6 ay önce çinlilerden sipariş verdiğim malzemeler geldi... Ümidi kesmiştim hatta unutmuştum.
Bu tarz etiketleri de pek sevmem ama pedi aldığım satıcıda çok ucuz görünce aynı anda gelsin diye dayanamayıp eklemiştim... İyi ki de eklemişim beklediğimden kaliteli çıktı hepsi.
6 ay önce çinlilerden sipariş verdiğim malzemeler geldi... Ümidi kesmiştim hatta unutmuştum.
Bu tarz etiketleri de pek sevmem ama pedi aldığım satıcıda çok ucuz görünce aynı anda gelsin diye dayanamayıp eklemiştim... İyi ki de eklemişim beklediğimden kaliteli çıktı hepsi.
Hayırlı olsun. Çok güzel yağdır. Ben yaklaşık 9k kilometredir 308 bluehdi aracımda kullanıyorum. Özellikle ve özellikle 6k km civarından sonra başlayan ses artışı bu yağda olmadı. Yakında değiştireceğim bende. Ancak toplumdan çok fazla Motul baskısı görüyorum. Kararsız kaldım açıkçası.
Ben detay marketimden çok memnunum eğer havale ile alacaksanız whatsapp numaralarından ulaşıp sepete eklediğiniz ürünlerin fotoğrafını atın ve nakit son fiyat isteyin, gayet güzel fiyatlarla yardımcı oluyorlar
Pedleri aplikatör için aldım... R10 kampanyanın son ganimetlerinden... C6'nın da ambalajında ufak değişiklikler var... Soldakini 2016'da almıştım... En memnun kaldığım ürünlerden...
Pedleri aplikatör için aldım... R10 kampanyanın son ganimetlerinden... C6'nın da ambalajında ufak değişiklikler var... Soldakini 2016'da almıştım... En memnun kaldığım ürünlerden...