Teşekkürler abi.
Ceviz ile ön yıkama yaptım sadece o şekilde temizledim şampuan eldiven vs yapmadım. Jantları aslında ikinci el olarak aldım haliyle eski sahibi biraz hırpalamış baya da derin çizmiş o nedenle aşırı bir ilgi veremiyorum jantlara elimden geldiğince yapacağım ancak detay fırçalarım ve davlumbaz fırçası da gelmedi hala, oyüzden davlumbazları hiç sorma bana

o ürünler gelse onları da sokarım devreye zaten ürünler geldikçe uygulamalarım da o yönde değişecek tabiki.
Vp olayını sorma işte hurra diye girdik olaya sonu ceviz ile bitti, vpyi ancak elimde ceviz kalmaz ise alırım diye düşünüyorum.
Çift kovaya geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum daha performanslı olur kesinlikle.
Meguiars ürünlerinden en iyileri sanırım endurance, engine dressing, meguiars clay bar ve quick wax diye düşünüyorum gerisi tırı vırı gibi. Arada nostalji yapmak güzeldir
O da olabilir aklıma gelmedi değil. Bir de sonaxın büyük yıkama süngeri vardı onu da deneyebilirim daha kolay olabilir.
Bu kahvalılık benim günlük ara öğünümdür sabah ve öğle arası iş yerinde tüketiyorum yoğurt alternatifi ile
Quick waxı beğeniyorum onun haricinde herkesin beğendiği Sonax Bsd yi de merak etmiyor değilim ama onu bişeyle karıştırıyormuşsunuz o neyse onu anlamadım hala
Lastikler nemliydi kurutmak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum o lastiklere dandik bezle kurulama yapmak lazım mı öncesinde.
Teşekkürler arabalarımız aynı, o yüzden senden de beklerim güzel bir uygulama, polonun o asil siyahlığını ortaya çıkarmak lazım bence