Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #741
Finlandiya’nın ponçik kuzularının yününden üretilme tek taraflı yıkama eldivenlerimiz bana ve @onurçiko hemşerime hayırlı olsun :)
İş yoğunluğundan ancak alabildim.

Ayrıca grupta hep görüyordum bu tarz fırçalar alma niyetindeydim. şansıma eldivenleri aldığım yer ne alırsan 1€ bölümü açmış oto malzeme bölümünde bunlara rastladım çifti 1€ olunca hemen bir adet aldım uç kısmı yumuşacık. Birimi araç yıkarken marka ambleminin oraları ve ızgara aralarını temizlemek için kullanırım birini de klima peteklerindeki tozları almak için artık :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
<3<3 teşekkür ederim, yorduk seni valla. E hadi gel artık:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
QUOTE]

Valla ben daha çok sabırsızlanıyorum vatan aşkı başka işlemiş ruhuma 2 ay göremeyince geriliyorum :) valla ürünler kaliteli mi değil mi ben anlamam o yüzden sen beşer tecrübelerini paylaşırsın arkadaşlarla. Özellikle eldiven ve mavi Shiny Garage işini sana bırakıyorum. :) bu arada yeni fark ettim eldivenlerin arka kısmı da far ve stoklardaki böcek tarzı kalıntıları temizlemek için tasarlanmış

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
İki ayın dolmasına iki gün kala,daha az önce satıcısıyla kavgaya tutuştuğum eldiven nihayet geldi

Maaşallah eldiven değil koldiven

adamlar büyüyünce de giyersin mantıgında yapmışlar heralde .:komik: bu nedir yahu koptum . :kop:öyle iri yarı bir ırtkta degil ki bu adamlar.:komik:

hep mi seni buluyor bu vakalar ne @ccibb

güle güle kullan bu olsa gerek .:komik: bunu kullanırken gülmemek mümkün mü :komik:

tamam şimdi buldum çift el için bu .:komik:

çift kovadan sonra çift el yıkama furyası başlarsa hiç şaşırmam :komik:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
adamlar büyüyünce de giyersin mantıgında yapmışlar heralde .:komik: bu nedir yahu koptum . :kop:öyle iri yarı bir ırtkta degil ki bu adamlar.:komik:

hep mi seni buluyor bu vakalar ne @ccibb

güle güle kullan bu olsa gerek .:komik: bunu kullanırken gülmemek mümkün mü :komik:

tamam şimdi buldum çift el için bu .:komik:

çift kovadan sonra çift el yıkama furyası başlarsa hiç şaşırmam :komik:
Ben çok güldüm,hadi biraz da sen gül

Hakikaten ben bunu nasıl düşünemedim
Dur ben bir çift el deniyim geliyorum :mutlu:

(Boşlukta odaya gidip denedim,ondan yani boşluk ;)
Hakikaten çift elime tam oldu ama bir sorun var sanki :dusun:
..............
Noktaları hayal gücüne bırakıyorum :kop::kop::kop:

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Finlandiya’nın ponçik kuzularının yününden üretilme tek taraflı yıkama eldivenlerimiz bana ve @onurçiko hemşerime hayırlı olsun :)

Ayrıca grupta hep görüyordum bu tarz fırçalar alma niyetindeydim. şansıma eldivenleri aldığım yer ne alırsan 1€ bölümü açmış oto malzeme bölümünde bunlara rastladım çifti 1€ olunca hemen bir adet aldım uç kısmı yumuşacık. Birimi araç yıkarken marka ambleminin oraları ve ızgara aralarını temizlemek için kullanırım birini de klima peteklerindeki tozları almak için artık :)

Rica etsek gelirken şu ürünü getirme şansınız olur mu sayın hocam..?
Nanolex - Teer Entferner 750ml, 16,90
Koch Chemie Sprühkopf Jumbo passend für 1 Liter Flaschen,-789379

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Canım çekti... Keşke benim olsalarrrr :super:

Şaka bir yana iyi günlerde kullanın çok güzel görünüyorlar :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@dati_bubu
Hayırlı olsun
Çin’den aldığımın aynısı gayet iyi ışık veriyor fiyat da yakın hatta bugünkü kurla Çin daha pahalıya geliyordur
Boşuna iki ay beklemişim :confused: