Stokları Serelim

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #9,661

Purestar aşkımız devam ediyor. Mavi vax bezi diğer iki vax bezinden (gri ve mor renkte olanlar) farklı yapıda. Ve bilseydim onların yerine de bundan alırdım ama seti tamamlamış oldum hatta bazılarını çiftledim. Mavi vax bezinin dokusu tıpkı purestar supreme havlu gibi hatta sanırım aynılar. Supreme den de bir adet daha aldım. Purestar rafı oluşturdum. Dokunmasam bile orda durmaları hoşuma gidiyor.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.

Purestar aşkımız devam ediyor. Mavi vax bezi diğer iki vax bezinden (gri ve mor renkte olanlar) farklı yapıda. Ve bilseydim onların yerine de bundan alırdım ama seti tamamlamış oldum hatta bazılarını çiftledim. Mavi vax bezinin dokusu tıpkı purestar supreme havlu gibi hatta sanırım aynılar. Supreme den de bir adet daha aldım. Purestar rafı oluşturdum. Dokunmasam bile orda durmaları hoşuma gidiyor.
Güle güle kullanın Son cümle benim içinde geçerli kesinlikle

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

Güle güle kullanın.Bez aşkı bende de ayrıdır,aldıkça alası gelir insanın hele ki böyle güzel dokuları olan bezler bir başka ..

Khan

Acemi Detaycı
Üye
link bırakır mısınız? k2 ile uyumlu mu?
Ben K2 ye taktık zaten. Birebir uyumlu resimde eskisi ve yenisi monte edilmiş yanyana ekledim zaten. Hiçbir basınç düşüklüğü vs yok orjinal gibi. 10 metre de çok kullanışlı makineyi hiç oynatmıyorum

Seçeneklerden 3. yü seçiyorsunuz

TRY 132.54 | Yüksek Basınç 10 Metre Yıkama Su Temizleme Hortumu Karcher için K2 K3 K4 K5 K6 K7 Yüksek Basınçlı Temizleyici
US $16.99 |High Pressure 10 Meters Washer Water Cleaning Hose for Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7 High Pressure Cleaner|Water Gun & Snow Foam Lance| - AliExpress

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Carbon bezler @Tonyukuk07 dan. Harika dokusu var.
Yıkama eldiveni aliexpress'den. Takipli kargoyla 1 ayda geldi.
Sprey boya setini Cruze araçların kronik boya sorunu olan yan ayna bakalitleri icin aldım. Youtube'daki autoestetisyen kanalında satış yapıyorlar. Set kargo dahil 120tl.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güle güle kullan

DENİZLİ

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
up resimleri
Workstuff mikrofiber eldiven 2 adet edindim. Ürünün verdiği ilk his; sağlam yapıda, boya için zararsız yumuşaklıkta uzun ömürlü, boyutları ideal, içindeki sünger yapısı dolgun; kısacası çok beğendim, iyi ki iki adet almışım.
Uzun zamandır aracımı jant temizleyici olarak; nigrin evotec kullanıyordum rutin temizlikte. Çok memnundum ancak demir tozu içerikli ürünlerin pas oluşumunu artırma özelliği olduğunu forumdan yeni öğrendim. Bu sebeple rutin kullanım için jant temizleyici arayışlarımı Chemical guys alarak sonlandırdım. Kullandığımda yazarım yorumlarımı.
3D at kılı fırçayı da çok beğendim. Gayet yumuşak ve kaliteli uzun ömürlü hissettiriyor. Elimdekilerden boyut olarak da daha büyük. Beğendim kısacası.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
up resimleri
Workstuff mikrofiber eldiven 2 adet edindim. Ürünün verdiği ilk his; sağlam yapıda, boya için zararsız yumuşaklıkta uzun ömürlü, boyutları ideal, içindeki sünger yapısı dolgun; kısacası çok beğendim, iyi ki iki adet almışım.
Uzun zamandır aracımı jant temizleyici olarak; nigrin evotec kullanıyordum rutin temizlikte. Çok memnundum ancak demir tozu içerikli ürünlerin pas oluşumunu artırma özelliği olduğunu forumdan yeni öğrendim. Bu sebeple rutin kullanım için jant temizleyici arayışlarımı Chemical guys alarak sonlandırdım. Kullandığımda yazarım yorumlarımı.
3D at kılı fırçayı da çok beğendim. Gayet yumuşak ve kaliteli uzun ömürlü hissettiriyor. Elimdekilerden boyut olarak da daha büyük. Beğendim kısacası.
Hayırlı olsun yorumlarını bekliyoruz.

DENİZLİ