Arkadaşlar bu şişelerin ağız kısmında AYPET yazıyor yurtdışından gelenlerde bu ibare Yok Ve kesinlikle baskısı orijinal şişeler gibi değil sizi de düşündürüyor mu? Sadece merak ettim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bu şişelerin ağız kısmında AYPET yazıyor yurtdışından gelenlerde bu ibare Yok Ve kesinlikle baskısı orijinal şişeler gibi değil sizi de düşündürüyor mu? Sadece merak ettim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aypet ambalaj tekirdağda, kendi dükkanları da büyükçekmecede. Yani yakın, bir şeyler ortada.. Biz söylediğimiz zaman kötü oluyoruz. Herkese hayırlı olsun chemical guys (!) şişeler. O kil konusunda yazanlar bakalım yine yazabilecekler mi hep beraber göreceğiz
aypet ambalaj tekirdağda, kendi dükkanları da büyükçekmecede. Yani yakın, bir şeyler ortada.. Biz söylediğimiz zaman kötü oluyoruz. Herkese hayırlı olsun chemical guys (!) şişeler. O kil konusunda yazanlar bakalım yine yazabilecekler mi hep beraber göreceğiz
Benim 3 şişenin dışı ezik 1 tanesininde kafası su akıtıyor. Üstüne birde bu olayı görünce bundan sonra sipariş konusunda aceleci davranmıyıcam. Bakalım daha neler çıkacak
Benim 3 şişenin dışı ezik 1 tanesininde kafası su akıtıyor. Üstüne birde bu olayı görünce bundan sonra sipariş konusunda aceleci davranmıyıcam. Bakalım daha neler çıkacak
Ufak bi bakım yapıcaz bakalım 5-30 değilde motora özel gerekli onaylar var mı yok mu ona bakmak lazım. Mesela liqui 4200 var o da 5-30 ama dexos2 onayı yok. Bizim opel grubu dexos2 istiyor, benzinliler dexos1gen2 istiyor. İlk defa kullanacağım için çok yorum yapmak istemem ama piyasadaki en iyi yağ diye biliyorum. Opel kullanıcıları motorun ısınma süresinin yarı yarıya düştüğünü ve seste azalma olduğunu söylüyorlar. Biraz deneyimledikten sonra yorum yapabilirim
Ufak bi bakım yapıcaz bakalım 5-30 değilde motora özel gerekli onaylar var mı yok mu ona bakmak lazım. Mesela liqui 4200 var o da 5-30 ama dexos2 onayı yok. Bizim opel grubu dexos2 istiyor, benzinliler dexos1gen2 istiyor. İlk defa kullanacağım için çok yorum yapmak istemem ama piyasadaki en iyi yağ diye biliyorum. Opel kullanıcıları motorun ısınma süresinin yarı yarıya düştüğünü ve seste azalma olduğunu söylüyorlar.
Bende sırf bu ibarelerden dolayı bu markayı tercih edeceğim Berkay abi, tek sıkıntı hangi modelini alacağımı bilmiyorum. Olmadı satış temsilcisini arıyarak soruyım gari.