Sorun olmaz. Güzel sonuç almak için nasıl boya yüzeyi pürüzsüz hale getiriliyor aynı şekilde eski filmden kalan yapıştırıcı güzel bir şekilde temizlenirse sorunsuz bir şekilde yenisini taktirabilirsiniz. Sadece arka cam için özellikle maksimum 3 yıl kullanım sağlayın. Sonrasında rezistans cam filmiyle bütünleşiyor. Eski cam filmi sökülürken rezistansta zarar görmeye başlıyor. Bazı araçların ön camında da rezistans oluyor. Ön cam için de kural aynı. 3 yıl sonra yenilenmesi menfaatinize olacaktır
Naçizane tavsiyem bu yönde. Ticari bir amaçla söylemiyorum çünkü aracınıza ben uygulama yapmıyorum. Sonuçta kimyasal ürünler. Sonuçları ağır olarak ödemektense değişim yaptırmak daha uygun. Rezistans tamiri herkesin yapabileceği bir ustalık değil maalesef. Komple cam değişimi yaptırmaktansa rezistans için. 3 yılda bir arka cam filmi değişim yaptırmak sağlıklı olacaktır.
Tinerle silme işlemini nasi yaptınız bir de selülozik mi yoksa sentetik tiner mi uyguladiniz. Ben de silip yenisini uygulamayı düşünüyorum su an üzerindekinden hiç memnun değilim
Tinerle silme işlemini nasi yaptınız bir de selülozik mi yoksa sentetik tiner mi uyguladiniz. Ben de silip yenisini uygulamayı düşünüyorum su an üzerindekinden hiç memnun değilim
Bence kil eldiveni , kil bezi veya kil takozu kullanın amatör için daha uygun ve yıkayıp tekrar tekrar kullanabilirsiniz çizik riski çok daha az bu ürünlerin. Hamur olan killeri polisajdan önce kullanmak daha mantıklı.
Naçizane tavsiyem bu yönde. Ticari bir amaçla söylemiyorum çünkü aracınıza ben uygulama yapmıyorum. Sonuçta kimyasal ürünler. Sonuçları ağır olarak ödemektense değişim yaptırmak daha uygun. Rezistans tamiri herkesin yapabileceği bir ustalık değil maalesef. Komple cam değişimi yaptırmaktansa rezistans için. 3 yılda bir arka cam filmi değişim yaptırmak sağlıklı olacaktır.
Suv araçlarınızın tavanını nasıl şampuanlayıp temizliyorsunuz? Uzun başlıklı mop mu almalı? Sadece su tutsak yeterli midir tavana? En olmadı benzinlikçilerdeki fırçayla erişemedigim yerlere ufak fırçalasam mı?
kullanılmış motor yağı değmiş ve üstünden 2 ay geçmiş olan bezi nasıl yıkamalıyım? yıkama öncesi 1-2 gün beyaz sirkede beklese nasıl olur
yağın nasıl bulaştığını sormayın
kullanılmış motor yağı değmiş ve üstünden 2 ay geçmiş olan bezi nasıl yıkamalıyım? yıkama öncesi 1-2 gün beyaz sirkede beklese nasıl olur
Ben ucuz bezlerde böyle kirler olunca sıcak suyla ıslatıp sonrasında sıvı sabun ile citililyor ve sirkeli suda bekletiyorum hepsini olmasa da bayağı çözüyor kiri. Tabi böyle büyük ve kaliteli bez için riske atılır mı bilemedim bu konuda tercih sizin
kurulama havlunun bu kadar kirletmen doğru bir uygulama değil. kurulama havlun hep temiz olacak ki son mekanik işlem olan kurulamada aracının boyasını çizme.
bu şekilde kurulama havlunu kullanacaksan arabanın kaportasında kullanmamanı tavsıye ederim.
temizlemek için makinede yıka. normalde deterjan pek tavsıye edilmez ama sende şuan ihtiyac var. kısa program 30 -40 derece köpürt yıkansın.
makinede uzun süreli ve deterjanlı yıkamalar bezin sertleşmesine neden olur.genelde tavsiye edilmez.
şuan makinede yıkayabilirsin ama bezini yanlış kullanıyorsun kullanımını düzeltmelisin.