Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Sorun olmaz. Güzel sonuç almak için nasıl boya yüzeyi pürüzsüz hale getiriliyor aynı şekilde eski filmden kalan yapıştırıcı güzel bir şekilde temizlenirse sorunsuz bir şekilde yenisini taktirabilirsiniz. Sadece arka cam için özellikle maksimum 3 yıl kullanım sağlayın. Sonrasında rezistans cam filmiyle bütünleşiyor. Eski cam filmi sökülürken rezistansta zarar görmeye başlıyor. Bazı araçların ön camında da rezistans oluyor. Ön cam için de kural aynı. 3 yıl sonra yenilenmesi menfaatinize olacaktır :melekx:
Kaliteli cam filmi olsada mı arka camda yine sıkıntı?
10 yıl garantili Solargard mevcut.

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Naçizane tavsiyem bu yönde. Ticari bir amaçla söylemiyorum çünkü aracınıza ben uygulama yapmıyorum. Sonuçta kimyasal ürünler. Sonuçları ağır olarak ödemektense değişim yaptırmak daha uygun. Rezistans tamiri herkesin yapabileceği bir ustalık değil maalesef. Komple cam değişimi yaptırmaktansa rezistans için. 3 yılda bir arka cam filmi değişim yaptırmak sağlıklı olacaktır.

keremunlr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gebze

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Anladım peki demirtozu k2 pro roton önerirmisiniz ayrıca kil ile yüzeyi daha kötü bir hale getirmiş olmazmıyım bir sorun olurmu ?
Bence kil eldiveni , kil bezi veya kil takozu kullanın amatör için daha uygun ve yıkayıp tekrar tekrar kullanabilirsiniz çizik riski çok daha az bu ürünlerin. Hamur olan killeri polisajdan önce kullanmak daha mantıklı.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Naçizane tavsiyem bu yönde. Ticari bir amaçla söylemiyorum çünkü aracınıza ben uygulama yapmıyorum. Sonuçta kimyasal ürünler. Sonuçları ağır olarak ödemektense değişim yaptırmak daha uygun. Rezistans tamiri herkesin yapabileceği bir ustalık değil maalesef. Komple cam değişimi yaptırmaktansa rezistans için. 3 yılda bir arka cam filmi değişim yaptırmak sağlıklı olacaktır.
Çok teşekkürler ederim.

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Suv araçlarınızın tavanını nasıl şampuanlayıp temizliyorsunuz? Uzun başlıklı mop mu almalı? Sadece su tutsak yeterli midir tavana? En olmadı benzinlikçilerdeki fırçayla erişemedigim yerlere ufak fırçalasam mı?

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

kullanılmış motor yağı değmiş ve üstünden 2 ay geçmiş olan bezi nasıl yıkamalıyım? yıkama öncesi 1-2 gün beyaz sirkede beklese nasıl olur
yağın nasıl bulaştığını sormayın :terlisırıtan:

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye

kullanılmış motor yağı değmiş ve üstünden 2 ay geçmiş olan bezi nasıl yıkamalıyım? yıkama öncesi 1-2 gün beyaz sirkede beklese nasıl olur
bence toz deterjanla beraber sıcak suda beklet 1-2 gün yumuşasın kirler makinede durulamasını sirkeyle yaparsın kir çözmeye yetmeyebilir sirke

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Liquid elementsin bezini aldım bezi nasıl temizlicem valet pro deterjanmı almalıyım tavsiyeniz nedir?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ben ucuz bezlerde böyle kirler olunca sıcak suyla ıslatıp sonrasında sıvı sabun ile citililyor ve sirkeli suda bekletiyorum hepsini olmasa da bayağı çözüyor kiri. Tabi böyle büyük ve kaliteli bez için riske atılır mı bilemedim bu konuda tercih sizin

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Slopes w08 lastik parlatıcı kullanan var mıdır?

K2 bold kullanıyordum bitmek üzere. Pek de memnun kalmadım performansından. Önerilere açığım.

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
kurulama havlunun bu kadar kirletmen doğru bir uygulama değil. kurulama havlun hep temiz olacak ki son mekanik işlem olan kurulamada aracının boyasını çizme.
bu şekilde kurulama havlunu kullanacaksan arabanın kaportasında kullanmamanı tavsıye ederim.
temizlemek için makinede yıka. normalde deterjan pek tavsıye edilmez ama sende şuan ihtiyac var. kısa program 30 -40 derece köpürt yıkansın.
makinede uzun süreli ve deterjanlı yıkamalar bezin sertleşmesine neden olur.genelde tavsiye edilmez.
şuan makinede yıkayabilirsin ama bezini yanlış kullanıyorsun kullanımını düzeltmelisin.