ortak çıkması, bölge yoğunluğundan dolayı kargoya kaç defa gittin gerçekten emeğine sağlık..

@oğuzda hocam döndüğünde haberleşelim..

Yeni stoklar..

Flowey şişeyi beğendim atımı güzel :)

Neden aldim bilmiyorum bakalim kullanabilecek miyim otoparkta :)

Vogtland 3cm

Şöyle bir baktımda neredeyse aldığım herşeyde forumdan birilerinin emeği var... Herkese teşekkür ederim. Aplikatör için @Endotown ayrıca teşekkür ederim. Aynaya asıp gözümün önünden ayırmayasım var. O derece güzel olmuş. :)

HUTU marka aldım jet hızında geldi. Helikopterle evime direk gelse anca bu kadar olur 20 mayısta kampanyadan aldım 55₺ geldi vergi dahil

#Aliexpress TRY 53.65 47%OFF | 4 inç köpük parlatma pedi elmas desen avrupa için sünger köpük Pad çift eylem ve RO araba polishier farklı sertlik
US $7.77 46% OFF|4 inç köpük parlatma pedi elmas desen avrupa için sünger köpük Pad çift eylem ve RO araba polishier farklı sertlik|Ağda Sünger| - AliExpress
Arkadaşlar herkese yeni stoklar hayırlı olsun :)

Bizim fırçalarda geldi @yysldg @KaiZeN

Dezenfekte ettim ve yalandan bir peçete testi :p

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Neden aldim bilmiyorum bakalim kullanabilecek miyim otoparkta :)

Abi hayırlı olsun. Zamanında bende almıştım senin gibi başkasının otoparkında kullanmaya. Anca 1 kere kullanıp sattım. Ürün güzel Mjjc ile güzel çalışıyor. Basıncından dolayı biraz uzun sürecek köpükleri indirmen durulaman vs. Hortumu da gerçekten çok kısa kuzenim sürekli elinde tutup benimle beraber arabanın etrafında dönmüştü :D