Stokları Serelim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #1,101
teşekkürler dışına bende öyle yapayım içindeki yazılara ne önerirsin @Paian
Kullanım talimatı yazıyor üzerinde çok elzem değil bence. Hem yağı da çekiyor çıplak ele bulaşıyor vs. Kağıt dursa da durmasa da çok problem değil ama şu tavsiyede bulunabilirim; hava almaması için kapağını kapatmadan önce buzdolabı poşeti veya streç film yapıp kapağını öyle kapatabilirsin. Sımsıkı oluyor hava almıyor.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Geldi gönlümün efendisi Glasür diğerleri de yanına çerez. ;) Sağsalim Dubaiye geri döneyim toplu bir çeyiz resimi ile bu işi noktalayacağım en az 6 ay stoğa bişi eklemeyeceğim. (inşallah) :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Geldi gönlümün efendisi Glasür diğerleri de yanına çerez. ;) Sağsalim Dubaiye geri döneyim toplu bir çeyiz resimi ile bu işi noktalayacağım en az 6 ay stoğa bişi eklemeyeceğim. (inşallah) :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Hayırlı olsun güzel ürünler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun güzel ürünler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler Süleyman Zymöl wax koleksiyonu bir kalem daha artmış oldu. Çeyiz genişledikçe daha seçici olup kalburüstü ürünler seçmeye gayret ediyorum.

@nuriksari hayırlı olsun. Pedleri soracağım marka ebatları nedir.
Pedler lake country 5inch orbitalde kullanmak için aldım waffle siyah ve mavi vardı wax ve finishing polish glaze için. Polish ve light cutting sünger ekleyip orbital makine ped defterini kapattım. Hepsiburada.com da fena değildi fiyatı tanesi 35TL kargo ücretsiz lazımaa bir bakarsın var mı hala. Etrafta lake country ped çok çok bulunmuyor her zaman çünkü.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@nuriksari cevap için teşekürler. Bende rotary makine var 130-140 lık ped keçe var. Keçe ufs turuncu petekli lake var birde menzerna siyah waffle var. Bunların yanına 150-160 mm lik ped mi alsam diye düşünüyorum. Keçe haricinde cutting ped de mi alsam bu waffle menzerna finishing için yeter mi sanki daha çok wax filan için gibi geliyor bana. Onuda ilaveten finishing ped mi alsam. O yüzden bayadır araştıryorum Biraz sorularım oluyor böyle:)
Tabi parada kalmadı gibi:(

exorcist26

Çaylak Detaycı
Üye

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@nuriksari cevap için teşekürler. Bende rotary makine var 130-140 lık ped keçe var. Keçe ufs turuncu petekli lake var birde menzerna siyah waffle var. Bunların yanına 150-160 mm lik ped mi alsam diye düşünüyorum. Keçe haricinde cutting ped de mi alsam bu waffle menzerna finishing için yeter mi sanki daha çok wax filan için gibi geliyor bana. Onuda ilaveten finishing ped mi alsam. O yüzden bayadır araştıryorum Biraz sorularım oluyor böyle:)
Tabi parada kalmadı gibi:(
Ben rotaryde 140lık ufs esnek tabla 160lık ufs balance keçe kullanıyorum bir de hologram için koch turuncu sünger var ama cutting dışındaki işlemleri orbitale kaydırmak istediğim için orbital pedleri tamamladım. Keçe varsa bir daha cutting ped bence alma. Menzerna siyah waffle finishing için işini görür bir tane koch turuncu tavsiye ederim hologram için. Menzerna siyah ile glaze ve sıvı wax sealant da atabilirsin.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Ben rotaryde 140lık ufs esnek tabla 160lık ufs balance keçe kullanıyorum bir de hologram için koch turuncu sünger var ama cutting dışındaki işlemleri orbitale kaydırmak istediğim için orbital pedleri tamamladım. Keçe varsa bir daha cutting ped bence alma. Menzerna siyah waffle finishing için işini görür bir tane koch turuncu tavsiye ederim hologram için. Menzerna siyah ile glaze ve sıvı wax sealant da atabilirsin.
Cevap ve tavsiyeler için teşekkürler. O değilde bir sürü şey biriktirdim bir sürü konu okudum bir sürü sorularım var ama hala bir fırsat bulup uygulama yapamadım :( En iyisi bir başlangıç yapayım sonra yine sorulara devam ederim :))))

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 2632 Ekli dosyayı görüntüle 2633

Kili taaa 27 temmuzda almıştım. Dispute açıp paramı geri aldım ama ürünüde açmışlar ne yapacam bilemedim.
Waxın rengide siyahmış sünger tasarımı hoşuma gitti. Waxı az sonra incelerim
Selametle
hayırlı olsun. bir ön bilgilendirme geçeyim gerçi sen biliyorsundur da . :fisilti:

tire wax bildigin wax gibi sürülüyor. kuruyunca (10-15 dk ) boyacı fırçasıyla ayakkabı parlatır gibi bi güzel üstünden geç . ben öyle yapıyorum.:mutlu: güzel bir parlaklık bırakıyor.:) dayanımı fene degil. kullanımla alkalı tabiki .

sür bırak degil yani . süngerini ben bu alanda kullanmadım .gerçekten güzel bir yapısı oldugu için daha farklı yrerlerde daha çok işime yaradı.

kullan at bir sünger kullanman daha iyi olur. :fisilti: ürün sarfiyatı çok oluyor ince sürmek ve baskıyla biraz yedirmek gerek. ( lastik yanak yapısına göre degişken ) buda kullanılan uygulama süngerinin içini dolduruyor. birdahaki kullanımda da donuk ve yapışkan gözenekleri dolu bir süngerle karşılaşıyorsun. :of: