Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #5,781
Aslında yurtdışındaki çalışanlar için o sakız kokulu Wax sakız parasında :mutlu:
O kadar da değil tabi ama en azından bizdeki gibi bir etkisi de yok. Adam alıyor 65'e ben alıyorum 500'e offf Ki daha gümrük vergisi ve kargo dahil değil.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öyle düşünme indirime girdiğinde çok cüzi rakamlara iniyor. tek sorun transfer.
O indirime girene kadar bende eldekileri biraz olsun azaltmış olurum derken gittim yine sıvı birşeyler aldım. Ne olacak bu maymun iştahım bilmiyorum. :(

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Yabancı detailing videolarında gördüğüm matkap ucu fırçalarımı nihayet teslim almış bulunmaktayım :) hepsiburada aracılığı ile çinden aldım 1 ay gibi bir süre verilmesine rağmen 15 günde geldi cidden çok memnun kaldım. Fırçaların çapının küçük olması ince yerlere girmemi kolaylaştıracak ümidindeyim. Denemek içinde heyecanlıyım açıkçası :) bitanesi resmen tuvalet fırçası onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama belki motor da yada yuvarlak dar bölgelerde kullanılabilir.

Eğer stokta kalırsa Beko yu atıp bir tane alacam bundan inşallah :)
İnşallah hocam denediğimde ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım umarım sizin içinde ön bilgi konusunda faydalı olur.

Uzun zamandır planladığım ve çeyizimdeki son kalan önemli parçalarıda tamamlamış bulunmaktayım
Hayırlı olsun güle güle kullanın süpürge konusunda denedikten sonra yorumlarınızı rica edeceğim :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Yabancı detailing videolarında gördüğüm matkap ucu fırçalarımı nihayet teslim almış bulunmaktayım :) hepsiburada aracılığı ile çinden aldım 1 ay gibi bir süre verilmesine rağmen 15 günde geldi cidden çok memnun kaldım. Fırçaların çapının küçük olması ince yerlere girmemi kolaylaştıracak ümidindeyim. Denemek içinde heyecanlıyım açıkçası :) bitanesi resmen tuvalet fırçası onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama belki motor da yada yuvarlak dar bölgelerde kullanılabilir.

İnşallah hocam denediğimde ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım umarım sizin içinde ön bilgi konusunda faydalı olur.

Hayırlı olsun güle güle kullanın süpürge konusunda denedikten sonra yorumlarınızı rica edeceğim :)
Umarım kaliteli fırçalardır. Dün Onur abi ile uygulama yaparken eski fırçalarını kullanırken kılların ufak ufak kopup arabaya dağıldığını söylemişti :)