Stokları Serelim

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Öne çıkan konu #8,821
Arkadaşlar hepinizin yeni ürünleri hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bende şarjlımın bozulduğundan bahsetmiştim son uygulama paylaşımlarımda bahsetmiştim. Olmuşken iyi bir şey olsun beni uzun süre götürsün mantığıyla Dewalt almak istemiştim uzun araştırmalar beni aynı özelliklerde yarı fiyatlı Stanley’e yönlendirdi.

Bi’ hayırlı olsun alırım :komik:

Hayırlısı olsun... Bir ara çok niyetlenmiştim buna ama o zaman için pahalı gelmişti (dewalttan bahsetmiyorum bile).

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
1 haftalık zorunlu aradan sonra pedermobil ile ilgilenmeye devam ediyoruz. Hafta sonu bagaj icin sipariş ettigim YPS marka bagaj havuzu geldi. Arkadaşlarımdan bu marka ile ilgili cok iyi yorumlar almıştım ve benim de ilk izlenimim gayet olumlu oldu.

Bugünse cam elyafı, polyester ve sertlestiricisi geldi. Daha önce konusunu açtığım kırık bir motor muhafazamız vardı, onu tamir edebilir miyim acaba diyerek aldık. Basarabilirsem konusunda mutlaka paylaşırım

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar @emrecanoran22 arkadaşımızın tavsiyesi ve denemek üzere ikram etmesi üzerine kullanma fırsatı bulduğum bu ürünü beğendiğim için sipariş ettim 5 lt, 50 ₺.

Bunu ne maksatla kullanıyorum ? Siperlikleri ve fırçalayıp temizlediğim plastik paspaslara sürüyorum. Güzel yarı parlak bir finişi var güzel temiz duruyor.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar @emrecanoran22 arkadaşımızın tavsiyesi ve denemek üzere ikram etmesi üzerine kullanma fırsatı bulduğum bu ürünü beğendiğim için sipariş ettim 5 lt, 50 ₺.

Bunu ne maksatla kullanıyorum ? Siperlikleri ve fırçalayıp temizlediğim plastik paspaslara sürüyorum. Güzel yarı parlak bir finişi var güzel temiz duruyor.

İbrahim hocam paspaslardaki görselini paylaşmanız mümkün müdür :)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
En soldaki gazyagi. Hepsiburadanin kendi saticisindan 500ml olarak aldim. 1 litrelik siseyi yarim doldurup yollamislar

B33 ise merak ettigim urundu. Normalde VP Combo2 kullaniyorumdum.

S3, meguiarstan sonra tatmin edecek mi deneyip gorecegim :)

R2 ise kargo parasindan yirtmak icin sepete girmis bir urun :deli:

@FloweyTurkiye ve forum yonetimine bu guzel kampanya icin tekrar tesekkur ediyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya