Stokları Serelim

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

Adresleri alabilirsem en kısa zamanda kargoları göndereceğim :)

Logo kullanımı için müsade eden @Pro adminimize de teşekkürler :fisilti:

Can mmahçup ettin, çok teşekkürler. Hakedecek bir şey yapmadık, ama ince düşüncen için teşekkürler eksik olma. :) Allah razı olsun

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
çıtayı yüksetmeyin yav ben dudağımın izi çıkana kadar yıkamıcaktım şimdi ne kaplasam bilemedim ortalık karıştı :komik:
bu arada @Pro bunu unutmuycam beni karanlığa gömdünüz ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titredi :heyecan::komik:
@can26 kupanı yıkamıyacam :cay::kop:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bim den geldim bende :deli: 4 tane vardı hepsini aldım 2 si @oguztiryaki abimin. havalandırma temizleme aparatı bonus oldu :halay: Bezleri kapı eşikleri için ver motor temizliği için aldım kenarları (siyah yerler) naylon gibi çizmeye müsait bence. Ama kendisi yumuşak.

Ekli dosyayı görüntüle 4991 Ekli dosyayı görüntüle 4992
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir bilgilendirme. Siyah kesim (kevar kapatması) saten kumaş. Özellikle kullanılıyor bu malzeme. Ama siz yinede kenarlarını içe katlayarak kullanın. Esas önemlisi autoware etiketini koparmayın unutmayın

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
çıtayı yüksetmeyin yav ben dudağımın izi çıkana kadar yıkamıcaktım şimdi ne kaplasam bilemedim ortalık karıştı :komik:
bu arada @Pro bunu unutmuycam beni karanlığa gömdünüz ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titredi :heyecan::komik:
@can26 kupanı yıkamıyacam :cay::kop:
Aynısını seni bu hallere koyana yaparız ;)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

Çok güzel bir düşünce olmuş çok kibarca tebrik ederim:) ama niye ben yokum benim de üye adım mor :p

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Çok güzel bir düşünce olmuş çok kibarca tebrik ederim:) ama niye ben yokum benim de üye adım mor :p

Teşekkür ettim :utandim: Aslında mor, yeşil olarak ayırmadım ama sohbet muhabbet olarak iletişimde bulunduğumuz kimseyi atlamamaya çalıştım özelden soranlarda oldu talep olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

Vaaay. Hani bana can :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
geçen nanolex Türkiye ile bu ürünün dayanıklılık süresi hk. bilgi almak için mesaj atmıştım. uygun şartlar ve ürünlerle kullanıldığında en az 15-20 yıkama ya da 3-4 ay olduğunu söylediler.

sizin de testinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Teşekkürler :) böbreğim düzelsin detaylı şekilde test edip paylaşacağım aklımda. Sağlık sorunlarım ile uğraşıyorum

@SubaruOutback n11 de nanolex Türkiye sayfasından aldım. Kupon ile falan uygun oldu fiyat. Nanolex e her anlamda güvenim tam

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Teşekkürler :) böbreğim düzelsin detaylı şekilde test edip paylaşacağım aklımda. Sağlık sorunlarım ile uğraşıyorum

@SubaruOutback n11 de nanolex Türkiye sayfasından aldım. Kupon ile falan uygun oldu fiyat. Nanolex e her anlamda güvenim tam
Geçmiş olsun ciddi birşey yoktur umarım.