Stokları Serelim

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
hayırlı olsun hocam bende cg ördek şişe almayı düşünüyorum. cg cleaner gel kullandınız mı ? elimde auto finesse imperial var bitmek üzere, cg whell, rım cleaner gel güzelse bende sipariş edeyim. 4 litrelik versiyonu vardı onun, sanırım o inceltilmiyor
Teşekkür ederim. Ördek şişe kullanışlı, hafif sulu köpük yapıyor,tam traş köpüğü yapmıyor. Köpük bu halde jant üzerinde kalıcı olur. Henüz sticky wheel rim cleaner denemedim, ilk yıkamada deneyeceğim. Ama signature wheel cleaner denedim, beğenilen bir ürün, Büyük galon satılmıyor bölünmüş olarak alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim. Ördek şişe kullanışlı, hafif sulu köpük yapıyor,tam traş köpüğü yapmıyor. Köpük bu halde jant üzerinde kalıcı olur. Henüz sticky wheel rim cleaner denemedim, ilk yıkamada deneyeceğim. Ama signature wheel cleaner denedim, beğenilen bir ürün, Büyük galon satılmıyor bölünmüş olarak alabilirsiniz.
Teşekkürler, kullandığınız da yorumunuzu merak ediyorum. signature series'i alırsam 473ml'lik normal şişesinde alırım, imperial en fazla 3 hafta gider diye tahmin ediyorum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar, karantina da seri stokçuluğa devam :)

Divortexten lastik fırçası alırken lastik parlatıcısını beğeniyorum almışken onu da alayım dedim. Aslında jant temizleyici de almıştım ama sonra okuduğum yorumlar beni tedirgin etti ve iptal ettim.

Divortex marka AutoCher firmasından aldığım bidonu sadece streçlemek için streçlemişler, streç film ıslaktı ve pembe pembe lekeler vardı. Kontrol etmek için benim bidonu evirdim çevirdim ama onda akan bir yer yoktu anlamadım. N11 de Autocher firmasından alışveriş yaparken bir daha düşünün derim. AntpaAutocher falan da var onlar farklı bayiler, tutumları ne şekilde bilemiyorum. AutoCher mi ? Bir düşünmem lazım :dusun:

CNR Diamond firmasından aldığım Sonax Gummipfleger'i 2 kat balonlu naylona sarmışlar. Paketleme kesinlikle üst düzeydi. Bu ürünü kapı fitillerin de kullanmak üzere aldım @Berkay 'ın uygulamalarında sıkça görüyordum, denemek için aldım. Daha önce cilalı şampuan sürüyordum fitillere, bakalım. Cilalı şampuan önerisini SCT'de lafı sözü dinlenir bir abimiz vardı o önermişti.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

Divortexten lastik fırçası alırken lastik parlatıcısını beğeniyorum almışken onu da alayım dedim. Aslında jant temizleyici de almıştım ama sonra okuduğum yorumlar beni tedirgin etti ve iptal ettim.

Divortex marka AutoCher firmasından aldığım bidonu sadece streçlemek için streçlemişler, streç film ıslaktı ve pembe pembe lekeler vardı. Kontrol etmek için benim bidonu evirdim çevirdim ama onda akan bir yer yoktu anlamadım. N11 de Autocher firmasından alışveriş yaparken bir daha düşünün derim. AntpaAutocher falan da var onlar farklı bayiler, tutumları ne şekilde bilemiyorum. AutoCher mi ? Bir düşünmem lazım :dusun:

CNR Diamond firmasından aldığım Sonax Gummipfleger'i 2 kat balonlu naylona sarmışlar. Paketleme kesinlikle üst düzeydi. Bu ürünü kapı fitillerin de kullanmak üzere aldım @Berkay 'ın uygulamalarında sıkça görüyordum, denemek için aldım. Daha önce cilalı şampuan sürüyordum fitillere, bakalım. Cilalı şampuan önerisini SCT'de lafı sözü dinlenir bir abimiz vardı o önermişti.

Divortex candır hayırlı olsun:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Hayırlı olsun İbrahim ürünler, AutoCher, AntpaAutoCher (Antalya Şubesi sanıyorum, ürünler Antalya'dan geliyor çünkü) ve Divortex aynı firma. Çok alışverişim oldu, galonluk ürün de almıştım, hatta daha dün 3D Orange Degreaser aldım, yoldadır, hiç sardıklarını görmedim. Sende yine sarmışlar buna da şükür :p

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Divortex candır hayırlı olsun:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tarık hocam teşekkür ederim, Divortex'in f/p ürünleri var, bende bazılarından memnunum. Klima bombasını kullanıp memnun olan arkadaşlarım da var. :)

Hayırlı olsun İbrahim ürünler, AutoCher, AntpaAutoCher (Antalya Şubesi sanıyorum, ürünler Antalya'dan geliyor çünkü) ve Divortex aynı firma. Çok alışverişim oldu, galonluk ürün de almıştım, hatta daha dün 3D Orange Degreaser aldım, yoldadır, hiç sardıklarını görmedim. Sende yine sarmışlar buna da şükür :p
Abi teşekkür ederim. AutoCher, Divortex'in satış bayilerinden ama kendileri yani Divortex de bir şekilde satışa devam ediyor. AutoCher'de bölge bölge ayrılmış. AutoCher'in kendi ürünleri de var gördüğüm kadarıyla ve daha çok yıkamacılarla çalışıyorlar. İnstagram adresleri ve iletişimleri ayrı bununla birlikte dediğin gibi birlikteymiş gibi hareket ediyorlar. Divortex yıkamacı kanalına inebilmek için böyle bir iş birliği yapmış olabilir. (Tamamen yorum)

N11'de mağazaya sorun kısmından özellikle mesaj attım paketlemeye dikkat edin diye, demek ki dikkat etme şekilleri streçlemek :D

@Shirb13, hayırlı olsun güle güle kullanın ürünleri .

Cilalı şampuan ile kapı fitilleri amaç nedir ? Nasıl uygulama yapılıyor ?
Hocam, fitillerden kaynaklı kapıda oluşan trim sesleri ve içeriye gelen rüzgar sesiyle alakalı + kışın kapı fitillerinin donma ihtimaline karşı önlem amaçlı da sürülüyor. Bakım yapar mı bilmiyorum bir şey diyemem.

Uygulaması şu şekilde, cilalı şampuanı biraz uygulama pedine yedirip fitillerin önce kaporta aksamı ile öpüşen kısımlarına, yada kaporta ile fitilin arasına geçiyorsun sonra dışta kalan yüzeyine.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13,

Teşekkürler. Bugüne kadar arabayı cilalı şampuan ile yıkadım. 5 ayda 10 kere maksimum . O sıra o şampuanlı su fitillere de gitmiştir farkında olmadan uygulamışımdır .

Araba seramik kaplı olduğu İçin cilasız şampuan ile yıkayacağım .

Cilalı şampuan’ sizin dediğiniz gibi yapıp değerlendireyim .

Ayrıca. Plastik aksamlarda , ve farlarda , lastik ve jantlarda ve davlumbazlarda da kullanmayı planlıyorum . Fırça veya eldiven üzerine her seferinde 1-2 ml şampuan koyup sileceğim . Yada ayrı bi kova . Aslında böyle yapmaya başladım yaptık bi kere . Memnunum