Sen gel birde beni gör. An itibariyle amazon ve gibi sayfalarda dolanıyorum. Az önce aa ne kadar ucuz dediğim ürünü kargo ücreti ve kur farkı ile ne hale geldiğini görünce hadi oradan dedim. Bir buğu önleyici mendil aşağı yukarı 150 TL'ye geliyor.
Meguiars'ları almam o kadar hızlı gerçekleştiki hanım evde ne yaptın aldın mı diye sordu. Ohoo çoktan aldım bitti o işlem dedim şok olmuştu
Ne ara aldın az önce bilgisayar başındaydın ne ara cüzdanı aldın ne ara yerine koydun diye halen soruyor. Flash Gordon gibi ışık hızında işlemi hallettim. Aynı şeyi hanımın ürünler için yapmıyorum .At sepete sen onları, hah tamam sonra bakarız, alırım diyorum
Süleyman abi istersen ortak alabiliriz. Şu sıralar lastik parlatıcılara kafaya taktım, keşke korona olmasaydı da şöyle 5-6 lastiğe yetecek kadar lastik parlatıcısı testi yapsaydık.
Meguiars'ları almam o kadar hızlı gerçekleştiki hanım evde ne yaptın aldın mı diye sordu. Ohoo çoktan aldım bitti o işlem dedim şok olmuştu
Ne ara aldın az önce bilgisayar başındaydın ne ara cüzdanı aldın ne ara yerine koydun diye halen soruyor. Flash Gordon gibi ışık hızında işlemi hallettim. Aynı şeyi hanımın ürünler için yapmıyorum .At sepete sen onları, hah tamam sonra bakarız, alırım diyorum
Instagram hesabim olmayınca anca telefondan linke bakabildim. Garip bir şekilde bilgisayardan açılmıyor.
Tw son zamanlarda güzel ürünler çıkarıyor. Merakla beklemedeyiz efem
japonlara özenmişler. birazdaha estetik bi tasarım olabilirmiş.
aplikatörün yüzey kapalma alanı çok az. çok uzun sürer uygulama.
tabi 30 dk gibi bir kürleşme vermiş ürün adına . ( biraaz uzunmu ne... ) belki uygula başlama yerine geri dönene kadar sürüm esnasında okadar zaman geçecegi içindir bu aplikatör. gülücük.
boncuk açılarıda eh işte tarzı.