Stokları Serelim

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Daha önce yazdığım bir postu tekrar paylaşayım

"Hocam aslında ürünlerin üzerindeki resimlere baktığınızda kullanım alanlarının ne olduğuna yönelik az çok fikir verir. Kısaca;

Hhs grease sıvı grestir, özellikle sunroof kızakları için idealdir. Koruması ve dayanıklılığı üst seviyededir. Fiyatlaması da ona göredir.

Tutunma özellikli yağlayıcı HHS® Gres (08931067) ürününü online satın al

Hhs 2000 yarı sentetik yağdır. Adı üzerinde yağlayıcıdır.

Tutunma özellikli yağlayıcı HHS 2000® (0893106) ürününü online satın al"
Daha once bahsi gecmisti alintiyi paylasiyim hocam

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bu konuyu uzun uzun tartıştı arkadaşlar, sürekli sorulanları konuşulanları sorup kenara çekiliyorsunuz. Bazen cevabınıza bi teşekkürü şok görüyorsunuz. Biraz daha nezaketli olsak daha keyifli olacak buralar sizin içinde,bizim içinde :)

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu konuyu uzun uzun tartıştı arkadaşlar, sürekli sorulanları konuşulanları sorup kenara çekiliyorsunuz. Bazen cevabınıza bi teşekkürü şok görüyorsunuz. Biraz daha nezaketli olsak daha keyifli olacak buralar sizin içinde,bizim içinde :)
Bu kadar cevap yazmak için hatcadıgınız cabayı dogru cevabı vererek harcayabılırsınız daha etkili olurdu:)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bu kadar cevap yazmak için hatcadıgınız cabayı dogru cevabı vererek harcayabılırsınız daha etkili olurdu:)
Birisini savunduğumdan değil veya size karşı gard almıyorum kesinlikle yanlış anlamayın. Ben yaklaşık 2-3 aydır forumdayım, gözlemlediğim kadarıyla ayda 100 kişi soru-cevaba soru soruyorsa yarısı cevabı okuyup kaçıyor ne beğenmek var nede teşekkür etmek. Can abide kaç yıldır burda olduğu için tahmin edebiliyorum nasıl bir sabrı olduğu. Çünkü geçmiş konular da, uygulamalarda, başlıklar da soruların cevabı yazıyor, biraz forumda dolaşılsa kitap kitap bilgiler çıkacağına eminim.:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Mesele zaten çaba bunca insan burda bişeyler için çabalıyor sizde geçerken ateş alıp gidiyorsunuz. Teşekkürü bile çok görüyorsunuz diye belirttim. Özetle bizde çabamızın derdindeyiz. Burada bu çabayı harcamak adına bulunuyorum :)

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mesele zaten çaba bunca insan burda bişeyler için çabalıyor sizde geçerken ateş alıp gidiyorsunuz. Teşekkürü bile çok görüyorsunuz diye belirttim. Özetle bizde çabamızın derdindeyiz. Burada bu çabayı harcamak adına bulunuyorum :)
Tamam bundan sonra yazarken önce size danısırım:)

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aradaki farkı bi kullanan olarak sana söyleyim hocam ;
HHS 2000 :sıvı gres şeffaf renkli
HHS :süt beyazi renginde
Hhs olan sunroof için ideal diye aldım yanliz benim açılır tavan passat varyantin mekanizmasını resmen ve fiilen çalışmaz hale getirdi Düzeltmek için Balat’a spreyi ve hhs2000 ile çalışır hale getirdim .. bunla alakalı bi video çekip wurth firmasına gönderecem sunroof bilmem ama açılır tavanda wurth hhs önermiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hhs olan sunroof için ideal diye aldım yanliz benim açılır tavan passat varyantin mekanizmasını resmen ve fiilen çalışmaz hale getirdi Düzeltmek için Balat’a spreyi ve hhs2000 ile çalışır hale getirdim .. bunla alakalı bi video çekip wurth firmasına gönderecem sunroof bilmem ama açılır tavanda wurth hhs önermiyorum
Hocam saol cevap için

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
açılır tavan da hhs 2000 kullanın İş görüyor fanteziye gerek yok hatta diğerine 2 kati para vermeye Hiç gerek yok

Son düzenleme:

Ömer88

Usta Detaycı
Üye

Peki hocam kapı menteşeleri içinde denedinizmi hhs grease yi bende alma arefesindeydim yorumunuz etkileyici oldu