Yeni Araca Yapılan Uygulamalar

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kesinlikle öyle abi birşeyleri tamir edebilmek mutlu ediyor :) 2008 model arabada en ufak ayrıntıyı bile cok kaliteli yapmışlar 2023 model tucsonumuz var kesinlikle kalite olarak arada dağlar kadar fark var. Hyundai ile Audiyi karşılaştırmak pek dogru olmaz ama o yıllarda böyle kaliteli malzemeler yapması cok güzel.
Bakımı ustalığına güvendiğimiz birine yaptırıcaz dediğiniz gibi Liqui moly kullanmayı düşünüyorum. Filtrelerde açık hava filtresini Kn spor filtre düşünüyorum geri kalanları muhtemelen mann alırım. Uyumlu tavsiye edilen filtre markası hangisi henüz araştırmadım. Zaten bakımada yaklaşık 12 bin km var bakımları yeni yapılmıştı :)
Servisten OEM filtreler temin edilebiliyorken ben başka marka düşünmezdim.

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
En yakın yetkili servisi öneririm fakat hepsi uzaksa özelden bana yaz onumuzdeki hafta fiyat alabilirim senin icin

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yakınlarda yetkili audi servisi yok hiç özel servislerde fahiş fiyat çekiyor. Alabileceğim önerdiğiniz yer varmı
Parça,filtre konusunda "onlineyedekparça" sitesini kullanabilirsin. Filtre ve yağ konusunda birçok markanın yetkili satıcısıdır. Ek olarakda, yağ bende kesinlikle liqui moly öneriyorum. Ford,renault ve şuanda opel marka aracımda kullanıyorum.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Parça,filtre konusunda "onlineyedekparça" sitesini kullanabilirsin. Filtre ve yağ konusunda birçok markanın yetkili satıcısıdır. Ek olarakda, yağ bende kesinlikle liqui moly öneriyorum. Ford,renault ve şuanda opel marka aracımda kullanıyorum.
teşekkürler bilgilendirme için :)

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emirhan kazasız belasız inş.Araç yeniden doğuyor emeğinle.Servis olarak master garaj tuzla işinin ehlidir vag grubuyla ilgileniyor titiz bir usta tavsiye ederim.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan kazasız belasız inş.Araç yeniden doğuyor emeğinle.Servis olarak master garaj tuzla işinin ehlidir vag grubuyla ilgileniyor titiz bir usta tavsiye ederim.
Abi çok teşekkürler saolasın. Tuzla bana cok yakın dediğin yeride araştıracağım teşekkürler.

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
Kesinlikle harika bir site. 2 senedir motor mekanik çoğu ihtiyacımı en uygun fiyatlı bu siteden giderdim

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bugün temudan sipariş ettiğim sislerim gelince müsait vaktimde varken halojen sis farlarını değiştirdim. Normalde beyaz led takıcaktım limon sarıyı görünce denemek için aldım ilk Limon sarıları taktım. Gündüz pek beğenmedim akşam daha iyi duruyor sanki. Yakın zamanda tekrar beyaz lede dönerim. Tabii değişim sonrası arıza ışığı yanmazsa olmazdı arabanın maşallahı var en ufak bi değişikliğe arıza ışığı yakıyor :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sisler akşam böyle duruyor. Hoşuma gitmedi müsait vaktimde beyaza çevireceğim inşallah :)
Çalışmalar güzel gidiyor masalah çok fazla şey yapıldı üzerine. Sisler konusunda bir tavsiyede bulunmak istedim sadece, zamanında beyaz LED kullanmıştım sizlerde görünüş olarak çok hoşuma gitti ama herhangi bir sis anında aydınlatma olarak etkisiz kalıyor renginden dolayı.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Çalışmalar güzel gidiyor masalah çok fazla şey yapıldı üzerine. Sisler konusunda bir tavsiyede bulunmak istedim sadece, zamanında beyaz LED kullanmıştım sizlerde görünüş olarak çok hoşuma gitti ama herhangi bir sis anında aydınlatma olarak etkisiz kalıyor renginden dolayı.
Abi çok teşekkürler saol güzel yorumların için. Vallahi açıkçası pek sisi düşünmüyorum hayatımda kaç kere sise denk geldim onuda bilmiyorum görünüş önemli benim için :)

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Abi çok teşekkürler saol güzel yorumların için. Vallahi açıkçası pek sisi düşünmüyorum hayatımda kaç kere sise denk geldim onuda bilmiyorum görünüş önemli benim için :)
emirhan benimde sportage komple photon lede çevirmiştim kısa uzun sis sinyal dahil hepsi led yağmur yağdığında veya sis olursa görüş oldukça azalıyor ha çok önemli mi senin kararın bende görünüşe daha çok önem veriyorum :)

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
emirhan benimde sportage komple photon lede çevirmiştim kısa uzun sis sinyal dahil hepsi led yağmur yağdığında veya sis olursa görüş oldukça azalıyor ha çok önemli mi senin kararın bende görünüşe daha çok önem veriyorum :)
Görüntü benim için ön planda o yüzden pek bi sıkıntı olmaz :) Saol bilgilendirme için

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aracın 2008 yılındaki ilk plakası üstünde baya eski duruyordu yenilemek için App plaka yaptırdım yanına avrupa birliği bayrağındaki yıldızlardan yapıştırdım ufak detayları seviyorum bence göze hitap ediyorum yarın plakalıklar gelir onlarla cok daha güzel durucaktır diye düşünüyorum.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Polisaj öncesi detaylı temizliğe devam. Depo kapağını açınca hiç hoş olmayan kirler vardı K2 Apc strong ile güzelce temizlememe ragmen tam çıkartmadı Flowey R1 ilede müdahale ettim :) Jantların bijon kısımlarında yılların kiri vardı jantları yıkayınca aralardaki pislikler suyla beraber akıyordu hoşuma gitmiyordu kapakları cıkartıp oralarıda detaylı temizledim. Sağ kısımdan paspasa su alıyordu sileceğin ordaki giderler açık geriye sunroof kalıyordu Temudan aldığıma gider fırçası ile depo kapağı ve sunroof giderlerini güzelce açtım sunrooftan inanılmaz kir cıktı resimdeki gibi 4-5 kere çamur temizledim :) . Motor kısmının temizliğini yapıp son 2-3 parça eksik malzemeleride temin edip müsait zamanda polisajını tamamlayacağım inşallah. Ufak bir yazı ve Almanya arması yapıştırdım arkaya böyle küçük detaylar hosuma gidiyor :)