Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İdareten dediğinize benzer şekilde yapmaya çalıştım :D
İlk önce 2 leflef süngeri sıcak silikon ile birleştirip yuvarlak kesmeye çalıştım, sonuç aşağıda gördüğünüz gibi :of: Hiç beceremedim :komik:

Bu kadar güzel bir aplikatörü böyle bir hale getirdiğim içim özür dilerim

Cırt için zamanında aliexpressden aldığım ugreen kablo bantını kullandım. Lef lef süngere de sıcak silikon ile tutturdum.

Bu hoşuma gitmeyince başka bir lef lef'e direkt cırtı yapıştırdım. Cırt aplikatörde sağlam tuttu. Görüntü olarak hoş olmasada güzel iş yapacağını düşünüyorum.
Kazım sana iyi bir haberim var :)

Bugün 1 milyoncudan almis hanim. Is yerinde lazımmış :) 7 tl fiyati.

Nuri lef leften daha yumusak onun kadar dirayetli degil kanimca ama idare eder

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kazım sana iyi bir haberim var :)

Bugün 1 milyoncudan almis hanim. Is yerinde lazımmış :) 7 tl fiyati.

Nuri lef leften daha yumusak onun kadar dirayetli degil kanimca ama idare eder

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oo ne güzel bir haber bu abi, yarın hemen dolaşmaya başlıyorum milyoncuları :D
Bu poşet vs. açmak için parmak basılan üründen değil mi?

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bu ürünün amacı, üzerine konulan sıvıyı emip sürekli ıslak kalması değil mi ? Bize, aksine tam tersi gerekli. Ürün sarfiyatını gereksiz arttıracağını düşünüyorum. Yine de denemeden bilemeyiz, sadece öngörü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Plastik astar neresi için? Davlumbazlari mi boyayacaksin? Şimdiden kolay gelsin. Detayları bekliyoruz
Ön panjurda boyası solan bir yer var abi, eğer cesaret bulabilirsem panjuru komple orijinal mat siyah rengine boyamak gibi bir -çılgın- planım var.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Ön panjurda boyası solan bir yer var abi, eğer cesaret bulabilirsem panjuru komple orijinal mat siyah rengine boyamak gibi bir -çılgın- planım var.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 gün önce arkadaşın 2006 paliosu vardı onun ön panjurunu boyadık siyah sprey boya aldık japon pazarı gibi bir yerden.sulu zımpara yaptım zemini ipa ile sildim maskeledim güzelce 12 saat sonra çıkardık gayet kabul edilebilir oldu.gözünüzde büyütmeyin bence.Ne kadar kalıcı olur yaptığımız işlem bilmiyorum ama eski hali boyaları atmış çok kötüydü.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hazır kokular, bu aralar konusunu açarız.
Haber harika, kabini neredeyse tamamen elden geçen pedermobil için son eksiğimiz kokumuz kaldı :)

2 gün önce arkadaşın 2006 paliosu vardı onun ön panjurunu boyadık siyah sprey boya aldık japon pazarı gibi bir yerden.sulu zımpara yaptım zemini ipa ile sildim maskeledim güzelce 12 saat sonra çıkardık gayet kabul edilebilir oldu.gözünüzde büyütmeyin bence.Ne kadar kalıcı olur yaptığımız işlem bilmiyorum ama eski hali boyaları atmış çok kötüydü.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cesaretlendirici yorumunuz için çok teşekkür ederim. Zımpara, keçe, temizlik tineri ve Motip'in sprey ürünleri ile kendimce hazırlığımı yaptım. Bakalım işçilik nasıl olacak :) Bu arada boya üzerine vernik uyguladınız mı, uyguladıysanız mat/parlak ne tür bir ürün kullandınız acaba?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@omrslhmms abi süper bir fikir bu parmak şeysi, yapı olarak lef lefe de benziyor.. Denemekte fayda var.

@Mentalfeed hurşit güzel günlerde kullan. Yönetime mesafe olarak yakın olmanın avantajlarından faydalanıyorsun bakıyorum da :)

Arkadaşlar kendimizce yaptığımız ortak alımdan fotoğraflar :)

@CemPektaş bölme konusunda yardım ve hoş sohbet için ayrıca teşekkür ederim.

@CemPektaş @golf @omrslhmms @Berkay @akko

@golf @Berkay arkadaşlar kargolar hazır adresleri alalım :diill:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba, bu süngeri ne için kullanıyorsunuz?
Bunu eşim ofiste kullanmak için almış, normalde kullanım amacını biliyorsunuzdur sanıyorum.

Nuri lef lef marka boya süngerleri olur bilirsiniz, normal süngerler gibi boyayı emip içine hapsetmez, böylece ürün sarfiyatını azaltır. Biz bu lef lef süngerleri lastiklere koruma ürünü uygularken kullanıyoruz, 3-4 damla ürün ile neredeyse tüm lastiğe uygulama imkanı veriyor. Bu sünger de lef lef süngerler ile benzer yapıda ama yoğunluğu biraz daha düşük, belki elinde olan varsa işine yarayabilir diye paylaştım.

Bir de bir arkadaşımız dikdörtgen formda olan lef lef süngerleri birleştirip ardından keserek daire forma sokmaya çalışmıştı, ona fikir olması amacıyla paylaştım.

Kısacası henüz bu süngeri belli bir amaçla kullanmadık, ama işe yararsa lastiğe koruma ürünü uygularken kullanılabilir belki.

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bunu eşim ofiste kullanmak için almış, normalde kullanım amacını biliyorsunuzdur sanıyorum.

Nuri lef lef marka boya süngerleri olur bilirsiniz, normal süngerler gibi boyayı emip içine hapsetmez, böylece ürün sarfiyatını azaltır. Biz bu lef lef süngerleri lastiklere koruma ürünü uygularken kullanıyoruz, 3-4 damla ürün ile neredeyse tüm lastiğe uygulama imkanı veriyor. Bu sünger de lef lef süngerler ile benzer yapıda ama yoğunluğu biraz daha düşük, belki elinde olan varsa işine yarayabilir diye paylaştım.

Bir de bir arkadaşımız dikdörtgen formda olan lef lef süngerleri birleştirip ardından keserek daire forma sokmaya çalışmıştı, ona fikir olması amacıyla paylaştım.

Kısacası henüz bu süngeri belli bir amaçla kullanmadık, ama işe yararsa lastiğe koruma ürünü uygularken kullanılabilir belki.
Normalde ne iş yaptığını biliyorum tabi sadece detay işinde nerede kullandığınızı merak etmiştim. Sizde cevapladınız teşekkür ederim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Normalde ne iş yaptığını biliyorum tabi sadece detay işinde nerede kullandığınızı merak etmiştim. Sizde cevapladınız teşekkür ederim.
Ben imalı bir şekilde yazmadım, yanlış anladıysanız kusura bakmayın, yani o kullanım amacını biliyorsunuzdur, ben biz nerede kullanıyoruz diye anlatayım dedim ama söylemekle yazmak arasında fark oluyor işte. Sanki onu da bilmiyor musun demek istemedim yani. Bildiğinizi tahmin ettiğimi söylemek için kurdum ilk cümleyi. Neyse cevabınızda biraz sitem hissettim de açıklık getireyim dedim.